35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Piatka, trzymam kciuki
Niech ten przełom roku okaże się dla nas wszystkich płodny.
Az chce się napisac "na pohybel pisowi"
Miałam skonsultować szczepionki z Dorbie i co? I kurka wodna nie mamy recepty. Nie mam pojęcia co się z nią stało. Znając nasze szczęście mąż zostawił w gabinecie lekarskim.Sabina, BISCA, kapturnica, Aasiula, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Piatka, trzymam kciuki
Niech ten przełom roku okaże się dla nas wszystkich płodny.
Az chce się napisac "na pohybel pisowi"
Miałam skonsultować szczepionki z Dorbie i co? I kurka wodna nie mamy recepty. Nie mam pojęcia co się z nią stało. Znając nasze szczęście mąż zostawił w gabinecie lekarskim.
iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak czułam...zasnęłam...
Wszystkie Was wspieram mocno
Kapta napisz co tam można edukacyjnego dzieciowi zapodać. Ja mam sowe i karuzelke. A kostke to taką miękką z lusterkiem i dyndadełkami. Tylko,ups.
Aa miłego dnia.
Anna maria trzymaj się
I wszystkim w potrzebiekapturnica, ania.g, anna maria, Magda*, Mimbla, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:a jak Maksio,daje matce odspnąc?
Sebuś cały dzien włsciwie przespał,ciekawe czy noc bedzie spokojnaDlatego nie ma mnie w sekcji nocnej na ovu bo spimy
moremi, peppapig, Aasiula, Magda*, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A wogole to bry...dobry bry.Mam 2dni luksusy bo tesciowa mi bedzie zawozic Dawida i odbierac ze szkol.Plus zrobi zakupy
A zeb bylo pelnia szczescia to nie spi u mnie a u ciotki na dole bo jako ,ze ona zeschizowana tym ,ze wujek w szpitalu na badaniach.To dotrzymuje jej krokuTakze ten.Byledo świąt
moremi, peppapig, Jastra, Aasiula, Reni, Magda*, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Pogoda zasmarkana bo leje i pizga wiatr jak w kieleckim.Po sniegu prawie sladu nie ma.
Małemu sie pogoda udzieliła chyba bo nadal spi.Pewnie głod go obudzi po 8mej.
Moremi a Ty jak tam?Odnalazłaś się już w roli mamy?
U mnie póki mój mąż był ,było cudnie.Dopiero troche posypałam się jak pojechał.Ale mam wrażenie,że moje samopoczucie staje się coraz lepsze.Oby mi to już minęło bo te wahania nastroju są okropne.A i pogoda za oknem nie pomaga.
Ps.Wszystkie spioM ???Wstawac!!sandra80, Jastra, Aasiula, peppapig, anna maria, BISCA, moremi, satori, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bisca, Asiula, Anna Mariaczekam na dobre wieści od Was.
5, powodzenia
U mnie pół godz temu przeszła burza z piorunami. Wieje i leje jak cholera.sandra80, Aasiula, peppapig, anna maria, BISCA, Mimbla, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
kciuki i kegle zaciśnięte &&& annamaria i 5 za dobre wieści
Bisca
za pozostałe poczebujące też wystarczy kciuków, trzymam!
sandra80, Aasiula, peppapig, anna maria, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
co to ja chciałam, aha, weekend spędzony na zakupach więc wszelkie zapasy na przedświąteczne szaleństwa kulinarne uzupełnione i prezenty też już są i nawet coś do dekoracji się znajdzie, ze nie wspomnę o uzupełnionych brakach ubraniowych, no akurat na weekend promocyjny trafiliśmy po czarnym piątku to grzechem by było nie skorzystać
tak więc pospolite ruszenie poszukiwawczo prezentowe na ostatnią chwilę w tym roku mi straszne nie jest
swój prezent, MultiTalent 3, już rozpakowałam i przetestowałam... i się zakochałam
ania.g, Aasiula, peppapig, Simba, anna maria, BISCA, moremi, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
aaaa, i najważniejszy news, dziś a najdalej jutro 1dc będzie
no ja wiem że tu II świętujemy ale kolejny cykl to i bliżej do tego szczęśliwego a tymczasem zaczynam odliczanie tych 2-3 cykli z inofemem, końską dawką wit B6 i luteiną a do tego dieta niskie IG i pilates, ponoć ma mi to ruszyć wydzielanie progesteronu i przywrócić normalne cykle owulacyjne, chciała bym , nie powiem ale jak nie zadziała to klinika czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 08:42
peppapig, Simba, BISCA, moremi, beates, satori, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
a tak poza tym, to widziałam nowe foty maluchów i gratuluję przystojniaków peppa i kapta
pokazałam maużowi i biedny się stresuje że też takie ładne dziecko musi zrobić żeby średniej forumowej nie zaniżaćkapturnica, peppapig, Jastra, Aasiula, Simba, BISCA, paszczakin, Magda*, moremi, satori, Mimbla, iwcia77, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Hejka, witam się poniedziałkowo.
Bisca dużej bety.
Anna Maria trzymam kciuki, oby nic groźnego nie wyszło.
Asiula powodzenia na wizycie.
Reni mam nadzieję, że w pracy ok będzie.
Piątka powodzenia
Za wszystkie potrzebujące kciuki i udanego tygodniakapturnica, pierwiastka, Jastra, Aasiula, Reni, peppapig, anna maria, BISCA, Mimbla, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Witam się i ja
Bisca, cały czas trzymam &
I z pozostałe potrzebujące też &&&
Weekend minął na chodzeniu po sklepach, część prezentów mam, ufff, ale jakoś szału promocjowego nie zauważyłam.
Miłego dniaDo Krakowa specjalnie jechać? Może jakbym w totka wygrała to bym ją zabrała a tak to była że mną w castoramie!
drzwi kupować po pożarze. Ale też wielki sklep. Chyba jakaś zacofana jestem hehe ale wolę małe sklepy.
Donosze iż Kajtek jeszcze śpi, noce też niezłe choć je co 2-3 godziny,śpi w swoim łózeczku a ja się grzecznie budze jak zaczyna się wiercić i pchać pięść do buzi. Grzeczne te nasze dziecikapturnica, Jastra, pierwiastka, Aasiula, ivf-ivf, BISCA, Magda*, moremi, Bozia3, Mimbla, iwcia77, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bosz to że na zadupiu mieszkam to nie chodzimy na super zakupy. Córka ma mi za złe,że nie biorę ją na szopingi po galeriach. Biedne dziecko? No nie wiem
Do Krakowa specjalnie jechać? Może jakbym w totka wygrała to bym ją zabrała a tak to była że mną w castoramie!
drzwi kupować po pożarze. Ale też wielki sklep. Chyba jakaś zacofana jestem hehe ale wolę małe sklepy.
Donosze iż Kajtek jeszcze śpi, noce też niezłe choć je co 2-3 godziny,śpi w swoim łózeczku a ja się grzecznie budze jak zaczyna się wiercić i pchać pięść do buzi. Grzeczne te nasze dzieci
Kurcze a ja nie mam serca młodego do łóżeczka odkładac.Uwielbiam przytulic sie do niego i czuć jego zapach.A jak jeszcze wtuli swoją mordke we mnie to nic mi więcej nie trzeba.Wczoraj nad ranem przyszedł starsz i tak sobie spalismy we troje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 08:41
peppapig, ivf-ivf, sandra80, Magda*, satori, iwcia77, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość