35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chyba do tego, zeby dzieciom kupować psy na allegro, bo przecież tak dobrze się dogadują
reklama mnie nie wzrusza, raczej wqrwia
bez sensu
no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..
ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu

tej nie widzialam. ja telewizji, orocz master/top chefa nie ogladam
a i to nagrane, bo mnie wku***ja 10-minutowe bloki reklamowe..
Reni, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...co za pogoda ...chwilami w Małopolsce piździ w jak w kieleckim....ale są też tego plusy, liście których nie zdążyłam zgrabić może się ewakuują do sąsiada

Dorbie jesteś mega pomocna, w takim razie odpuszczam to badanie
Śliczne te Wasze dzieciaki, mam nadzieję , że można sie tym zarazić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:39
pierwiastka, ania.g, BISCA, Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
paszczakin wrote:no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..
ale reklamę można zrozumieć różnie
skoro to reklama allegro
1. zwierze to dobry prezent dla dziecka - kup
2. na ch.j ci pies z ulicy, który ci wszystko zniszczy, wybierz sobie takiego o jakim marzysz
itd ..ten tekst a ty czego szukasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:31
ania.g, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niepeppapig wrote:Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
A co z Tobą? Możesz posadę stracić
przez wybory
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krechy nie bedzie, bo nie sikalam na patyka. Testy mi sie skonczyly

Krew oddana.
Pani w laboratorium mi powiedziala, ze z kliniki do nih dzwonoli z panika, ze z reszultatem bety w piatek nie bylo ostradiolu. W koncu doszli, ze ja za wczesnie zrobilam i dzisiaj bedzie beta + E2. Czyli jednak ten E2 jest dla nich bardzo waznym wyznacznikiem, a na PRG nawet nie zwracaja uwagi. zy ktos umie to wytlumaczyc ? Swoja droga, milo ,ze tak czuwaja.
W kazdym razie, wyniki po poudniu.
pierwiastka, nick nieaktualny, sandra80, ania.g, nick nieaktualny, Simba, Reni, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, megan8, iwcia77, caffe, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz
Simba, paszczakin, kapturnica, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz
Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.
nick nieaktualny, *aga*, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
ja też tak mam z tymi zakupami, jestem tak potem zmęczona, że masakra, niestety nie umiem za bardzo ciuchów przez neta sobie dobrać
*aga*, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie
przez wybory
Mojego szefa też odwołali ze 2 tygodnie temu, też nie wiadomo co będzie ze mną, ale raczej zostanę przeniesiona do innego działu (tego w którym taki zapitol a robota strasznie odpowiedzialna) no nic poczekamy, zobaczymy. -
W takim razie nie tylko Ty*aga* wrote:Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.
nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
*aga*, nick nieaktualny, BISCA, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, satori, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
BISCA wrote:Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.
A ja czasem oglądam...jak złapie doła wtedy mnie nachodzi....ale już mam zakaz na filmiki typu ku pamieci....
Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d..kę....a u mnie z tą twardością to tak średnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:58
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
u mnie podobnieania.g wrote:W takim razie nie tylko Ty
nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
chleb piekę sama, codzienne zakupy robię na ryneczku albo w małych sklepikach gdzie się znam ze sprzedawcami i zwykle chwilę porozmiawiamy i pożartujemy, ubrania też kupuje w tych samych sprawdzonych miejscach a galerie odwiedzam ze 2-3 razy w roku zwykle z listą rzeczy do kupienia i wizytą tylko w tych konkretnych sklepach gdzie są rzeczy z listy a mimo to po powrocie do domu jestem ogromnie zmęczona
kapturnica lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter