35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no- tylko ten rejs trochę dłużej może potrwać, co nie?
a ten.... peleryny cza było ze sobą z Frei zabrać, przydałyby się do przewijania młodego. Bo jakieś peleryny chyba tam macie?sztormiaki mamy w domu
ComeToMeBaby, malgos741, macduska, kapturnica, Sabina, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Poparzyłam dłoń lokówką dziś ..eh ah jaka praca
kapturnica, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Właśnie zagniotłam ciasto na piernik Caffe.
I szarlotka będzie.
A zrobiłam muffinki; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 17:43
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sabcia- też myślałam że dużo więcej. To myślę jakaś chwilówka, może jak powtórzycie badanie będzie ok.
Dziewczyny... tak czytam o tych rozbryzgach... Może dobrym, choć niekoniecznie wygodnym, wyjściem byłoby przebieranie dziecka we wanience?Łatwe do umycia, wysokie brzegi... może nawet tej folii by nie trzeba było kupować...?
efcia, kapturnica, moremi, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nawet CI wanienka nie pomoże - bo to jak strzeli - to leci do góry i dopiero potem opada....na CIebie...na podłogę....na stół....no różnie...
gasz...
Bozia3, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry Wieczornie.
Kapta śliczny Ci synek rośnie ,widzę że mata Ci służy.
Mi jakoś kupowe przygody się nie przydarzyły a Marysia coraz częściej robi na nocnik to jeden z plusów żłobka tam szybko wysadzają.Walczymy z kolejnymi zębami młoda jest koszmarnie marudna a już położenie do spania to walka z wiatrakami bez przeciwbólowego nie zaśnie.
Trzymam za nową ciąże i dzieciaczki.Ciekawe co u Natki ,Bliska też dawno nie zaglądała.Reni, efcia, Sabina, Mega, anna maria, kapturnica, Magda*, malgos741, ania.g, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Umyłam okna,bo muszę się czymś zająć żeby nie myśleć co będzie u mnie w pracy. Strasznie się denerwuje i wybuchy płaczu mam na zawołanie.
Zrobiłam 3 prania,4 się pierze.
Obiad mąż robi.
Co by tu jeszcze.. może firanki zmienię i jakiś seks może jeszcze. Idę odkurze mieszkanie i może pójdę do lasu liście pograbic
Sabina, efcia, moremi, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Magda*, gosia7122, malgos741, ania.g, Simba, Niuta, beates, Mimbla, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Moje dziecko wlasnie wlozylo odciagacz kataru do kominka. Zakladam, ze z zamiarem unicestwienia. Na szczescie kominek byl zimny.
Ale jak se inteligentnie wykombinowal. Czas kataru to okrutny czas...Miał jakies 5-6 lat
efcia, moremi, Sabina, Mega, Dziobak, kapturnica, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam musake, brownies, wciagnelam adwentowe świeczniki, powiesiłam gwiazdy w oknach, kalendarz adwentowy z Mikołajem, teraz leżę i jem słodycze, bo sobota.
Nic mi się nie chce.
ania.g, kapturnica, Mimbla, efcia, megan8, Magda*, Mega, moremi, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dawno nie było nic o uchodzcach.
Ci w No mówią, że źle się czują w miejscach, w których wiszą krzyże. Jest to dla nich problem i Norwegowie powinni coś z tym zrobić. A ci, którzy mieszkają w domach Czerwonego Krzyża to już w ogole mają przerabane i chcą innego lokum.
Ich bezczelność za każdym razem tak samo mnie zadziwia...ivf-ivf, macduska, kapturnica, BISCA, Mimbla, anna maria, efcia, Mega, paszczakin, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość