35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dobry,
Aasiula, zazdroszcze silnej woli. Kciuki za jutro. Wroc z dobra nowina
Jest tylko jedno ale , testy z jedna krecha sOM do dupy
Pozniej mam kilka dni z do bani
@tak mnie nie boliMagda*, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzisiaj mialam kryzys , juz prawie ,prawie najszczalam ,ale nie!!! Bede twarda
Jutro do ginki mam podjechac to sie dowiem
Tak że wiesz...
I zadam jeszcze jedno pytanie - a jak ginka powie, że nie jesteś w ciąży, to też będzie mniej bolało? Nie sądzę.
Wydaje mi się też, że i tak nastawiasz się na ciążę, więc czy jedna krecha, czy zdanie lekarza, czy też @ sytuacji nie zmieni i każde z tych trzech wyjść odchorujesz.
Może to tylko ja wychodze z założenia, że lepiej zrobic test i w przypadku jednej krechy przygotować zapas podpasek? W tym jedną od razu w gaciach?
W każdym razie trzymam kciuki.ivf-ivf, kapturnica, Magdala, sandra80, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, Niuta, BISCA, dorbie, Reni, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Dobry,
Aasiula, zazdroszcze silnej woli. Kciuki za jutro. Wroc z dobra nowina
W ramach trzymania kciukow za przyrost robię dzisiaj domowe biszkoptykapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wczoraj dowiedziałam się, że moja znajoma urodziła córkę. Nie wiem dlaczego, ale chyba się trochę wkurzyła jak napisałam jej, że nasz syn jest o parę dni starszy
Dwa lata temu pochwaliła się, że biorą ślub. Wyszło, że dzień po nas
Teraz mi nawet napisała, że zawsze ich wyprzedzamykapturnica, Sabina, sandra80, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Simba, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Asiulek popatrzyłam na Twoj udostepniony wykres.Miałas robione usg w tym miesiacu??Bo ja nie chce byc złym prorokiem ale mi to niestety wyglada na cykl bezowulacyjny i przerosniety pecherzyk ,stad przedluzajacy sie cykl i lekko podwyzszona temperatura wzgl tych poczatkowych.
Wolałabym sie mylic....moremi, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc babole.
Mam leniwy weekend.
Robie rybke po grecku, a wczoraj zrobilam takie danie od bisci karkowka oblozona pieczarkami, cebula i ogorkiem kiszonym, zalane keczupem i zapieczone w piekarniku. Pycha.
Aktualnie Przerwa na kawe i ptasie mleczko.
moremi, sandra80, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:dokladnie.. Adas ma tylko 7 miesiecy, a juz czas leci jak dziki.
Mnie Adam bardzo zmienil- nie wiedzialam, ze mam w sobie takie poklady cierpliwosci. Nigdy nie mialam tego przyslowiowego "mam ochote wyrzucic go za okno". I jak czytam, ze rodzice wieczorem "tylko marza, zeby jak najszybciej dziecko poszo spac", to zupelnie sie z tym nie identyfikuje. Uwielbiam klasc mlodego, tulic,kulac i chichotac sie z nim przed snem i w dupie mam, ile czasu to zajmie, bo to najlepiej spedzony dla mnie czas..
Jak doczekam bede robic dokladnie to samo. I gadac do dziecia po ichniemu. Pierdzioszkowac znaczy. Uprzedzam, ze moze mi odwalic.moremi, sandra80, ComeToMeBaby, efcia, *aga*, paszczakin, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Magda* wrote:Fajnie ze forum z ciazami ruszylo,to ile mamy nowych ciaz na watku? Trzy?
Na razie.
Zaraz rusza Reni i Mimbla i Kometa. To takie pewniaki.
malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Reni, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Na razie.
Zaraz rusza Reni i Mimbla i Kometa. To takie pewniaki.kapturnica, Magdala, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A Ty? Widzę potencjał
Wiesz jakie sa moje cykle i wykresy. Potencjalnie doskonale...
Na razie czekam.
Dobrze, ze nie ma plamien.malgos741, moremi, efcia, paszczakin, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Czesc babole.
Mam leniwy weekend.
Robie rybke po grecku, a wczoraj zrobilam takie danie od bisci karkowka oblozona pieczarkami, cebula i ogorkiem kiszonym, zalane keczupem i zapieczone w piekarniku. Pycha.
Aktualnie Przerwa na kawe i ptasie mleczko.
iszt Ty, właśnie zaśliniłam klawiaturę, musiałaś?Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Niedziela i nic mi się nie chce.. dziś fryzuje mamcię trzeba trwałę jej zrobić coby kobieta ładnie wyglądała
Magdala, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, Sabina, dorbie, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Czesc babole.
Mam leniwy weekend.
Aktualnie Przerwa na kawe i ptasie mleczko.kapturnica, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Do posmiechu.
Wczoraj przegralam zaklad. Bylismy w sklepie, przy jogurtach. Ja chcialam jogurt, m mowil, ze taki w domu jest. Bylam tak pewna, ze nie ma, ze zalozylam sie o loda dla niego, a godzinny masaz z olejkami dla mnie. Caly pobyt w sklepie mial banana na gebie.
Brawo ja.Magda*, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, ania.g, moremi, Sabina, Mimbla, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
nick nieaktualny