35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry wieczor
Ktos chetny zeby mi usprawiedliwienie wypisac?
BISCUIT - niech ci to ciacho rosnie jak na drozdzach!
Peppa super fota
Kapta - nie boisz sie ze te miski go w nocy zaatakuja?
Bedzie historia z kupa w tle
W sobote przewijam Maxa na przewijaku - kupa po szyje (jak bylam w ciazy to zawsze mnie zastanawialo jak Dziobak pisala o kupie po szyje - no to juz wiem jak to jest - doszlam do wniosku ze Max ma dupe w zlym miejscu..) No wiadomo - bodziak na pol plecow uwalony, sciagam delikatnie, bo nie jest prosta sprawa przeciagniecie tego przez glowe, bez "pomalowania" wlosow. Przewijak uwalony. Dobra, udalo sie. Przebralam Maxa w pidzame i akurat zadzwonil telefon. Leon bawil sie w swoim lozku. Wracam do nich do pokoju - czuje KUPE. Aaaa musze wyrzucic pampersa, ktory lezy na polce miedzy przewijakiem i lozkiem Leona. Pampersa nie ma. Leon? Qrwajapierdoleeeeee!!!malgos741, *aga*, moremi, ivf-ivf, sandra80, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Mimbla, Alis, anna maria, megan8, Mega, mama78, iwcia77, peppapig, BISCA, paszczakin, satori, caffe, gosia7122, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Peppa, zdjęcie boskie
Simba, mało chłopaków nie obudzilama mój brzuch będzie przez Ciebie w opłakanym stanie
Simba, malgos741, kapturnica, Mega, iwcia77, BISCA, satori, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Peppa, zdjęcie boskie
Simba, mało chłopaków nie obudzilama mój brzuch będzie przez Ciebie w opłakanym stanie
Wieczorem mial czerwone oczy i plamy na twarzy.
Dobrze mu tak!
sandra80, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Mega, iwcia77, BISCA, paszczakin, satori, caffe, gosia7122, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja jednak mam przed oczami Twoje z piwkiem w reku. Dziecko marzenie!
Teraz to nie dość, że browar przyniesie to i w kufel nalejeSimba, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzisiaj tez mi sie chce z tego smiac. Ale Leon nie dosc ze rozpracowal ten niebezpieczny ladunek, to jak mu go sila wyrwalam, zaczal ryczec i trzec oczy skazonymi rekami.
Wieczorem mial czerwone oczy i plamy na twarzy.
Dobrze mu tak!
szczęście miał, że nie pożarł
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Teraz to nie dość, że browar przyniesie to i w kufel naleje
Najtrudniejsze teraz przed Wami - zeby sam nie zaczal pic. Bo wtedy ani piwa ani kufla nie zobaczycie.kapturnica, Sabina, moremi, sandra80, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny odzywała sie Natka???Dodawała zdjęcie małego?Bo chyba przegapiłam.
Sabina, Aasiula, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba dzięki
piękna, życiowa historia
mnie nie było dane
ani.mnie Młoda nie obsikala ani kupy na mnie nie zrobiła
zdarzało się, ze kupsko wylazlo z pieluchy, ale nigdy aż tak nie było ciekawe świata
Simba, malgos741, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega, iwcia77, peppapig, BISCA, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Geniusz!
Najtrudniejsze teraz przed Wami - zeby sam nie zaczal pic. Bo wtedy ani piwa ani kufla nie zobaczycie.
co to to nie!Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Magda kupiłas kostke???U nas oprocz zabawiacza spełnia jeszcze jedna ważna role.
Wspomaga cwiczenia na brzuszku.Bo nie jest Maks zbyt chetny do nich a tak to dłużej poleżakuje.]zaczesujesz mu fryza?
kapturnica, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Uwaga, wymyslilam dzisiaj kawal:
Wiesz jak smakuje pasztet uchodzcy?
Ujdzie w tlumie
HAHAHAHHAAHHAHAHA
(przerwa na smiech)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 21:25
moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, anna maria, sandra80, iwcia77, peppapig, BISCA, Reni, paszczakin, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość