35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj dzieć się ode mnie w końcu oderwał, do tej pory nawet bajki z Nim oglądałam, a teraz dałam mu wyklejanki, tylko muszę siedzieć przy nim, uroki braku rodzeństwa
jak skończy dam mu papier toaletowy, syf będzie straszny, ale czego się nie robi, żeby w spokojności herbatę wypić
kapturnica, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, Mega, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
A mnie chuop wyciagnal do kina na Bonda. 2 i pol godziny trwa. Spektakularny
Pozniej byl obiad i dluuuuga siesta.
Reni, wspolczuje stresu zwiazanego z praca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:48
malgos741, Reni, Sabina, dorbie, Mimbla, anna maria, efcia, sandra80, Mega, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca fajne te dwie kreski
Sabina, ania.g, kapturnica, anna maria, efcia, BISCA, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kapta, Maksik śliczny
Reni, jak już posprzątasz u Caffe i nadal nie będziesz mogła sobie miejsca znaleźć to wpadaj do mnie
Sabina, podziel się śniegiem
Najadłam i ledwo oddycham a pod łóżkiem leży moja ulubiona czekolada...malgos741, Sabina, kapturnica, Dziobak, Reni, anna maria, efcia, BISCA, caffe, Mega, macduska, moremi, sandra80, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się chyba przeciazylam wczoraj i dziś, bo zlapaly mnie jakieś kolki i jak leżę, to mi lepiej. I odmówiłam wyjście na imprezę. Bez przesady.
Sabina, efcia, BISCA, Magda*, Mega, macduska, sandra80, Aasiula, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie!
Bisca, kciuki wciąż zaciśnięte! Będzie dobrze!
Kapta, ja jak patrze na zdjęcia Wojtka sprzed roku, to myślę, że ktoś mi dziecko podmienił.
Spójrzcie choćby na to, jeszcze ze szpitala:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daa33a8d51a8.jpg
P.S. Czy Inessa się jeszce pokazuje? Ja ostatnio nie mam czasu na regularne czytanie, więc mogłam przegapić, ale weszłam na jej wykres i jest w ciąży! Chwaliła się? Tak bym chciala, żeby jej sie w końcu udało.dorbie, anna maria, kapturnica, efcia, Magda*, Mega, moremi, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Nie widzialam zeby sie tutaj ciaza chwalila ,ciekawe dlaczego .Zmieniaj sie te nasze dzieciaki ja juz nad Hela nie moge zapanowacmysza1975 wrote:Witam wieczornie!
Bisca, kciuki wciąż zaciśnięte! Będzie dobrze!
Kapta, ja jak patrze na zdjęcia Wojtka sprzed roku, to myślę, że ktoś mi dziecko podmienił.
Spójrzcie choćby na to, jeszcze ze szpitala:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daa33a8d51a8.jpg
P.S. Czy Inessa się jeszce pokazuje? Ja ostatnio nie mam czasu na regularne czytanie, więc mogłam przegapić, ale weszłam na jej wykres i jest w ciąży! Chwaliła się? Tak bym chciala, żeby jej sie w końcu udało.kapturnica, efcia, sandra80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no właśnie dziewczyny z mojej kliniki piszą że tez im czwórki powychodziły. konsultowały z kliniką i dostały zalecenia na pimafucin, bo on nie wchodzi w reakcję ze stosowanym przez nas menopurem. Po @ maja zacząć kurację, 6 dni. Ale skąd recepty na to to nie wiem
Ja mam o tyle dobrze, że akurat do gina w poniedziałek idę to wiem już o co prosić. Wysłałam wczoraj maila do kliniki i czekam dziś na info, w razie czego w poniedziałek rano najwyżej zadzwonię czy dla mnie zalecenia będą takie same.
A co do chlamydii czekam na wyniki, tego metodą genetyczną. Natomiast na mykoplasmę i ureaplasmę nikt nam nie robił badania więc kurka nie wiem... A dostępność lekarza, który ma pobrać ci wymaz na nfz jest taka, że mogę iść albo w drugiej połowie grudnia albo w przyszłym roku. Ja nie wiem jak się kobietki leczą na cito jak mają jakieś infekcje. Toż to skandal!No- to proszę trzymać- każde kciuki się przydadzą
hej kochana
napiszę tylko że Pimafucin nie jest na bakterie, tylko grzyby...
sama te globulki kiedyś od gina dostałam, jak mu wspomniałam że po Luteinie dopochwowej chyba mam jakiś przesusz/ infekcję?
A miesiąc później się okazało że to jakieś pospolite bakterie były. Przyplątały się, gdy Luteina wywołała przesusz....Ewidentnie. Wcześniej na pewno ich nie było bo przed całym in-v robiłam wszelkie możliwe wymazy na gram +, gram - i grzybki.
Także, no, dobrze że przed histeroskopią robiłam wymaz z antybiogramem, bo się szybko wyleczyłam i nie zrobiłam sobie więcej szkody.efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mimbla- jak tam konsultacja? gdzie raport?
Dziękuję. Nadrabianie Was zajęło mi trochę (jak zawsze!) ale już raportuję:
Gin był bardzo miły, gadaliśmy 15 minut i nie niecierpliwił się, przycisnęłam go delikatnie apropos możliwych jeszcze zabiegów do wykonania w samym laboratorium.
No i ?
Wynegocjowało się, że będziemy mieli robiony AH przed transferem.
Także no, mam 100% planu wykonanego, przeogromnie się cieszę...
W tej chwili się zastanawiam, czy nie zostać u nich też na komercyjne. Bo nawet jemu powiedziałam, że wiem że z tym naszym obciążeniem, może się znów nie udać. On też to przyznaje, że niestety ryzyko jest duże. Daliby mi dobre warunki na komerchę. Poczekam oczywiście na konkretną ofertę, ale miło że mu zależy.
Przynajmniej po roku jeżdżenia, znam się już z moim ginem jak dwa łyse konie. Mimo paru niedociągnięć z jego strony. no to jednak znam go dobrze i jest to plus. Nie cierpię wyobrażać sobie przenosin do nowej klinikii oswajania się z kimś nowym.
Sabina, malgos741, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Magda*, macduska, dorbie, moremi, sandra80, paszczakin, Aasiula, beates, Dziobak, gosia7122, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla super wieści
Mimbla, dorbie, sandra80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Mimbla super wieści
Tak. Fajnie. Za parę dni jadę na podgląd endometrium, bo dziś jeszcze jest cienkie.
Mój criotransfer będzie w okolicach 8-9-12.
Konkretną datę poznam pewnie za jakiś tydzień.
A w ogóle to doszłam do wniosku że on nerwus jest, młody i ewidentnie czasem się przy mnie stresuje. Dzisiaj był jakiś swobodniejszy bo pacjentów było mało. I zaraz inaczej się rozmowa układała.
BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kapturnica, sandra80, paszczakin, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:
Tak. Fajnie. Za parę dni jadę na podgląd endometrium, bo dziś jeszcze jest cienkie.
Mój criotransfer będzie w okolicach 8-9-12.
Konkretną datę poznam pewnie za jakiś tydzień.
A w ogóle to doszłam do wniosku że on nerwus jest, młody i ewidentnie czasem się przy mnie stresuje. Dzisiaj był jakiś swobodniejszy bo pacjentów było mało. I zaraz inaczej się rozmowa układała.
ps. ok 5tej rano wypije za to(jak będę w domu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 22:47
BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, Sabina, kapturnica, sandra80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zresztą za wszystkie trzymam ...co by się udało
co ma się udać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 22:58
BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, sandra80, anna maria, moremi, Aasiula, Magdala, gosia7122, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Jak będę podchodziła do ivf to się zgłoszę do ciebie mądra babka z ciebie i trzymam za ciebie kciuki i co się da żeby w końcu się udało...
ps. ok 5tej rano wypije za to(jak będę w domu)
heh, sama też bym wypiła
malgos741, sandra80, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość