Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...:)
    Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..:)
    Myślę, że to super pomysł i oferta..:) Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
    Więc jakby co - to kupujcie...:)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

ivf-ivf, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, Mega, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Reni mam plan dla ciebie ;-)
    walnij im teraz zwolnieniem, a w styczniu bedziesz w ciąży :-)

Reni, ale bedzie przeciez nowy szef/szefowa? przeciez oni nie moga przytargac ze soba wszytkich pracownikow nowych, nikt nie bedzie wiedzial o co cho..

Wiesz juz ktos Was zaszczyci? Nie zebys nam tu pisala, ale czego sama mozesz oczekiwac..

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli już mowa o robotach, ekspresach itp....to sobie zrobiłam prezent w postaci ...beztłuszczowej frytownicy...:) Można na jednej łyżce oleju usmażyć 1,2 kg ziemniaczanych frytek, można również smażyć w niej ryby, mięso itp...wszystko bez tłuszczu....:)
    Więc same widzicie, że staram się bardzo odchudzać...hehe
    Takie mamy cudo :) :
    http://www.philips.pl/c-p/HD9240_90/avance-collection-urzadzenie-wielofunkcyjne-airfryer-xl-z-technologia-rapid-air

ivf-ivf, anna maria, Simba, Sabina, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jakim cudem ja Cie w psiapsiulach nie mam? nie lubisz mnie? ;)
    jak zaakceptujesz, to Ci wysle linke..
    a musisz na priva?? tutaj wyślij, bo ja też się rozglądam za ekspresem takiem....:)

ivf-ivf, Reni, iwcia77, promoszka, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja czytałam pamietnik 40 latki, ktora próbuje sobie ciąże "wymodlić". Widać, że babeczka gorliwie w to wierzy, pełno tekstów modlitw w pamietniku. Nie piszę tego, żeby z niej szydzic czy drwić. Czytając ten pamiętnik poczułam nawet sympatię do niej, ale szkoda mi jej trochę bo niepłodność i palec boży nie idą z soba w parze.

no co Ty? A Sara żona Abrahama? A Rebeka od Izaaka? i wiele innych
    no Biblii nie czytałaś??

Simba, ivf-ivf, sandra80, Sabina, Bozia3, efcia, Jastra, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...:)
    Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..:)
    Myślę, że to super pomysł i oferta..:) Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
    Więc jakby co - to kupujcie...:)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

Bozia, marketingowcu szeptany lidla ;)

ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..

Bozia3, Reni, Sabina, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale Ty gospocha jesteś
    ;-) fajnie.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:08

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana ;-)
    Ale miałam sen!
    Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
    Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
    Zamiast popcornu był grill....
    Chyba muszę iść się leczyć...

Reni, *aga*, Jastra, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, marketingowcu szeptany lidla ;)

ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..
    mielisz kawę, kruszysz lód, wyrabiasz fenomenalne ciasto na pierogi w 2 minuty, niezłe ciasto drożdżowe czy kruche w 5 minut, aromatyczne zupy krem (wrzucając wszystko po kolei i brudząc tylko jedną miskę), wszystkie pasty, gotowanie na varomie - aromatyczne warzywa itp itd.....
    wszystko w jednym urządzeniu - nie muszę mieć młynków, mikserów, robotów i 50 garów...ja bardzo sobie chwalę...:)

ivf-ivf, Simba, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega, Luna76, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak pojawił się temat zakupów to dorzucę swoje 3 grosze :-)

W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąć ;-)

Bozia3, Simba, Sabina, ania.g, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Szefu dąży do tego, żeby nie mieć zastępcy :-/

bosz, co za gieniusz.. a urlopy, choroby, uczestniczenie w czyms, jak sie nie ma czasu?

Reni, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:08

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąć ;-)
    a tego Lgrant'sa to gdzie? Bo tak mnie to coś bardziej zainteresowało, niż kosmetyki....:)

Simba, ivf-ivf, *aga*, Sabina, Reni, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

Dzien dobry (akurat!)
    To upiekszanie od srodka bardzo mnie zainteresowalo.
    Nasz czlowiek!!!

Sabina, *aga*, Bozia3, Reni, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu w tesco jest na promocji :-)

Bozia3, Sabina, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Sandra, jeśli wierzyć wykresowi to 12do może być za wcześnie. Chyba że źle patrzę...
    mnie wyszedł 11dpo.
    Sandruś <3 może spróbuj jutro, pojutrze? wiesz co te Fszystkie ciotki od sikania gadajOm? dopóki nie ma @ w gaciach Czeba sikać!!!

Jastra, Sabina, *aga*, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mnie wyszedł 11dpo.
    Sandruś <3 może spróbuj jutro, pojutrze? wiesz co te Fszystkie ciotki od sikania gadajOm? dopóki nie ma @ w gaciach Czeba sikać!!!

Amen!

Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj nowi sąsiedzi zaprosili nas na kawę... był tort oreo, placek drożdżowy, kotlety mielone, schab w galarecie, galareta z kurczkiem, karkówka z pieca, ryba po japońsku, kacze nogi, salatka z brokułami, sałata typu greckiego.

Poczułam się taka mała... wiecej tam nie idę ;-)

Sabina, Bozia3, *aga*, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega, Luna76, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kochana ten człowiek zapieprza 7 dni w tygodniu
    co ważniejsze sprawy sam ogarnia, a syf zleca pracownikom
    tak sobie podwórko pozamiatał jak mu wygodnie
    zawsze się tak dzieje, jak się zmieniają władze - każdy ustawia tak, jak mu wygodnie - w sumie to nie ma co się dziwić....- normalka...trzymam za Ciebie kciuki - może Cię zostawią w spokoju, a może znajdziesz coś lepszego??

ivf-ivf, Reni, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12465 12466 12467 12468 12469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ