35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd dwoch dni chodze jak zombie
Tak sobie mysle ze u nas to chyba skok rozwojowy
Mlody najlepiej sie czuje zwiedzajac mieszkanie na rekach mamy
Kupy sa juz zolte i na powrot pachnaceodstawilam zolty ser a z nabialu to tylko smietana do zupy,maslo i bywa ze jogurt,sluz ciagle jest
Zalozylam na nowo fb,zostane dodana do grupy?
Kciuki za potrzebujace
I slodkich snow zycze
malgos741, dorbie, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Spiom?
anna maria, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMagda* wrote:Od dwoch dni chodze jak zombie
Tak sobie mysle ze u nas to chyba skok rozwojowy
Mlody najlepiej sie czuje zwiedzajac mieszkanie na rekach mamy
Kupy sa juz zolte i na powrot pachnaceodstawilam zolty ser a z nabialu to tylko smietana do zupy,maslo i bywa ze jogurt,sluz ciagle jest
Zalozylam na nowo fb,zostane dodana do grupy?
Kciuki za potrzebujace
I slodkich snow zyczemoremi, kapturnica, anna maria, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O 19:30 położyliśmy małego i sami poszlismy spać z zamiarem wstania o 22. Spaliśmy 6 godzin
malgos741, dorbie, kapturnica, sandra80, anna maria, paszczakin, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, beates, Dziobak, BISCA, Magdala, gosia7122, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHej!
Ale się wyspalam, nawet w nocy nie wstawalam. I pies nas raniutko nie budził, dal pospać do 8,30, aż mąż zaczął podejrzewać, że może coś z nim nie tak
Dobrze, że te skurcze, kolki itp odeszły mi w nocy,uff. Wzięłam no-spa 80mg, magnez, luteinę i ok, a już to zaczelam ograniczać. Boję się, że później nie będę miała skurczy.
Niedziela powoli, nie mamy w planie żadnych dłuższych wyjśćkapturnica, sandra80, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, beates, Dziobak, Magdala, malgos741, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
BRY !Magda znam ten ból z tym,że mnie przerażaja te skoki mimo ,że wiem,że niosą ze sobą olejne umiejętnosci u malego.
U nas dojeVało chyba z 10cm sniegu.Pewnie trzeba sie bedzie dzis odkopac troche koło domu.Ladnie to wygląda bo tak czysto i jasno.
Ehh jeszcze 3tyg do powrotu mojego.Kiedyś odliczałam tygodnie ciąży a teraz odliczam dni do powrotu męża.Wiecznie człowiek na coś czeka...
Miłego!sandra80, anna maria, moremi, Aasiula, Magda*, beates, malgos741, gosia7122, efcia, dorbie, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Kapta ale Maks przesłodki jest, a wygląda z buźki jakby miał ze 4 miesiące, takie kumate oczka
Dzień dobry bardzoanna maria, kapturnica, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry mam nadzieje..
u nas pogrom- byli u nas ostatnio znajomi z malym synkem, ktory non stop kaszlal "to tylko ząbki i mu splywa". Teraz tymi "zabkami" zalazil sie i M i Adam. M, jak wiekszosc facetow umiera, malego glut zalewa tak, ze juz 2 razy atak kaszlu skonczyl sie pawiem.
Tak mi go zal bidoka, spac przez to nie moze, wyjmuje go z lozeczka i trzymam to jest ok, ale jak lezy, to rzezi jak traktor.
Pediatra go obejrzala i na szczescie pluca i gardlo czyste, wiec po prostu czekamy az przejdzie
Dziobak, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta ale Maks przesłodki jest, a wygląda z buźki jakby miał ze 4 miesiące, takie kumate oczka
dokladnie, taki chlopaszek juz..
anna maria, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzien dobry mam nadzieje..
u nas pogrom- byli u nas ostatnio znajomi z malym synkem, ktory non stop kaszlal "to tylko ząbki i mu splywa". Teraz tymi "zabkami" zalazil sie i M i Adam. M, jak wiekszosc facetow umiera, malego glut zalewa tak, ze juz 2 razy atak kaszlu skonczyl sie pawiem.
Tak mi go zal bidoka, spac przez to nie moze, wyjmuje go z lozeczka i trzymam to jest ok, ale jak lezy, to rzezi jak traktor.
Pediatra go obejrzala i na szczescie pluca i gardlo czyste, wiec po prostu czekamy az przejdzie
Ciężko mu spać biedakowi z tym katarem ;( U nas bardzo pomaga maść musteli spokojny sen, jakoś tak. Działa. Wypróbowałam na sobie, fajnie udrażnia nos, można stosować od pierwszego dnia życia. Moje must have do tej pory, inne maści się chowają.moremi, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj w końcu przejrzałam zdjęcia do wywołania, odkąd A. się urodził. Coś tam wcześniej wywoływałam, ale reszta na kompie, a ja lubię przeglądać albumy. Wzruchłam się przy tym niesamowicie. Taka mała kropa był, a teraz już duży chłopczyk, ze swoim zdaniem i poglądami na wszystko. Kiedy ten czas minął? I taka mnie wczoraj myśl naszła, że często nie doceniamy tego co mamy w danej chwili, myślimy sobie, oby do 3-4 lat to już łatwiej itd...Żyjemy w biegu, praca, dom, aby szybciej i tak mija każdy dzień. A tymczasem budzimy się któregoś dnia, patrzymy na swoje duże już dziecko i myślimy: kiedy ten czas upłynął, kiedy ono tak wyrosło? Także ten cieszę się chwilą i bawię się kolejny raz farmą ze swoim "prawie dorosłym" synem, a sprzątanie i prasowanie niechaj leży, toż nie zając
ComeToMeBaby, moremi, beates, macduska, BISCA, kapturnica, Magdala, malgos741, gosia7122, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Ciężko mu spać biedakowi z tym katarem ;( U nas bardzo pomaga maść musteli spokojny sen, jakoś tak. Działa. Wypróbowałam na sobie, fajnie udrażnia nos, można stosować od pierwszego dnia życia. Moje must have do tej pory, inne maści się chowają.
Dzieki Sandra, jak mu do jutra nie przejdzie, to zobacze, czy u nas to maja.. On jest zaglutowany wewnetrznie. Odsysam katarkiem, teraz zasnal na brzuchu to mu samo na szczescie wylecialo..
Hehe, jak nie kupa na forum, to gluty
A i tak trzyma sie lepiej niz M. Do szalu mnie doprowadza facet umierajacy na przeziebienie.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gifsandra80, moremi, Dziobak, BISCA, kapturnica, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dzieki Sandra, jak mu do jutra nie przejdzie, to zobacze, czy u nas to maja.. On jest zaglutowany wewnetrznie. Odsysam katarkiem, teraz zasnal na brzuchu to mu samo na szczescie wylecialo..
Hehe, jak nie kupa na forum, to gluty
A i tak trzyma sie lepiej niz M. Do szalu mnie doprowadza facet umierajacy na przeziebienie.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gif
No to w razie czego M. też możesz posmarowaćMój tak samo ciężko przechodzi każde przeziębienie
paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość