35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooo
a Kometa mówi, że masz 2 mrożaki
dziwnie klinika podchodzi do tematu
nie ma ciąży, to nie ma na hój drążyć
tak jak ja brałam dłużej prg i cykl trwał i trwał!
i jeszcze to wysyłanie skierowań? Jakby nie można było dać do ręki.
Pakuj się i dawaj do PolskiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:07
ivf-ivf, pierwiastka, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
ooo
Pakuj się i dawaj do Polski
W dzien transferu, embriolog mowil, ze jest 1 blastka do zamrozenia. Moze dwie. Reszta miala czekac do niedzieli (stadium blastki) albo do kosza.
Czytam wlasnie historie z taka niska beta na poczatku ciazy. Sa takie, ktore koncza sie dobrze. Wiekszosc zle.
-
Reni wrote:
ooo
Pakuj się i dawaj do Polski -
BISCA wrote:W dzien transferu, embriolog mowil, ze jest 1 blastka do zamrozenia. Moze dwie. Reszta miala czekac do niedzieli (stadium blastki) albo do kosza.
Czytam wlasnie historie z taka niska beta na poczatku ciazy. Sa takie, ktore koncza sie dobrze. Wiekszosc zle.
Bisca, a jaki jest przyrost?
już znalazłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:25
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Moja najstarsza ma od kilku lat stopę rozm 41. Przerosła mnie w wieku 11 lat. Czas zleciał nie wiadomo kiedy bo dopiero co jej zmieniałam pieluchy a teraz patrzy na mnie z góry
Czyli za dwa lata czeka mnie zwracanie uwagi z głową do nieba
W maju ma komunie, stopa jeszcze urośnie...nie wiem gdzie ja kupie buty w tym rozmiarze w pieknym białym kolorze dla chłopca.Nie gejowskie czarne nie podobają się mamuśkom ....ehhh żeby mieć to z głowy
Simba wrote:U nas w domu odkad sie urodzili jest przytulanie na zawolanie i meczenie na zyczenie. Zapowiedzialam im ze beda zacalowywani dotad az beda ode mnie silniejsi
Simba i tak trzymaj ...potem to już będzie mamo...nie rób obciachu;-)sandra80, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny