35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie dziekuje. Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie, jak myślisz czy przy drżeniu mieśni napieciowym warto wykonać badanie kreatyno kinezy? Internistka od roku faszeruje mnie tylko magnezem...którego poziom mam odpowiedni...neurolog twierdzi że odruchy wszystkie prawidłowe i należy wykonać rezonans...ale dopiero za pół roku jeśli się nic nie zmieni.
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Moja Helka to taka prawdziwa kobietka ,widziala jak sobie robolam depilacje gir woskiem i darlam ten pysk przy zdzieraniu wosku ,Helcia wyciagnela z szuflady maszynke do golenia jednorazowa i mi podala
,kochane dziecko wie ze tym nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:04
Magdala, *aga*, Sabina, Aasiula, krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, moremi, Magda*, Mimbla, megan8, Mega, iwcia77, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Mam nadzieje bo boje sie jak ch...,moj ojciec zmarla na raka trzustki i ja juz mam wizje oczywiscie
peppapig, anna maria, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Coś mi się dzieje. Pewnie hormony mam rozchwiane
poryczalam się na reklamie allegro
ściskam Młodą. A ona do mnie, mam co Ty? Ja Cię, głupieje na starość ...
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moja Helka to taka prawdziwa kobietka ,widziala jak sobie robolam depilacje gir woskiem i darlam ten pysk przy zdzieraniu wosku ,Helcia wyciagnela z szuflady maszynke do golenia jednorazowa i mi podala
,kochane dziecko wie ze tym nie boli
i się rozczuliłam
peppapig, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda kupiłas kostke???U nas oprocz zabawiacza spełnia jeszcze jedna ważna role.
Wspomaga cwiczenia na brzuszku.Bo nie jest Maks zbyt chetny do nich a tak to dłużej poleżakuje.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/267265fab964.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bd89c8a1943.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:04
gosia7122, Dziobak, ania.g, ivf-ivf, Reni, Aasiula, Simba, malgos741, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Magda*, Mimbla, anna maria, megan8, Mega, iwcia77, peppapig, BISCA, Niuta, satori, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieciaki słodkie prawie do schrupania
kapturnica, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017