35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Biska przykre to bardzo...ale jest jeszcze jeden mrozak - może, może...
moze jest wiecej- ja zrozumialam, ze wtedy byl jedna dodatkowa blastka do mrozenia,a jeszcze kilka dojrzewalo..Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mam pytanie
Femara jest sprzedawana na sztuki??
Bo troche drogi ten lek
A co rozumiesz przez "na sztuki"?
Po jednej tabletce?
I ile kosztuje ?
BiscaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:00
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyCo to ja miałam.
Matko jaka jestem umęczona. W moim łagrze jak dożyję świąt i nie zwariuję, albo kogoś nie zabiję, to będzie dobrze. Jednak z wiekiem coraz gorzej toleruję moją pracę i tzw. kontakt z ludźmi
Musze iśc.
Trzeba się ruszyć, bo Dzieć chce się bawić
Ps. proszę nie sugerować, że za wcześnie na świąteczny avatar, ja potrzebuje poczucia, że idziemy ku lepszemu
Ps2, Poza tym najadłam się gruszek.
Ps.3 Elfi ja to Cię zabiję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:41
ania.g, Magda*, dorbie, Mega, malgos741, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co to ja miałam.
Matko jaka jestem umęczona. W moim łagrze jak dożyję świąt i nie zwariuję, albo kogoś nie zabiję, to będzie dobrze. Jednak z wiekiem coraz gorzej toleruję moją pracę i tzw. kontakt z ludźmi
Musze iśc.
Trzeba się ruszyć, bo Dzieć chce się bawić
Ps. proszę nie sugerować, że za wcześnie na świąteczny avatar, ja potrzebuje poczucia, że idziemy ku lepszemu
Ps2, Poza tym najadłam się gruszek.
Ps.3 Elfi ja to Cię zabiję!Sabina lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wlasnie tak
Laski piszą ze kupują np 5 szt na jeden cykl jeden listek .
W opakowaniu jest na 5 cykli koszt bagatela 370 zł -
Witam sie z centrum chaosu i braku snu
uwięziło mnie w królestwie laktacji i mam juz tego tematu po kokardy.... Walczę ale idzie słabo ale moze sie rozkręci...
Nie nadrobiłam forum od...hmm, środy takze na bieżąco nie jestem ale trzymam kciuki za potrzebujące i wspieram te które tego potrzebują
Aa, ostatecznie mój syn został Franciszkiem Szymonem, czule zwanym przeze mnie per "Cyceron" Francescopodobny jest do taty, a niektóre zachowania ma identyczne jak jego brat na tym etapie
ciagle nie wierze ze juz jest
ale za brzuchem tez tęsknie.... Chyba zacznę grać w totka
z chęcią bym powalczyła o dziewuszke
Mam nadzieje ze z kazdym dniem ogarnę sie bardziej i będę na bieżącoSolarPolar, Dziobak, gosia7122, pierwiastka, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, dorbie, beates, megan8, ania.g, BISCA, iwcia77, Magdala, Simba, Mega, caffe, satori, kapturnica, anna maria, Magda*, ivf-ivf, paszczakin, moremi, gretka, Mimbla, mama78, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mam pytanie
Femara jest sprzedawana na sztuki??
Bo troche drogi ten lek
Asiula kup zamiennik: letrozole accord, albo aromek albo lamettę, ten sam skład a zapłacisz 70,- za 30 sztuk.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Witam sie z centrum chaosu i braku snu
uwięziło mnie w królestwie laktacji i mam juz tego tematu po kokardy.... Walczę ale idzie słabo ale moze sie rozkręci...
Nie nadrobiłam forum od...hmm, środy takze na bieżąco nie jestem ale trzymam kciuki za potrzebujące i wspieram te które tego potrzebują
Aa, ostatecznie mój syn został Franciszkiem Szymonem, czule zwanym przeze mnie per "Cyceron" Francescopodobny jest do taty, a niektóre zachowania ma identyczne jak jego brat na tym etapie
ciagle nie wierze ze juz jest
ale za brzuchem tez tęsknie.... Chyba zacznę grać w totka
z chęcią bym powalczyła o dziewuszke
Mam nadzieje ze z kazdym dniem ogarnę sie bardziej i będę na bieżąco
śliczny jest Francesco, gratuluję jeszcze raz, walcz o laktację, naprawdę wartoNatka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Natka dobrze Cię widziec
a jaki masz śliczny Avatar
zakochałam sie w nim mimo ze obsikuje mnie regularnie
chciałam córę ale nie oddałabym za żadna dziewczynkę
oby tylko za szybko nie rósł, chce sie nacieszyć takim małym smykiem
ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, dorbie, BISCA, iwcia77, pierwiastka, Simba, caffe, kapturnica, Magda*, paszczakin, moremi, satori, gosia7122, Mimbla, peppapig, Bozia3, Jastra lubią tę wiadomość