35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:http://www.apo-discounter.pl/medela-mini-electric-laktator-elektryczny-p-58196.html
Może kogoś zainteresuje, tu medela w dobrej cenieprzypadkiem robiąc zakupy zauważyłam.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzisiaj tez mi sie chce z tego smiac. Ale Leon nie dosc ze rozpracowal ten niebezpieczny ladunek, to jak mu go sila wyrwalam, zaczal ryczec i trzec oczy skazonymi rekami.
Wieczorem mial czerwone oczy i plamy na twarzy.
Dobrze mu tak!Simba lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Simba dzięki
piękna, życiowa historia
mnie nie było dane
ani.mnie Młoda nie obsikala ani kupy na mnie nie zrobiła
zdarzało się, ze kupsko wylazlo z pieluchy, ale nigdy aż tak nie było ciekawe świata
Sabina lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Uwaga, wymyslilam dzisiaj kawal:
Wiesz jak smakuje pasztet uchodzcy?
Ujdzie w tlumie
HAHAHAHHAAHHAHAHA
(przerwa na smiech)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 21:35
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
tu piątka
zaglądam do Was czasem i jak zwykle gwarno tu wciąż coś się dzieje.
mam za sobą dwie stymulację,
pierwsza z naturalnym staraniem
druga zakończona IUI
nie udało się
jutro mam wizytę startową do IVF
w następnym cyklu w styczniu przystępujemy do procedury.
zbieram badania, wszystkie są ok
jutro okaże jakie mam AMH
nadal walczę
skończyłam 42 lata przed kilkoma dniami
Sabina, sandra80, Reni, dorbie, Magda*, Mimbla, moremi, macduska, iwcia77, peppapig, BISCA, kapturnica, ania.g, Aasiula, paszczakin, satori, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:BRY WIECZER
Simba proszę opisz co Leon zrobił
Popłakałam się ze śmiechu
Otworzyl kinder niespodzianke...anna maria, ivf-ivf, Sabina, sandra80, Reni, Mega, moremi, macduska, iwcia77, peppapig, BISCA, kapturnica, paszczakin, satori, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:cześć dziewczyny
tu piątka
zaglądam do Was czasem i jak zwykle gwarno tu wciąż coś się dzieje.
mam za sobą dwie stymulację,
pierwsza z naturalnym staraniem
druga zakończona IUI
nie udało się
jutro mam wizytę startową do IVF
w następnym cyklu w styczniu przystępujemy do procedury.
zbieram badania, wszystkie są ok
jutro okaże jakie mam AMH
nadal walczę
skończyłam 42 lata przed kilkoma dniami
Reni555, malgos741, peppapig, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni powodzenia i trzymam kciuki
Reni555, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDziękuję
zaczynałam gdzieś w okolicach sierpnia w tym roku na forum dość naiwnie, że uda nam się szybciorem, biorąc Dupka + jakieś tam francuskie żele dla poprawy chłopaków tuż przed ...
no i nagadałyście mi, tu w tym wątku, że nie ma co się bawić w półśrodki i łudzić, że po nie udanych próbach wystarczy próbować, próbować, nie wiadomo jak długo, bo tak mi powiedział gin z przychodni.
no to się wzięłam do roboty
poszłam do speców
myślałam, że uniknę IVF, ale dobrze, że tak szybko doszliśmy do tego etapu.
więc lubię to forum, i dzięki dziewczyny Wam za wsparcie i podpowiedzi.
będę się odzywać.malgos741, sandra80, Reni, dorbie, Sabina, Magda*, Mimbla, moremi, iwcia77, peppapig, BISCA, kapturnica, ania.g, Aasiula, paszczakin, satori, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Dorbie dziekuje. Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie, jak myślisz czy przy drżeniu mieśni napieciowym warto wykonać badanie kreatyno kinezy? Internistka od roku faszeruje mnie tylko magnezem...którego poziom mam odpowiedni...neurolog twierdzi że odruchy wszystkie prawidłowe i należy wykonać rezonans...ale dopiero za pół roku jeśli się nic nie zmieni.
*aga* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak nic nie jesc nic nie pic ,wypic 1 flaszke kontrastu od 9:20 do 10:20 ,potem druga 10:20 do 11:20 ,o 11:20 tomograf.ok kawe wypije na obiaddorbie wrote:chyba masz być na czczo do badania tak w ogóle 6 godzin
dorbie, Mimbla, iwcia77, Sabina, BISCA, kapturnica, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde przez te zamachy nawet mojemu mezowi sie jakas podswiadoma panika pojawila.Mowil mi dzis ,ze szedl wczoraj poznym wieczorem ze sklepu.Mial naciagniety kaptur bo dosc mocno padalo i wpadla na niego jakas baba .A on musial miec chyba przerazona mine bo babeczka zaczela go przepraszac i mowic ,ze nie jest terrorystka.A jemu sie wydaalo ,ze ktos(nie wiedzial ,ze to kobitka)mial w rece nóż.Powaga mozna schize zlapac.Poza tym na ulicach Antwerpii sa wozy opancerzone i żolnierze z kałachami.Moił mi,że wygląda to okropnie i czuc strach w powietrzu
Lepszy koszmarny koniec niz niekonczacy sie koszmarmoremi, iwcia77, BISCA, kapturnica, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta:)
cudne zdjecia Maksa w łózeczku
bosz,ile on tam m nad łózeczkiem,taki to na niedobór nie moze narzekać
gdybyś zobaczyła Sebastiaana ascetyczny pokój,to bys sie zdziwiła,
ale nic nadrobimy
własnie robie ozdobny mobil na ścianę z gałęzi znlezionej w parku
kostki jeszcze nie mam,wiesz przeprowdziłam sie na zadupie i tu jej nie dostane,ale w pobliskim mieście i owszem,moge tez zamówić,no i tak sie zastanawiam zamówic czy jechac bo miasto tez odwiedzic wypada,tylko nie moge sie zebrac
Ale bedzie na pewnoiwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny