35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a gdzie ona o tym pisze?
bo mam jej nick w obserwowanych i nic nie nadaje od roku
Reni wejdź w jej pamietnik, na belly - ostatni jej wpis jest o ciąży podwojnej
edit: w komentarzu napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 08:19
-
Aasiula wrote:Sandra a Ty brałaś ta Femare tylko 5 dni?
Ta moja powiedziała ze mam brac az do oceny jaja
Czyli ok 10 dni pozniej ona zobaczy co i jak i ewentualne odstawienie .
tak, tak samo jak clo, 5 dniefcia lubi tę wiadomość
-
Czy to już grudzień? Czas zacząć lokalizować ozdoby choinkowe
Co roku coś mi znika w magiczny sposób i nigdy nie odnajduje się w miejscu w którym powinno być.
Ja zaczynam błogie lenistwo( jeśli w domu można się nudzić) i najtrudniejszą decyzją będzie rano wstać siku czy wytrzymam i spać dalej
Czasami człowiek musi odpocząć od pracy a praca od człowieka...żebyśmy się lepiej tolerowaliefcia, anna maria, kapturnica, Sabina, ania.g, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, beates, Magdala, gosia7122, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Tak doszlam do siebie ale bylam bardzo spiaca po podaniu mi leku antyalergicznego (kortizon i cos tam jeszcze ),takiej reakcji aller.nigdy nie mialam ,przestraszylam sieania.g wrote:Anna, jak się czujesz po tym wczorajszym kontraście. Doszłaś już do siebie?
Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:lenusia
gdzie, bo nadal nie widzę
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/kocham-cie-liluniiu,303,2.html,
a widzę przy starym wpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 08:44
efcia lubi tę wiadomość
-
Renek a to dziecko to ona ma prawdziwe.Bo jak czytam cos takiego....
cytuje a oto moja słodka córeczka ma już 5 miesięcy
nie chce jeść mleka, je danonki,zupki,rybki,owocki,kaszki
waży juz 5500 i ma już 63 cm jest cudaśna ukochana i przenajsłodsza kocham ją jak nie wiem co...nowym zainteresowaniem jest tablet i bajki i gry typu pianinko
5miesiecy i wazy zaledwie 5500 i 63 cmNO i wpierdala danonki i ryby ???
EDIT.a ZE WCZESNIAK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 08:52
Reni, ivf-ivf, dorbie, dorbie, dorbie, efcia, Simba, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czekam na s..kierow..
zobaczymy co mi dzisiaj powie, bo od dzisiaj oficjalnie nie ma już mojej szefowej, więc jestem tu zbędna
qrewka mam złe przeczucia
i jeszcze jak na złość owulacja mnie irytuje, bo czai się jak pies do jeża, a to już 18dc!!!
Oby ta nerwowka u Ciebie szybko się skończyłaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Renek a to dziecko to ona ma prawdziwe.Bo jak czytam cos takiego....
waży juz 5500 i ma już 63 cm jest cudaśna ukochana i przenajsłodsza kocham ją jak nie wiem co...nowym zainteresowaniem jest tablet i bajki i gry typu pianinko
Kto to taki???
5500?? tablet i bajki???
Nieee no, aż przerażenie ogrania... Kurcze może ona poroniła i ma jakieś problemy psychiczne? Aż mi jej żal czytając co wypisuje...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:weź daj spokój
ja ją sledziłam przez cały okres bycia na ovu
mam jej pamiętnik jeszcze w ulubionych
facet ją pobił, chciała się zabić, biła się w brzuch, była w psychiatryku
do tego stopnia miała dziwne wpisy, że ją przyblokowali i część wpisów usunęli
teraz niby ma bliźnięta
z kim? z tym co ją tłukł? i przez całą ciążę nic, zero wpisu
taka cudaśna ta jej córka, a żadnych fot
dziwne to wszystko jakieś
i pamiętam jak się burzyła na naszym wątku ahahahah
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,14427,9.htmlefcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Renek a to dziecko to ona ma prawdziwe.Bo jak czytam cos takiego....
EDIT.a ZE WCZESNIAK
I tableta lubikapturnica, efcia lubią tę wiadomość