X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...:)
    Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..:)
    Myślę, że to super pomysł i oferta..:) Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
    Więc jakby co - to kupujcie...:)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

ivf-ivf, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, Mega, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Reni mam plan dla ciebie ;-)
    walnij im teraz zwolnieniem, a w styczniu bedziesz w ciąży :-)

Reni, ale bedzie przeciez nowy szef/szefowa? przeciez oni nie moga przytargac ze soba wszytkich pracownikow nowych, nikt nie bedzie wiedzial o co cho..

Wiesz juz ktos Was zaszczyci? Nie zebys nam tu pisala, ale czego sama mozesz oczekiwac..

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli już mowa o robotach, ekspresach itp....to sobie zrobiłam prezent w postaci ...beztłuszczowej frytownicy...:) Można na jednej łyżce oleju usmażyć 1,2 kg ziemniaczanych frytek, można również smażyć w niej ryby, mięso itp...wszystko bez tłuszczu....:)
    Więc same widzicie, że staram się bardzo odchudzać...hehe
    Takie mamy cudo :) :
    http://www.philips.pl/c-p/HD9240_90/avance-collection-urzadzenie-wielofunkcyjne-airfryer-xl-z-technologia-rapid-air

ivf-ivf, anna maria, Simba, Sabina, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jakim cudem ja Cie w psiapsiulach nie mam? nie lubisz mnie? ;)
    jak zaakceptujesz, to Ci wysle linke..
    a musisz na priva?? tutaj wyślij, bo ja też się rozglądam za ekspresem takiem....:)

ivf-ivf, Reni, iwcia77, promoszka, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja czytałam pamietnik 40 latki, ktora próbuje sobie ciąże "wymodlić". Widać, że babeczka gorliwie w to wierzy, pełno tekstów modlitw w pamietniku. Nie piszę tego, żeby z niej szydzic czy drwić. Czytając ten pamiętnik poczułam nawet sympatię do niej, ale szkoda mi jej trochę bo niepłodność i palec boży nie idą z soba w parze.

no co Ty? A Sara żona Abrahama? A Rebeka od Izaaka? i wiele innych
    no Biblii nie czytałaś??

Simba, ivf-ivf, sandra80, Sabina, Bozia3, efcia, Jastra, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...:)
    Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..:)
    Myślę, że to super pomysł i oferta..:) Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
    Więc jakby co - to kupujcie...:)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

Bozia, marketingowcu szeptany lidla ;)

ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..

Bozia3, Reni, Sabina, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale Ty gospocha jesteś
    ;-) fajnie.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:08

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana ;-)
    Ale miałam sen!
    Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
    Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
    Zamiast popcornu był grill....
    Chyba muszę iść się leczyć...

Reni, *aga*, Jastra, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, marketingowcu szeptany lidla ;)

ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..
    mielisz kawę, kruszysz lód, wyrabiasz fenomenalne ciasto na pierogi w 2 minuty, niezłe ciasto drożdżowe czy kruche w 5 minut, aromatyczne zupy krem (wrzucając wszystko po kolei i brudząc tylko jedną miskę), wszystkie pasty, gotowanie na varomie - aromatyczne warzywa itp itd.....
    wszystko w jednym urządzeniu - nie muszę mieć młynków, mikserów, robotów i 50 garów...ja bardzo sobie chwalę...:)

ivf-ivf, Simba, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega, Luna76, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak pojawił się temat zakupów to dorzucę swoje 3 grosze :-)

W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąć ;-)

Bozia3, Simba, Sabina, ania.g, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Szefu dąży do tego, żeby nie mieć zastępcy :-/

bosz, co za gieniusz.. a urlopy, choroby, uczestniczenie w czyms, jak sie nie ma czasu?

Reni, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:08

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąć ;-)
    a tego Lgrant'sa to gdzie? Bo tak mnie to coś bardziej zainteresowało, niż kosmetyki....:)

Simba, ivf-ivf, *aga*, Sabina, Reni, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

Dzien dobry (akurat!)
    To upiekszanie od srodka bardzo mnie zainteresowalo.
    Nasz czlowiek!!!

Sabina, *aga*, Bozia3, Reni, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu w tesco jest na promocji :-)

Bozia3, Sabina, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Sandra, jeśli wierzyć wykresowi to 12do może być za wcześnie. Chyba że źle patrzę...
    mnie wyszedł 11dpo.
    Sandruś <3 może spróbuj jutro, pojutrze? wiesz co te Fszystkie ciotki od sikania gadajOm? dopóki nie ma @ w gaciach Czeba sikać!!!

Jastra, Sabina, *aga*, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mnie wyszedł 11dpo.
    Sandruś <3 może spróbuj jutro, pojutrze? wiesz co te Fszystkie ciotki od sikania gadajOm? dopóki nie ma @ w gaciach Czeba sikać!!!

Amen!

Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj nowi sąsiedzi zaprosili nas na kawę... był tort oreo, placek drożdżowy, kotlety mielone, schab w galarecie, galareta z kurczkiem, karkówka z pieca, ryba po japońsku, kacze nogi, salatka z brokułami, sałata typu greckiego.

Poczułam się taka mała... wiecej tam nie idę ;-)

Sabina, Bozia3, *aga*, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega, Luna76, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kochana ten człowiek zapieprza 7 dni w tygodniu
    co ważniejsze sprawy sam ogarnia, a syf zleca pracownikom
    tak sobie podwórko pozamiatał jak mu wygodnie
    zawsze się tak dzieje, jak się zmieniają władze - każdy ustawia tak, jak mu wygodnie - w sumie to nie ma co się dziwić....- normalka...trzymam za Ciebie kciuki - może Cię zostawią w spokoju, a może znajdziesz coś lepszego??

ivf-ivf, Reni, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12465 12466 12467 12468 12469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ