35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Ajjj, wiem co czujesz, choć z pewnością stres masz większy.
Wdech, wydech, wdech, wydech - tylko nie pomyl!
Kiedy masz mieć wyniki? U mnie wrzucali koło 14
14H - 15H
Nie wiem czy bede miala odwage otworzyc. Moze sie rzuce w wir pracy i otworze z mezem w domu ?
(wir pracy bouahaha !!!!!)Simba, Jastra, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, iwcia77, Sabina, satori, paszczakin, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak poszlam na pierwsze USG na ktorym dowiedzialam sie ze sa twixy i ze dobrze sie maja, to dostalam mandat, bo tak dlugo to trwalo, ze mi sie bilet parkingowy skonczyl.
Napisalam odwolanie i wyslalam im ksero wydruku z USG piszac ze mialam bardzo wazny powod pobytu w szpitalu w tym dniu. AnulowaliJastra, satori, ComeToMeBaby, pierwiastka, Reni, kapturnica, Magda*, ania.g, iwcia77, Sabina, BISCA, caffe, paszczakin, Bozia3, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
3,69 to pewnie cena za smsa, bo wysłane z numeru 7310.Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaaaaaahaaaa no to lipa
myślałam, że Ty już już teraz
i znowu czekamy
nie lubię!a na wizycie byłam w 13dc to ni w 5 ni w 9
expresowo jedziemy z koksem bo od najbliższego cyklu przecież.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:14H - 15H
Nie wiem czy bede miala odwage otworzyc. Moze sie rzuce w wir pracy i otworze z mezem w domu ?
(wir pracy bouahaha !!!!!)
wiem
wyślij mi i ja Ci powiem, że tak
a jak nie daj Buk się nie udało, to wyślij do AndrzejaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:01
kapturnica, iwcia77, BISCA, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie zaczelam nowego cyklu
Rano mialam lekkie plamienie doslownie dwie krople hehehe
I nic dalej sie nie rozkrecilo , no
Czekam dalej u ginki o 19 jestem namowiona
Biszkopcie mysle o Tobie
Milego dnia !
A moze to meno????? do kartona hehe tam mnie nie znajdzie
Kometa super!!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:48 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 listopada 2015, 23:05
kapturnica, Magda*, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, malgos741, Mimbla, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha ja też to wczoraj czy przedwczoraj dostałam. widocznie te dusze gadatliwe.
3,69 to pewnie cena za smsa, bo wysłane z numeru 7310.ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie zaczelam nowego cyklu
Rano mialam lekkie plamienie doslownie dwie krople hehehe
I nic dalej sie nie rozkrecilo , no kurwa no
Czekam dalej u ginki o 19 jestem namowiona
a to masz w takim razie udostępniony jakiś staroć
sorki
a poszłaś w końcu na betę czy nie? trzeba było i szybciej byś wiedziała czy coś jest na rzeczyAasiula, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja jeszcze odnośnie dojarek do mleka.
Medela mini elektric moim zdaniem nie jest warta swojej ceny. Owszem - mała, zgrabna, ale zdecydowanie za głosna. Poza tym plastikowy lejek, do środka ktorego wpada sutek.
W szpitalu była wersja przemyslowa i wydawało mi się, że lejek jest super, ale po porównaniu z wersjami silikonowymi odpada.
Baby ono - ok, ale trzeba ręcznie "zwalniać" ssanie.
I w końcu polecony przez położną laktator canpolu Easy start z bazą. Cena w internecie około 150 zł, czyli połowa tego, co kosztuje medela. O wiele cichszy, wkład lejka silikonowy, trzy prędkości. Jeżeli któraś się zastanawia, to polecam.iwcia77, Sabina, BISCA, Bozia3, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
czy tak do końca super to nie wiem, bo:
- raz że moja infekcja do wyleczenia (no niby się da to szybko zrobić, no może, ale takie działanie na wszystko i na nic jak się nie zna bakterii które cię atakują to działanie na wyrost raczej)
- dwa że jeśli posiew nasienia wyjdzie źle to będzie konieczna konsultacja z kliniką co dalej, bo leczenie chłopa z bakterii może osłabić jego plemniory, a to nam nie jest potrzebne przecież. wyniki prawdopodobnie będą w poniedziałek, a ja od niedzieli pewnie będę musiała się zacząć kłuć, więc...
eh. -
melduje sie poniedzialkowo:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a626e336784.jpg
u mnie - Nemocnice na kraji města...wszyscy kaszlemy i smarkamy. jutro ide do pediatry z ivo , bo mi za chwile pluca wypluje, nie ma apetytu chce tylko mleko i zupy ...przelykac nie moze i ma odruchy wymiotne..do tego wychodza mu zeby- gorne jedynki i mam Kocborowo
Bisca- ale emocje,trzym sie tam a ja trzymam kciuki
Kometa- zes wystartowala jak rasowa kometaa zaczelo sie niewinnie od jednego telefonu z ktorym zwlekalas miesiacami
ciesze sie , ze niebawem zacznie sie procedura
Peppa- wczoraj w stopce widzialam Twoja fotke z Kajtkiem- cudownie wygladacie
Kapta- twoj Maks jest boski ..rosnie jak na drozdzach
ja uwielbiam spac z Ivo , miec go blisko - jestem wtedy najszczesliwsza na swiecie
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Sabina, ania.g, Magdala, efcia, Bozia3, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość