X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca i Asiula niech 30 listopad będzie dla Was najfajniejszym dniem w tym roku z pozytywnym zaskoczeniem ;-)

malgos741, BISCA, Sabina, moremi, ania.g, Aasiula, Magda*, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale uciekają strony....
    Ja mam dzisiaj wszystkie możliwe objawy ciążowe...gdyby nie @ to pomyślałabym że nastąpiło niepokalane poczęcie...lub wiatropylna jestem...Ale nie ma tak dobrze

BISCA, Sabina, ania.g, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno trzymam kciuki za Was dziewczyny <3

BISCA, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam kciukow wystarczy to jeszcze za mnie ,jutro mam tomograf brzucha

Sabina, ivf-ivf, dorbie, kapturnica, moremi, Simba, *aga*, Magdala, Aasiula, krycha.stara, ComeToMeBaby, gosia7122, Mimbla, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca moje kciuki caly czas masz :)
    Asiula Ty również :)
    Pogodynka za Ciebie też będę trzymać :) to badanie z jakiegos powodu?
    Sandra, Paszczu zdrówka.dla.synkow <3

Ja mam w końcu spokoj, goscie pojechali. Rozpuscilam miod na piernik, czekam az wystygnie. Oczywiście zagotowalam mase, brawo ja! Poza tym nie mam ochoty na poniedzialek. Jakoś mnie nie rajcuje, ze musze jutro do pracy :(

kapturnica, anna maria, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a z jakiego powodu masz tomograf ??
    Sabbcia nie dziwie Ci sie po tym jak opowiadasz nie raz jaki macie zapierdziel <3

Sabina, anna maria, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 4 lat bol brzucha w jednym punkcie jakby jelito grube ,usg zrobione 5 razy nic nie wykazalo ,bol sie utrzymuje .
    Sabina wrote:
    Bisca moje kciuki caly czas masz :)
    Asiula Ty również :)
    Pogodynka za Ciebie też będę trzymać :) to badanie z jakiegos powodu?
    Sandra, Paszczu zdrówka.dla.synkow <3

Ja mam w końcu spokoj, goscie pojechali. Rozpuscilam miod na piernik, czekam az wystygnie. Oczywiście zagotowalam mase, brawo ja! Poza tym nie mam ochoty na poniedzialek. Jakoś mnie nie rajcuje, ze musze jutro do pracy :(

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga*, Isoptin ok, można go brac w ciąży i w planowaniu ciąży.
    Co prawda najczęsciej przechodzi się na DOpegyt, ale Isoptin jest bezpieczny

Sabina, ania.g, moremi, *aga*, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Od 4 lat bol brzucha w jednym punkcie jakby jelito grube ,usg zrobione 5 razy nic nie wykazalo ,bol sie utrzymuje .
    No to trzeba sprawdzić :) mam nadzieję że.nic tam.nie znajdą i stwierdza.ze taką Twoja uroda :)

anna maria, moremi, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje bo boje sie jak ch...,moj ojciec zmarla na raka trzustki i ja juz mam wizje oczywiscie :-(
    Sabina wrote:
    No to trzeba sprawdzić :) mam nadzieję że.nic tam.nie znajdą i stwierdza.ze taką Twoja uroda :)

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie u nas wczoraj był Mikołaj ;) Bratanica w piatek mało domu nie rozniosła, tak się nie mogła doczekać ;) w sobotę o 6 rano ustawiłam prezenty przy kominku. Dzieciaki byly w szale :) bratanica biegala po dpmu i wszystkim krzyczała ze byl Mikolaj ;) dzieciaki zadowolone z prezentów ;) tylko bratankowi było łyso, bo sam chciał kasę, a potem było mu żal jak widział jak dziewczyny rozpakowuja podarki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:40

moremi, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dokladnie.. Adas ma tylko 7 miesiecy, a juz czas leci jak dziki.
    Mnie Adam bardzo zmienil- nie wiedzialam, ze mam w sobie takie poklady cierpliwosci. Nigdy nie mialam tego przyslowiowego "mam ochote wyrzucic go za okno". I jak czytam, ze rodzice wieczorem "tylko marza, zeby jak najszybciej dziecko poszo spac", to zupelnie sie z tym nie identyfikuje. Uwielbiam klasc mlodego, tulic,kulac i chichotac sie z nim przed snem i w dupie mam, ile czasu to zajmie, bo to najlepiej spedzony dla mnie czas..
    Ja tez ja tez :)

moremi, BISCA, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mam nadzieje bo boje sie jak ch...,moj ojciec zmarla na raka trzustki i ja juz mam wizje oczywiscie :-(
    Nie dziwie sie. Tez bym sie bala. Szczerze wyniku jak u Iwci <3

anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zrobiłam obiad i poprasowałam 15 pieluch, 2 prania i suszenia czyli ze składaniem ciuchów i tak mnie kregosłup w odc ledzw-krzyż boli, że szok. Brzuch mi urósł pod mostek i wygina mi się bardziej lordoza lędźwiowa, mam i tak pogłebioną i tak mnie nawala, że szok. Chyba teraz najgorsze tygodnie

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jak wam kciukow wystarczy to jeszcze za mnie ,jutro mam tomograf brzucha
    Mnie tez boli, ale powiem Ci, ze jak w ubieglym roku zrobilam sobie terapie przywracania do zdrowia jelita grubego to ten bol minal. A ostatnio odkad zywie sie glownie weglowodanami - bol wrocil

Sabina, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Trzymaj się, nie ma się co nakręcać, te nowotwory nie występują aż tak często

anna maria lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie u nas wczoraj był Mikołaj ;) Brzeźnica w piatek mało domu nie rozniosła, tam się nie mogła doczekać ;) w sobotę o 6 rano ustawiłam prezenty przy kominku. Dzieciaki byly w szale :) bratanica biegala po dpmu i wszystkim krzyczała ze byl Mikolaj ;) dzieciaki zadowolone z prezentów ;) tylko bratankowi było łyso, bo sam chciał kasę, a potem było mu żal jak widział jak dziewczyny rozpakowuja podarki ;)
    To u Was juz 6 grudnia? O.o
    Patrz a tak sie ludzie bali ze przez PIS bedziemy kilka lat do tylu, a tu prosze!

ivf-ivf, Sabina, moremi, *aga*, anna maria, Aasiula, paszczakin, krycha.stara, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Patrz a tak sie ludzie bali ze przez PIS bedziemy kilka lat do tylu, a tu prosze!
    Nie przyjadą ani na Mikołaja ani na Święta ;) więc akcja odbyła się wcześniej ;)

moremi, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

A tam kilka lat... Średniowiecze miało być ;-)

Witam wieczorem, za wszystkie testy, ciąże, badania, starania, wizyty trzymam kciuki :-)

Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się dzieje. Pewnie hormony mam rozchwiane ;) poryczalam się na reklamie allegro :O ściskam Młodą. A ona do mnie, mam co Ty? Ja Cię, głupieje na starość ...

anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, moremi, Mimbla, Mega, iwcia77, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12445 12446 12447 12448 12449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ