35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bisca i Asiula niech 30 listopad będzie dla Was najfajniejszym dniem w tym roku z pozytywnym zaskoczeniem
malgos741, BISCA, Sabina, moremi, ania.g, Aasiula, Magda*, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Ale uciekają strony....
Ja mam dzisiaj wszystkie możliwe objawy ciążowe...gdyby nie @ to pomyślałabym że nastąpiło niepokalane poczęcie...lub wiatropylna jestem...Ale nie ma tak dobrzeBISCA, Sabina, ania.g, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Mocno trzymam kciuki za Was dziewczyny
BISCA, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBisca moje kciuki caly czas masz
Asiula Ty również
Pogodynka za Ciebie też będę trzymaćto badanie z jakiegos powodu?
Sandra, Paszczu zdrówka.dla.synkow
Ja mam w końcu spokoj, goscie pojechali. Rozpuscilam miod na piernik, czekam az wystygnie. Oczywiście zagotowalam mase, brawo ja! Poza tym nie mam ochoty na poniedzialek. Jakoś mnie nie rajcuje, ze musze jutro do pracy
kapturnica, anna maria, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Od 4 lat bol brzucha w jednym punkcie jakby jelito grube ,usg zrobione 5 razy nic nie wykazalo ,bol sie utrzymuje .Sabina wrote:Bisca moje kciuki caly czas masz
Asiula Ty również
Pogodynka za Ciebie też będę trzymaćto badanie z jakiegos powodu?
Sandra, Paszczu zdrówka.dla.synkow
Ja mam w końcu spokoj, goscie pojechali. Rozpuscilam miod na piernik, czekam az wystygnie. Oczywiście zagotowalam mase, brawo ja! Poza tym nie mam ochoty na poniedzialek. Jakoś mnie nie rajcuje, ze musze jutro do pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Od 4 lat bol brzucha w jednym punkcie jakby jelito grube ,usg zrobione 5 razy nic nie wykazalo ,bol sie utrzymuje .
mam nadzieję że.nic tam.nie znajdą i stwierdza.ze taką Twoja uroda
anna maria, moremi, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie u nas wczoraj był Mikołaj
Bratanica w piatek mało domu nie rozniosła, tak się nie mogła doczekać
w sobotę o 6 rano ustawiłam prezenty przy kominku. Dzieciaki byly w szale
bratanica biegala po dpmu i wszystkim krzyczała ze byl Mikolaj
dzieciaki zadowolone z prezentów
tylko bratankowi było łyso, bo sam chciał kasę, a potem było mu żal jak widział jak dziewczyny rozpakowuja podarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:40
moremi, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dokladnie.. Adas ma tylko 7 miesiecy, a juz czas leci jak dziki.
Mnie Adam bardzo zmienil- nie wiedzialam, ze mam w sobie takie poklady cierpliwosci. Nigdy nie mialam tego przyslowiowego "mam ochote wyrzucic go za okno". I jak czytam, ze rodzice wieczorem "tylko marza, zeby jak najszybciej dziecko poszo spac", to zupelnie sie z tym nie identyfikuje. Uwielbiam klasc mlodego, tulic,kulac i chichotac sie z nim przed snem i w dupie mam, ile czasu to zajmie, bo to najlepiej spedzony dla mnie czas..
moremi, BISCA, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś zrobiłam obiad i poprasowałam 15 pieluch, 2 prania i suszenia czyli ze składaniem ciuchów i tak mnie kregosłup w odc ledzw-krzyż boli, że szok. Brzuch mi urósł pod mostek i wygina mi się bardziej lordoza lędźwiowa, mam i tak pogłebioną i tak mnie nawala, że szok. Chyba teraz najgorsze tygodnie
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Jak wam kciukow wystarczy to jeszcze za mnie ,jutro mam tomograf brzucha
Sabina, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiecie u nas wczoraj był Mikołaj
Brzeźnica w piatek mało domu nie rozniosła, tam się nie mogła doczekać
w sobotę o 6 rano ustawiłam prezenty przy kominku. Dzieciaki byly w szale
bratanica biegala po dpmu i wszystkim krzyczała ze byl Mikolaj
dzieciaki zadowolone z prezentów
tylko bratankowi było łyso, bo sam chciał kasę, a potem było mu żal jak widział jak dziewczyny rozpakowuja podarki
Patrz a tak sie ludzie bali ze przez PIS bedziemy kilka lat do tylu, a tu prosze!ivf-ivf, Sabina, moremi, *aga*, anna maria, Aasiula, paszczakin, krycha.stara, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To u Was juz 6 grudnia?
Patrz a tak sie ludzie bali ze przez PIS bedziemy kilka lat do tylu, a tu prosze!więc akcja odbyła się wcześniej
moremi, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To u Was juz 6 grudnia?
Patrz a tak sie ludzie bali ze przez PIS bedziemy kilka lat do tylu, a tu prosze!
A tam kilka lat... Średniowiecze miało być
Witam wieczorem, za wszystkie testy, ciąże, badania, starania, wizyty trzymam kciuki
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś mi się dzieje. Pewnie hormony mam rozchwiane
poryczalam się na reklamie allegro
ściskam Młodą. A ona do mnie, mam co Ty? Ja Cię, głupieje na starość ...
anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, moremi, Mimbla, Mega, iwcia77, paszczakin, satori lubią tę wiadomość