35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mega pojechałaś z tym cyklem
A córka fajna, ze chce książkiteraz to chyba niezbyt modne
A Młoda lubi czytać, a ja sie ciesze z tegoSabina, moremi, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Witam,
U mnie właśnie nadeszły te dni, ale jak tu dzieci robic, skoro z moim M znowu jesteśmy na wojennej ścieżce
Bo nie wiem co innego doradzić....
Opij a potem wykorzystaj?dorbie, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zmien męża.
Bo nie wiem co innego doradzić....
Opij a potem wykorzystaj?
No ale dziecku ojca odbierac?
Moj pierwszy tak mial, ze nie bylo tygodnia bez klotni. A jak nie bylo klotni to tez bylo jakos tak nijako.
Seks to i owszem dzial czasem na ocieplenie stosunkow.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Teraz szczalas?
Rano trza bylo.
A czy cos sie stanie jak poczekam do jutra?
Z tymi tabletami ?
E tam nie bede czekac ide ja połknac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:40
moremi, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kto pamieta lenusia? ta ze schizofremia
ponoć w sierpniu urodzila bliźniakijakos jej nie wierzę, cala pierwsza ciążę opisywala ze szczegolami, a o tej tylko wspomniała ze jest - hm ciekawe, do tego ciaza mnoga na tak silnych lekach?
kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:No ale dziecku ojca odbierac?
Moj pierwszy tak mial, ze nie bylo tygodnia bez klotni. A jak nie bylo klotni to tez bylo jakos tak nijako.
Seks to i owszem dzial czasem na ocieplenie stosunkow.
A zmianie meza to była moja pierwsza myślAasiula, moremi, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:kto pamieta lenusia? ta ze schizofremia
ponoć w sierpniu urodzila bliźniakijakos jej nie wierzę, cala pierwsza ciążę opisywala ze szczegolami, a o tej tylko wspomniała ze jest - hm ciekawe, do tego ciaza mnoga na tak silnych lekach?
A wiadomo że są i takie kobiety, które tylko gadają ze mają dzieciAasiula, efcia, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Odstawiaja zazwyczaj na czas ciąży. Co powoduje nasilenie objawów. Zależy jaki przebieg ma jej choroba. Są kobiety z tą chorobą i mają dzieci również bliźnięta .
A wiadomo że są i takie kobiety, które tylko gadają ze mają dzieci
jedno na pewno ma, bo w pamietniku sa zdjecia, jak sobie przypomne jej opisy w pamietniku, to az mi ciarki przechodzą-biła sie po brzuchu