X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czekamy dzisiaj żegnamy szefową i czekam co dalej ze mną

Jest szansa, zebys zostala ? Chcesz tego ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu :)
    O tą właśnie :)

ivf-ivf, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca? I co?

peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba do tego, zeby dzieciom kupować psy na allegro, bo przecież tak dobrze się dogadują
    reklama mnie nie wzrusza, raczej wqrwia
    bez sensu

no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..

ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu :)

tej nie widzialam. ja telewizji, orocz master/top chefa nie ogladam ;) a i to nagrane, bo mnie wku***ja 10-minutowe bloki reklamowe..

Reni, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • *aga* Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...co za pogoda ...chwilami w Małopolsce piździ w jak w kieleckim....ale są też tego plusy, liście których nie zdążyłam zgrabić może się ewakuują do sąsiada ;-)

Dorbie jesteś mega pomocna, w takim razie odpuszczam to badanie :-)

Śliczne te Wasze dzieciaki, mam nadzieję , że można sie tym zarazić ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:39

pierwiastka, ania.g, BISCA, Simba, kapturnica, moremi, peppapig, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..

ale reklamę można zrozumieć różnie

skoro to reklama allegro
    1. zwierze to dobry prezent dla dziecka - kup
    2. na ch.j ci pies z ulicy, który ci wszystko zniszczy, wybierz sobie takiego o jakim marzysz
    itd ..ten tekst a ty czego szukasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:31

ania.g, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jest szansa, zebys zostala ? Chcesz tego ?
    nie ma szans
    już została odwołana

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca kiedy idziesz do wampirza krwi upuścić?

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ma szans
    już została odwołana
    Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
    A co z Tobą? Możesz posadę stracić :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:41

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
    A co z Tobą? Możesz posadę stracić :O
    nie
    przez wybory

peppapig, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krechy nie bedzie, bo nie sikalam na patyka. Testy mi sie skonczyly O.o
    Krew oddana.

Pani w laboratorium mi powiedziala, ze z kliniki do nih dzwonoli z panika, ze z reszultatem bety w piatek nie bylo ostradiolu. W koncu doszli, ze ja za wczesnie zrobilam i dzisiaj bedzie beta + E2. Czyli jednak ten E2 jest dla nich bardzo waznym wyznacznikiem, a na PRG nawet nie zwracaja uwagi. zy ktos umie to wytlumaczyc ? Swoja droga, milo ,ze tak czuwaja.

W kazdym razie, wyniki po poudniu.

pierwiastka, peppapig, sandra80, ania.g, Sabina, Simba, Reni, paszczakin, kapturnica, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, megan8, iwcia77, caffe, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.

Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz :-)

Simba, paszczakin, kapturnica, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.

Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz :-)

Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.

peppapig, *aga*, Sabina, Simba, Magda*, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

ja też tak mam z tymi zakupami, jestem tak potem zmęczona, że masakra, niestety nie umiem za bardzo ciuchów przez neta sobie dobrać

*aga*, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie
    przez wybory

Mojego szefa też odwołali ze 2 tygodnie temu, też nie wiadomo co będzie ze mną, ale raczej zostanę przeniesiona do innego działu (tego w którym taki zapitol a robota strasznie odpowiedzialna) no nic poczekamy, zobaczymy.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

W takim razie nie tylko Ty ;) nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.

*aga*, Sabina, BISCA, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, satori, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.

A ja czasem oglądam...jak złapie doła wtedy mnie nachodzi....ale już mam zakaz na filmiki typu ku pamieci....
    Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d..kę....a u mnie z tą twardością to tak średnio :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:58

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:15

ania.g, *aga*, Sabina, Reni, BISCA, Mimbla, iwcia77, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W takim razie nie tylko Ty ;) nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
    u mnie podobnie :)
    chleb piekę sama, codzienne zakupy robię na ryneczku albo w małych sklepikach gdzie się znam ze sprzedawcami i zwykle chwilę porozmiawiamy i pożartujemy, ubrania też kupuje w tych samych sprawdzonych miejscach a galerie odwiedzam ze 2-3 razy w roku zwykle z listą rzeczy do kupienia i wizytą tylko w tych konkretnych sklepach gdzie są rzeczy z listy a mimo to po powrocie do domu jestem ogromnie zmęczona

kapturnica lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 12451 12452 12453 12454 12455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ