35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...
Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..
Myślę, że to super pomysł i oferta..Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
Więc jakby co - to kupujcie...
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438ivf-ivf, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Reni mam plan dla ciebie
walnij im teraz zwolnieniem, a w styczniu bedziesz w ciąży
Reni, ale bedzie przeciez nowy szef/szefowa? przeciez oni nie moga przytargac ze soba wszytkich pracownikow nowych, nikt nie bedzie wiedzial o co cho..
Wiesz juz ktos Was zaszczyci? Nie zebys nam tu pisala, ale czego sama mozesz oczekiwac..efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A jeśli już mowa o robotach, ekspresach itp....to sobie zrobiłam prezent w postaci ...beztłuszczowej frytownicy...
Można na jednej łyżce oleju usmażyć 1,2 kg ziemniaczanych frytek, można również smażyć w niej ryby, mięso itp...wszystko bez tłuszczu....
Więc same widzicie, że staram się bardzo odchudzać...hehe
Takie mamy cudo:
http://www.philips.pl/c-p/HD9240_90/avance-collection-urzadzenie-wielofunkcyjne-airfryer-xl-z-technologia-rapid-airivf-ivf, anna maria, Simba, Sabina, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jakim cudem ja Cie w psiapsiulach nie mam? nie lubisz mnie?
jak zaakceptujesz, to Ci wysle linke..ivf-ivf, Reni, iwcia77, promoszka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja czytałam pamietnik 40 latki, ktora próbuje sobie ciąże "wymodlić". Widać, że babeczka gorliwie w to wierzy, pełno tekstów modlitw w pamietniku. Nie piszę tego, żeby z niej szydzic czy drwić. Czytając ten pamiętnik poczułam nawet sympatię do niej, ale szkoda mi jej trochę bo niepłodność i palec boży nie idą z soba w parze.
no co Ty? A Sara żona Abrahama? A Rebeka od Izaaka? i wiele innych
no Biblii nie czytałaś??Simba, ivf-ivf, sandra80, Sabina, Bozia3, efcia, Jastra, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...
Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..
Myślę, że to super pomysł i oferta..Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
Więc jakby co - to kupujcie...
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438
Bozia, marketingowcu szeptany lidla
ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..Bozia3, Reni, Sabina, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry z rana
Ale miałam sen!
Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
Zamiast popcornu był grill....
Chyba muszę iść się leczyć...Reni, *aga*, Jastra, Simba, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
paszczakin wrote:Bozia, marketingowcu szeptany lidla
ja dalej nie rozumiem fenomeu termomixa..
wszystko w jednym urządzeniu - nie muszę mieć młynków, mikserów, robotów i 50 garów...ja bardzo sobie chwalę...ivf-ivf, Simba, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega, Luna76, megan8 lubią tę wiadomość
-
To jak pojawił się temat zakupów to dorzucę swoje 3 grosze
W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąćBozia3, Simba, Sabina, ania.g, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Reni wrote:Szefu dąży do tego, żeby nie mieć zastępcy
bosz, co za gieniusz.. a urlopy, choroby, uczestniczenie w czyms, jak sie nie ma czasu?Reni, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:To jak pojawił się temat zakupów to dorzucę swoje 3 grosze
W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąćSimba, ivf-ivf, *aga*, Sabina, Reni, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:To jak pojawił się temat zakupów to dorzucę swoje 3 grosze
W drogeriach Super Pharm jest -40 % na dermokosmetyki róznych firm...a jesli ktoś się woli upiększać od środka trunkami to wczoraj 1,5 L grant'sa kupiłam za 79 zł...chyba te święta alkoholem będą płynąć
To upiekszanie od srodka bardzo mnie zainteresowalo.
Nasz czlowiek!!!Sabina, *aga*, Bozia3, Reni, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Sandra, jeśli wierzyć wykresowi to 12do może być za wcześnie. Chyba że źle patrzę...
Sandruśmoże spróbuj jutro, pojutrze? wiesz co te Fszystkie ciotki od sikania gadajOm? dopóki nie ma @ w gaciach Czeba sikać!!!
Jastra, Sabina, *aga*, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj nowi sąsiedzi zaprosili nas na kawę... był tort oreo, placek drożdżowy, kotlety mielone, schab w galarecie, galareta z kurczkiem, karkówka z pieca, ryba po japońsku, kacze nogi, salatka z brokułami, sałata typu greckiego.
Poczułam się taka mała... wiecej tam nie idęSabina, Bozia3, *aga*, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, peppapig, moremi, Mega, Luna76, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kochana ten człowiek zapieprza 7 dni w tygodniu
co ważniejsze sprawy sam ogarnia, a syf zleca pracownikom
tak sobie podwórko pozamiatał jak mu wygodnieivf-ivf, Reni, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość