35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chyba do tego, zeby dzieciom kupować psy na allegro, bo przecież tak dobrze się dogadują
reklama mnie nie wzrusza, raczej wqrwia
bez sensu
no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu
tej nie widzialam. ja telewizji, orocz master/top chefa nie ogladama i to nagrane, bo mnie wku***ja 10-minutowe bloki reklamowe..
Reni, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...co za pogoda ...chwilami w Małopolsce piździ w jak w kieleckim....ale są też tego plusy, liście których nie zdążyłam zgrabić może się ewakuują do sąsiada
Dorbie jesteś mega pomocna, w takim razie odpuszczam to badanie
Śliczne te Wasze dzieciaki, mam nadzieję , że można sie tym zarazić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:39
pierwiastka, ania.g, BISCA, Simba, kapturnica, moremi, peppapig, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
paszczakin wrote:no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..
ale reklamę można zrozumieć różnie
skoro to reklama allegro
1. zwierze to dobry prezent dla dziecka - kup
2. na ch.j ci pies z ulicy, który ci wszystko zniszczy, wybierz sobie takiego o jakim marzysz
itd ..ten tekst a ty czego szukasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:31
ania.g, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
A co z Tobą? Możesz posadę stracić
przez wyborypeppapig, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krechy nie bedzie, bo nie sikalam na patyka. Testy mi sie skonczyly
Krew oddana.
Pani w laboratorium mi powiedziala, ze z kliniki do nih dzwonoli z panika, ze z reszultatem bety w piatek nie bylo ostradiolu. W koncu doszli, ze ja za wczesnie zrobilam i dzisiaj bedzie beta + E2. Czyli jednak ten E2 jest dla nich bardzo waznym wyznacznikiem, a na PRG nawet nie zwracaja uwagi. zy ktos umie to wytlumaczyc ? Swoja droga, milo ,ze tak czuwaja.
W kazdym razie, wyniki po poudniu.pierwiastka, peppapig, sandra80, ania.g, Sabina, Simba, Reni, paszczakin, kapturnica, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, megan8, iwcia77, caffe, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup terazSimba, paszczakin, kapturnica, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz
Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.peppapig, *aga*, Sabina, Simba, Magda*, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz
ja też tak mam z tymi zakupami, jestem tak potem zmęczona, że masakra, niestety nie umiem za bardzo ciuchów przez neta sobie dobrać*aga*, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie
przez wybory
Mojego szefa też odwołali ze 2 tygodnie temu, też nie wiadomo co będzie ze mną, ale raczej zostanę przeniesiona do innego działu (tego w którym taki zapitol a robota strasznie odpowiedzialna) no nic poczekamy, zobaczymy. -
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraznie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
*aga*, Sabina, BISCA, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, satori, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.
A ja czasem oglądam...jak złapie doła wtedy mnie nachodzi....ale już mam zakaz na filmiki typu ku pamieci....
Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d..kę....a u mnie z tą twardością to tak średnioWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:58
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
ania.g wrote:W takim razie nie tylko Ty
nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
chleb piekę sama, codzienne zakupy robię na ryneczku albo w małych sklepikach gdzie się znam ze sprzedawcami i zwykle chwilę porozmiawiamy i pożartujemy, ubrania też kupuje w tych samych sprawdzonych miejscach a galerie odwiedzam ze 2-3 razy w roku zwykle z listą rzeczy do kupienia i wizytą tylko w tych konkretnych sklepach gdzie są rzeczy z listy a mimo to po powrocie do domu jestem ogromnie zmęczonakapturnica lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter