35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeste i nie obylo sie bez problemow
wszystko ladnie pieknie ,podali mi Kontrast do zyly,cale badanie ladnie ,pieknie jakies 10 min.Nia zdazylam zejs dobrze z lozka i juz kichnelam chyby ze 20 razy pod rzad
ide do malza i nagle zaczynaja mnie swedziec stopy i dlonie .M wola pigule i jej to mowi a juz cala spuchnieta cialo wyglada jakby pokrzywa poparzone .Zawolali doktora -alergia na Kontrast _mowi .Podal mi do zylnie lek i po pol godz,bylo lepiej
ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, ivf-ivf, kapturnica, caffe, Sabina, paszczakin, ania.g, efcia, gosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie poniedzialkowo:
u mnie - Nemocnice na kraji města...wszyscy kaszlemy i smarkamy. jutro ide do pediatry z ivo , bo mi za chwile pluca wypluje, nie ma apetytu chce tylko mleko i zupy ...przelykac nie moze i ma odruchy wymiotne..do tego wychodza mu zeby- gorne jedynki i mam Kocborowo
zdrowia życzę, taki głupi okres jesienno/ zimowy, takie nie wiadomo co.
iwcia77 wrote:Kometa- zes wystartowala jak rasowa kometaa zaczelo sie niewinnie od jednego telefonu z ktorym zwlekalas miesiacami
ciesze sie , ze niebawem zacznie sie procedura
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie wiem ile mamy mrozakow. Listu nie dostalismy jeszcze.
Dzwonilam do kliniki. Mam dalej brac PRG i kwas foliowy. E2 jest na "dobrym poziomie" i nie przekreslaja ciazy
Wysylaja mi skierowanie na kolejna bete za 8 dniAjak mnie zaleje @ to wszystko bedzie wiadome.
To chyba nie jest powazne ???Magda*, dorbie lubią tę wiadomość