X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czekamy dzisiaj żegnamy szefową i czekam co dalej ze mną

Jest szansa, zebys zostala ? Chcesz tego ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu :)
    O tą właśnie :)

ivf-ivf, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca? I co?

peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba do tego, zeby dzieciom kupować psy na allegro, bo przecież tak dobrze się dogadują
    reklama mnie nie wzrusza, raczej wqrwia
    bez sensu

no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..

ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A może ta z dzieckiem, które odbiera prezent od Miokołaja? Takie niepewne oczka, ale łapki wyciągnięte do prezentu :)

tej nie widzialam. ja telewizji, orocz master/top chefa nie ogladam ;) a i to nagrane, bo mnie wku***ja 10-minutowe bloki reklamowe..

Reni, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • *aga* Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...co za pogoda ...chwilami w Małopolsce piździ w jak w kieleckim....ale są też tego plusy, liście których nie zdążyłam zgrabić może się ewakuują do sąsiada ;-)

Dorbie jesteś mega pomocna, w takim razie odpuszczam to badanie :-)

Śliczne te Wasze dzieciaki, mam nadzieję , że można sie tym zarazić ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:39

pierwiastka, ania.g, BISCA, Simba, kapturnica, moremi, peppapig, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no jak kupowac, jak on tego psa z ulicy przygarnia.. chyba wlasnie, zeby nie kupowac..

ale reklamę można zrozumieć różnie

skoro to reklama allegro
    1. zwierze to dobry prezent dla dziecka - kup
    2. na ch.j ci pies z ulicy, który ci wszystko zniszczy, wybierz sobie takiego o jakim marzysz
    itd ..ten tekst a ty czego szukasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:31

ania.g, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jest szansa, zebys zostala ? Chcesz tego ?
    nie ma szans
    już została odwołana

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca kiedy idziesz do wampirza krwi upuścić?

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ma szans
    już została odwołana
    Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
    A co z Tobą? Możesz posadę stracić :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:41

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Źle się sprawowała? Kiedyś czytałam,że ktoś za papier xero wyleciał chyba nie przez takie głupstwo..
    A co z Tobą? Możesz posadę stracić :O
    nie
    przez wybory

peppapig, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krechy nie bedzie, bo nie sikalam na patyka. Testy mi sie skonczyly O.o
    Krew oddana.

Pani w laboratorium mi powiedziala, ze z kliniki do nih dzwonoli z panika, ze z reszultatem bety w piatek nie bylo ostradiolu. W koncu doszli, ze ja za wczesnie zrobilam i dzisiaj bedzie beta + E2. Czyli jednak ten E2 jest dla nich bardzo waznym wyznacznikiem, a na PRG nawet nie zwracaja uwagi. zy ktos umie to wytlumaczyc ? Swoja droga, milo ,ze tak czuwaja.

W kazdym razie, wyniki po poudniu.

pierwiastka, peppapig, sandra80, ania.g, Sabina, Simba, Reni, paszczakin, kapturnica, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, megan8, iwcia77, caffe, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.

Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz :-)

Simba, paszczakin, kapturnica, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Mnie reklamy nie wzruszają, ale przy dobrym filmie łezka się może zakręcić w oku.

Stwierdzam , że jestem jakaś nie kobieca...nie znoszę zakupów w galeriach...a przymierzanie rzeczy to już w ogóle odpada. Najczęściej zakupy robię z kawą w ręku klikając kup teraz :-)

Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.

peppapig, *aga*, Sabina, Simba, Magda*, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

ja też tak mam z tymi zakupami, jestem tak potem zmęczona, że masakra, niestety nie umiem za bardzo ciuchów przez neta sobie dobrać

*aga*, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie
    przez wybory

Mojego szefa też odwołali ze 2 tygodnie temu, też nie wiadomo co będzie ze mną, ale raczej zostanę przeniesiona do innego działu (tego w którym taki zapitol a robota strasznie odpowiedzialna) no nic poczekamy, zobaczymy.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

W takim razie nie tylko Ty ;) nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.

*aga*, Sabina, BISCA, Simba, sandra80, kapturnica, moremi, satori, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja jestem strasznym placzkiem przy filmach. Nie mam nad soba kontroli. Unikam smutnych fimow i nie cierpie tych, ktore zle sie koncza.

A ja czasem oglądam...jak złapie doła wtedy mnie nachodzi....ale już mam zakaz na filmiki typu ku pamieci....
    Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d..kę....a u mnie z tą twardością to tak średnio :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:58

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:15

ania.g, *aga*, Sabina, Reni, BISCA, Mimbla, iwcia77, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W takim razie nie tylko Ty ;) nie znoszę zakupów a galerii to już w ogóle. Jakbym mogła to bym wszystko kupowała przez internet. Najczęściej chodzę na nasz targ. Mam tam swoje ulubione miejsca. Chleb kupuję w piekarni.
    u mnie podobnie :)
    chleb piekę sama, codzienne zakupy robię na ryneczku albo w małych sklepikach gdzie się znam ze sprzedawcami i zwykle chwilę porozmiawiamy i pożartujemy, ubrania też kupuje w tych samych sprawdzonych miejscach a galerie odwiedzam ze 2-3 razy w roku zwykle z listą rzeczy do kupienia i wizytą tylko w tych konkretnych sklepach gdzie są rzeczy z listy a mimo to po powrocie do domu jestem ogromnie zmęczona

kapturnica lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 12451 12452 12453 12454 12455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ