X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwoch dni chodze jak zombie

Tak sobie mysle ze u nas to chyba skok rozwojowy
    Mlody najlepiej sie czuje zwiedzajac mieszkanie na rekach mamy ;)
    Kupy sa juz zolte i na powrot pachnace ;) odstawilam zolty ser a z nabialu to tylko smietana do zupy,maslo i bywa ze jogurt,sluz ciagle jest

Zalozylam na nowo fb,zostane dodana do grupy? :-)
    Kciuki za potrzebujace
    I slodkich snow zycze :-)

malgos741, dorbie, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze forum z ciazami ruszylo,to ile mamy nowych ciaz na watku? Trzy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 00:16

malgos741, anna maria, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobaja mi sie wasze wspominki zdjeciowe mysza i kapta :-)

kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spiom?

malgos741, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Spiom?
    Ja do 4tej albo 5tej nie..w robocie.. ale dziś ludzie porabani są na imprezie...

anna maria, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Od dwoch dni chodze jak zombie

Tak sobie mysle ze u nas to chyba skok rozwojowy
    Mlody najlepiej sie czuje zwiedzajac mieszkanie na rekach mamy ;)
    Kupy sa juz zolte i na powrot pachnace ;) odstawilam zolty ser a z nabialu to tylko smietana do zupy,maslo i bywa ze jogurt,sluz ciagle jest

Zalozylam na nowo fb,zostane dodana do grupy? :-)
    Kciuki za potrzebujace
    I slodkich snow zycze :-)
    Magda, a z nabiału żółty ser najmniej szkodzi dziecku, ma najbardziej podzielone bialka, najbardziej szkodzi mleko, śmietana, jogurt

moremi, kapturnica, anna maria, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 19:30 położyliśmy małego i sami poszlismy spać z zamiarem wstania o 22. Spaliśmy 6 godzin O.o

malgos741, dorbie, kapturnica, sandra80, anna maria, paszczakin, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, beates, Dziobak, BISCA, Magdala, gosia7122, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ale się wyspalam, nawet w nocy nie wstawalam. I pies nas raniutko nie budził, dal pospać do 8,30, aż mąż zaczął podejrzewać, że może coś z nim nie tak :-)
    Dobrze, że te skurcze, kolki itp odeszły mi w nocy,uff. Wzięłam no-spa 80mg, magnez, luteinę i ok, a już to zaczelam ograniczać. Boję się, że później nie będę miała skurczy.
    Niedziela powoli, nie mamy w planie żadnych dłuższych wyjść

kapturnica, sandra80, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, beates, Dziobak, Magdala, malgos741, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BRY !Magda znam ten ból z tym,że mnie przerażaja te skoki mimo ,że wiem,że niosą ze sobą olejne umiejętnosci u malego.
    U nas dojeVało chyba z 10cm sniegu.Pewnie trzeba sie bedzie dzis odkopac troche koło domu.Ladnie to wygląda bo tak czysto i jasno.
    Ehh jeszcze 3tyg do powrotu mojego.Kiedyś odliczałam tygodnie ciąży a teraz odliczam dni do powrotu męża.Wiecznie człowiek na coś czeka...
    Miłego!

sandra80, anna maria, moremi, Aasiula, Magda*, beates, malgos741, gosia7122, efcia, dorbie, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale Maks przesłodki jest, a wygląda z buźki jakby miał ze 4 miesiące, takie kumate oczka :)

Dzień dobry bardzo :)

anna maria, kapturnica, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieje ,pada ,spac sie chce :-).Milego dnia

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ale masz cykl :-) ,moze jest ciazowy :-) zycze tego

kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry mam nadzieje..
    u nas pogrom- byli u nas ostatnio znajomi z malym synkem, ktory non stop kaszlal "to tylko ząbki i mu splywa". Teraz tymi "zabkami" zalazil sie i M i Adam. M, jak wiekszosc facetow umiera, malego glut zalewa tak, ze juz 2 razy atak kaszlu skonczyl sie pawiem.
    Tak mi go zal bidoka, spac przez to nie moze, wyjmuje go z lozeczka i trzymam to jest ok, ale jak lezy, to rzezi jak traktor.
    Pediatra go obejrzala i na szczescie pluca i gardlo czyste, wiec po prostu czekamy az przejdzie :/

Dziobak, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Kapta ale Maks przesłodki jest, a wygląda z buźki jakby miał ze 4 miesiące, takie kumate oczka :)

dokladnie, taki chlopaszek juz..

anna maria, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzien dobry mam nadzieje..
    u nas pogrom- byli u nas ostatnio znajomi z malym synkem, ktory non stop kaszlal "to tylko ząbki i mu splywa". Teraz tymi "zabkami" zalazil sie i M i Adam. M, jak wiekszosc facetow umiera, malego glut zalewa tak, ze juz 2 razy atak kaszlu skonczyl sie pawiem.
    Tak mi go zal bidoka, spac przez to nie moze, wyjmuje go z lozeczka i trzymam to jest ok, ale jak lezy, to rzezi jak traktor.
    Pediatra go obejrzala i na szczescie pluca i gardlo czyste, wiec po prostu czekamy az przejdzie :/

Ciężko mu spać biedakowi z tym katarem ;( U nas bardzo pomaga maść musteli spokojny sen, jakoś tak. Działa. Wypróbowałam na sobie, fajnie udrażnia nos, można stosować od pierwszego dnia życia. Moje must have do tej pory, inne maści się chowają.

moremi, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, o tym samym pomyslalam :-) fajny kaptowy synek :-)
    paszczakin wrote:
    dokladnie, taki chlopaszek juz..

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj w końcu przejrzałam zdjęcia do wywołania, odkąd A. się urodził. Coś tam wcześniej wywoływałam, ale reszta na kompie, a ja lubię przeglądać albumy. Wzruchłam się przy tym niesamowicie. Taka mała kropa był, a teraz już duży chłopczyk, ze swoim zdaniem i poglądami na wszystko. Kiedy ten czas minął? I taka mnie wczoraj myśl naszła, że często nie doceniamy tego co mamy w danej chwili, myślimy sobie, oby do 3-4 lat to już łatwiej itd...Żyjemy w biegu, praca, dom, aby szybciej i tak mija każdy dzień. A tymczasem budzimy się któregoś dnia, patrzymy na swoje duże już dziecko i myślimy: kiedy ten czas upłynął, kiedy ono tak wyrosło? Także ten cieszę się chwilą i bawię się kolejny raz farmą ze swoim "prawie dorosłym" synem, a sprzątanie i prasowanie niechaj leży, toż nie zając ;)

ComeToMeBaby, moremi, beates, macduska, BISCA, kapturnica, Magdala, malgos741, gosia7122, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Ciężko mu spać biedakowi z tym katarem ;( U nas bardzo pomaga maść musteli spokojny sen, jakoś tak. Działa. Wypróbowałam na sobie, fajnie udrażnia nos, można stosować od pierwszego dnia życia. Moje must have do tej pory, inne maści się chowają.

Dzieki Sandra, jak mu do jutra nie przejdzie, to zobacze, czy u nas to maja.. On jest zaglutowany wewnetrznie. Odsysam katarkiem, teraz zasnal na brzuchu to mu samo na szczescie wylecialo..

Hehe, jak nie kupa na forum, to gluty ;)

A i tak trzyma sie lepiej niz M. Do szalu mnie doprowadza facet umierajacy na przeziebienie.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gif

sandra80, moremi, Dziobak, BISCA, kapturnica, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu, masz teraz dwóch chorych mężczyzn w domu? Łarmagedon. Rozmyślałaś nad ewakuacją ze skażonego terenu? :-P
    Zdrówka!

paszczakin, sandra80, kapturnica, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dzieki Sandra, jak mu do jutra nie przejdzie, to zobacze, czy u nas to maja.. On jest zaglutowany wewnetrznie. Odsysam katarkiem, teraz zasnal na brzuchu to mu samo na szczescie wylecialo..

Hehe, jak nie kupa na forum, to gluty ;)

A i tak trzyma sie lepiej niz M. Do szalu mnie doprowadza facet umierajacy na przeziebienie.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gif

No to w razie czego M. też możesz posmarować ;) Mój tak samo ciężko przechodzi każde przeziębienie ;)

paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
‹‹ 12441 12442 12443 12444 12445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ