35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ogarniam stertę zaległości poweekendowych czyli standardowo setka maili, napisanie kilku testów, korekty esej itp itd ale taka mnie refleksja naszła, że ostatnio mnie palce bolą od pisania bo tak mi paznokiety od brania tych suplementów stwardniały i urosły że mi to przeszkadza w pisaniu
moremi, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:to jest Magda zdecydowanie ubozsza wersja niz ta kostka- swieci samo w sobie jako gwiazdka, gra (trzeba bylo zakleic glosnik, bo dla mnie gra za glosno) i wyswietla jeden rodzaj obrazkow na suficie
http://www.amazon.de/Tomy-Y7585-First-Nachtlich-Traumshow/dp/B00BV0EVHG/ref=pd_sim_75_1?ie=UTF8&dpID=31TmJqKrO2L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR128%2C160_&refRID=05Z6KY1B5MZR3DR9QNRR
o i taki jeszcze mam
http://www.amazon.fr/Vtech-Jeu-%C3%A9ducatif-premier-%C3%A2ge/dp/B001Q3LW9S/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1448880618&sr=1-3&keywords=veilleuse+tech
ale slabo wyswietla- z poziomu lozka ledwo co widac na suficie.. -
Reni wrote:Kometa to kiedy Ty masz to IVF?
Ja myślałam, że Ty już się kujesz/kłujesz*
*niepotrzebne skreślić
dziś sprawdzenie jajcorów czy nie ma torbieli. nie ma- zielone światło.
do wyleczenia infekcja- przed @ i po @ odbudowa flory.
za 4-5 dni termin @.
Od 2dc kłucie.
tylko chciałabym mieć pewność, że na pewno te bakterie zostaną wytępione przed punkcją i transferem. więc jeszcze dziś przed zażyciem leku zrobiłam posiew. i jutro rano mój m oddaje nasienie na posiew. wolimy sprawdzić, czy nie trzeba będzie najpierw również m przeleczyć, a to może odwlec nam stymulację w czasie. a jakoś nikt się mężem nie przejmuje. zobaczymy. Wyniki będą na styk w terminie @ więc... no zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 11:54
BISCA, pierwiastka, ivf-ivf, ania.g, moremi, Mimbla, Reni, Sabina, satori, iwcia77, Magdala, Luna76, efcia, gosia7122, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Mnie dzisiaj przerażenie ogarnęło...mierzę stopę synowi , żeby buty na śnieg zamówić...a on ma już taką jak ja...154 cm wzrostu i 9 lat.
Jak nic muszę mieć córkę...bo zacznę się czuć zdominowana w domu;-)
Także ciumciajcie i wykorzystujcie każdą chwile na bliskość z maluszkami....bo niesamowicie szybko to się wszystko zmieniamoremi, Simba, Sabina, BISCA, satori, kapturnica, iwcia77, *aga* lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:my na wizycie kwalifikacyjnej bylismy jeszcze przed owulacją, więc teraz kończę ten cykl. planowy start od najbliższego cyklu.
za 4-5 dni termin @.
Od 2dc kłucie.
tylko chciałabym mieć pewność, że na pewno te bakterie zostaną wytępione przed punkcją i transferem. więc jeszcze dziś przed zażyciem leku zrobiłam posiew. i jutro rano mój m oddaje nasienie na posiew. wolimy sprawdzić, czy nie trzeba będzie najpierw również m przeleczyć, a to może odwlec nam stymulację w czasie. a jakoś nikt się mężem nie przejmuje. zobaczymy. Wyniki będą na styk w terminie @ więc... no zobaczymy.
Kometa, nawet jesli Ci się jeden cykl odwlecze, to będziecie mieli pewność, że wszystko oka to potencjalnie zwiększa szanse, więc wiesz... dobrze, że poglebiacie diagnostykę, nawet na własną rękę. I tak jesteś szybka bo sa dziewczyny co miesiącami czekają. Trzymam &
Cześć, dobrych wiadomości dla wszystkichmoremi, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Mimbla, Reni, pierwiastka, paszczakin, Sabina, Simba, BISCA, satori, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:
za 4-5 dni termin @.
Od 2dc kłucie.
myślałam, że Ty już już teraz
i znowu czekamy
nie lubię!
-
Ja jeszcze odnośnie dojarek do mleka.
Medela mini elektric moim zdaniem nie jest warta swojej ceny. Owszem - mała, zgrabna, ale zdecydowanie za głosna. Poza tym plastikowy lejek, do środka ktorego wpada sutek.
W szpitalu była wersja przemyslowa i wydawało mi się, że lejek jest super, ale po porównaniu z wersjami silikonowymi odpada.
Baby ono - ok, ale trzeba ręcznie "zwalniać" ssanie.
I w końcu polecony przez położną laktator canpolu Easy start z bazą. Cena w internecie około 150 zł, czyli połowa tego, co kosztuje medela. O wiele cichszy, wkład lejka silikonowy, trzy prędkości. Jeżeli któraś się zastanawia, to polecam.kapturnica, iwcia77, Sabina, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
, ale mam stresa. Bylam w miare spokojna do teraz. Jak pomysle, ze za kilka godzin otworze pdf z "wyrokiem" to mi tchu brakuje.
Mam przerwe na obiad ale brak apetytu. Ide sie przewietrzyc do Mango
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 listopada 2015, 23:04
paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Reni, Magda*, kapturnica, ania.g, iwcia77, Sabina, satori, caffe, Luna76, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurwa, ale mam stresa. Bylam w miare spokojna do teraz. Jak pomysle, ze za kilka godzin otworze pdf z "wyrokiem" to mi tchu brakuje.
Bisca, my tu za Ciebie caly czas!
Co tam za Ciebie, za WAS!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:29
Simba, pierwiastka, satori, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kurwa, ale mam stresa. Bylam w miare spokojna do teraz. Jak pomysle, ze za kilka godzin otworze pdf z "wyrokiem" to mi tchu brakuje.
Ajjj, wiem co czujesz, choć z pewnością stres masz większy.
Wdech, wydech, wdech, wydech - tylko nie pomyl!
Kiedy masz mieć wyniki? U mnie wrzucali koło 14Simba lubi tę wiadomość