35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepszy do zakupów jest mój mąż....idzie z kartką z wypunktowanymi rzeczami do odnalezienia....podczas jednej wizyty potrafi zadzwonić z 10 razy z pytaniem czy to to...
Co ciekawe w castoramie potrafi być 3 godziny i tam mu się nie nudzi i nie ma pytańSabina, Simba, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Najlepszy do zakupów jest mój mąż....idzie z kartką z wypunktowanymi rzeczami do odnalezienia....podczas jednej wizyty potrafi zadzwonić z 10 razy z pytaniem czy to to...
Co ciekawe w castoramie potrafi być 3 godziny i tam mu się nie nudzi i nie ma pytań*aga*, moremi, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej
Dziewczyny znowu się pokazuję z doskoku. Podziwiam te z Was które tu cały czas są i się udzielają. Ja chyba źle gospodaruję czasem, bo go nie mam, nawet na to żeby poczytać zaległości.
Moje jajco ma 13 mm. We wtorek znowu monitoring, a w piątek lub sobotę IUI.
Dla tych, kótre beda brały Lutinusa lub Utrogestan: w Czechach w c..j taniej - Lutinus 35-40 zł. za op. a Utrogestan 30 - 35 zł./op.!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę skumac dlaczego lutinus w Polsce kosztuje 200 zł. !!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka dla wszystkich wysiadujących niecierpliwie ;-*pierwiastka, Sabina, Simba, ania.g, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, iwcia77, caffe, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mojego szefa też odwołali ze 2 tygodnie temu, też nie wiadomo co będzie ze mną, ale raczej zostanę przeniesiona do innego działu (tego w którym taki zapitol a robota strasznie odpowiedzialna) no nic poczekamy, zobaczymy.
-
paszczakin wrote:kaptus, a cyknij co ta kostka na sufit/sciane wyswietla plis!
A tu opis Właściwości:
- 8 kolorów - opcja wyboru konkretnego lub automatycznej zmiany kolorów,
- 3 kierunki / płaszczyzny projekcji- 96 kombinacji świateł, kolorów i projekcji!,
- 4 efekty świetlne w tym efekt lampki nocnej,
- projektor wyświetla różne obrazki serduszka, gwiazdy oraz latawce pośród chmur,
- melodie - klasyczne, new age oraz odgłosy natury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 10:27
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:u mnie podobnie
chleb piekę sama, codzienne zakupy robię na ryneczku albo w małych sklepikach gdzie się znam ze sprzedawcami i zwykle chwilę porozmiawiamy i pożartujemy, ubrania też kupuje w tych samych sprawdzonych miejscach a galerie odwiedzam ze 2-3 razy w roku zwykle z listą rzeczy do kupienia i wizytą tylko w tych konkretnych sklepach gdzie są rzeczy z listy a mimo to po powrocie do domu jestem ogromnie zmęczona
Mam tak samo. Nie znoszę dużych molochów. Dlatego jak muszę jechać do większego sklepu, to tylko tam, gdzie może być to, czego szukam. Ale i tak strasznie mnie wkurzają tłumy więc mój układ nerwowy baaardzo cierpi i wychodzę tak naładowana że...pierwiastka, *aga* lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Mam tak samo. Nie znoszę dużych molochów. Dlatego jak muszę jechać do większego sklepu, to tylko tam, gdzie może być to, czego szukam. Ale i tak strasznie mnie wkurzają tłumy więc mój układ nerwowy baaardzo cierpi i wychodzę tak naładowana że...
i ja, i ja
w sobote "musialam" pojechac do centrum handlowego po specjalna kawe do mojej nowej zabawki, uczulenia i "zabierzcie mnie stad" dostalam zanim dotarlam do regalu z kawa. chwycilam kawe, zaplacilam i wylecialam. Bleh. Kocham amazon. A jedzenie w lokalnym sklepie..*aga*, ivf-ivf, BISCA, moremi, Simba, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczulu jak duzy ze szkoly przyjdzie to zrobimy zdj jego telefonem
A tu opis Właściwości:
- projektor wyświetla różne obrazki serduszka, gwiazdy oraz latawce pośród chmur,
opis widzialech, ale brakuje mi wyobrazni. chodzi o to, czy te obrazki sie przemieszczaja, czy tylko pojawiaja/znikaja na suficie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:u mnie to się wiąże ze zmniejszeniem kasy o 1/3, więc jest się o co martwić
Reni, jak Cie przesuna/zwolnia, to zrobimy zlot i spuscimy im wpier***l
powiedz IM!
a tak poza tym, to czy Ty nie mialas to do pracy przyjechac? (i dostarczyc mi latarki?)Reni, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj przerażenie ogarnęło...mierzę stopę synowi , żeby buty na śnieg zamówić...a on ma już taką jak ja...154 cm wzrostu i 9 lat.
Jak nic muszę mieć córkę...bo zacznę się czuć zdominowana w domu;-)
Także ciumciajcie i wykorzystujcie każdą chwile na bliskość z maluszkami....bo niesamowicie szybko to się wszystko zmieniaSimba, Reni, Magda*, BISCA, ania.g, satori, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Mnie dzisiaj przerażenie ogarnęło...mierzę stopę synowi , żeby buty na śnieg zamówić...a on ma już taką jak ja...154 cm wzrostu i 9 lat.
Jak nic muszę mieć córkę...bo zacznę się czuć zdominowana w domu;-)
Także ciumciajcie i wykorzystujcie każdą chwile na bliskość z maluszkami....bo niesamowicie szybko to się wszystko zmieniaReni, Sabina, ComeToMeBaby, *aga*, BISCA, Bozia3, moremi, satori, iwcia77, caffe, efcia, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:pojawiaja....A zmieniajace kolory powoduja jakby ruszaly
a widzisz! to te buraki tak robia te opisy, zebym sie nadziala! bo mnie sie podoba (i dzieciu rowniez) takie co wedruja po suficie. W tym moim roznego rodzaju pszczolki/robaki suna po suficie po okregu i to jest fajne, bo dziecko podaza za tym wzrokiem.
Co prawda Adama ostatnio wieczorem najbardziej zajmuje kopanie tego projektora noga(a wisi na zewnatrz lozeczka), niemniej w nocy jako "spij, bo matka NIE wstaje" sprawdza sie doskonale
kapturnica, Jastra, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Reni, jak Cie przesuna/zwolnia, to zrobimy zlot i spuscimy im wpier***l
powiedz IM!
a tak poza tym, to czy Ty nie mialas to do pracy przyjechac? (i dostarczyc mi latarki?)Magda*, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Simba, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry. Pizgało dzisiaj, świstało, gwizdało i jeszcze do tego padało. Kto to zamawiał taką pogodę?!
Ja dziś rano u ginki, jajniki bez torbieli, pięknie. Wypisała mi receptę wg wskazań lekarza z kliniki. Dopytałam czy ten lek przez te 4 czy 5 dni zdąży zadziałać jak trzeba, żebym mogła zgodnie z planem rozpocząć stymulację. Zapewniła mnie, że tak. Jednak ona, jak to potem zobaczyłam na recepcie, zapisała mi dawkowanie 2x 1, natomiast lekarz z kliniki pierwszego leku nie zapisał dawki (może wynika to z ulotki?), drugi zapisał 1 tabl/dziennie. No hmm. W każdym razie mam to. No i poprosiłam o pobranie wymazu na posiew i zawiozlam to do labu, żeby się dowiedzieć co tam konkretnie buszuje. Przy okazji toxo i różyczka. No i wyeksploatowałam się psychicznie do godz. 11stej. Piję kawę, bo relaksu mi trzeba. Uff.pierwiastka, BISCA, ania.g, moremi, Mimbla, Simba, Sabina, satori, megan8, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Paszcza a daj linka do tego projektora o ktorym piszesz
to jest Magda zdecydowanie ubozsza wersja niz ta kostka- swieci samo w sobie jako gwiazdka, gra (trzeba bylo zakleic glosnik, bo dla mnie gra za glosno) i wyswietla jeden rodzaj obrazkow na suficie
http://www.amazon.de/Tomy-Y7585-First-Nachtlich-Traumshow/dp/B00BV0EVHG/ref=pd_sim_75_1?ie=UTF8&dpID=31TmJqKrO2L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR128%2C160_&refRID=05Z6KY1B5MZR3DR9QNRRWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 11:44