35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:A co to za myjka do okien? Warto to kupić?
Ja właśnie tez coraz intensywniej myślę o myjce, przede wszystkim z powodu tego, że podobno nie kapie podczas mycia. Ja mam sporo okien dachowych, więc wyobraźcie sobie tą walkę...ivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Bisznonu korolowy nie smutkuj
wiem, że przykro
mi też, ale nie poddajemy się okiej
czy robiłaś badania genetyczne, które zalecają przy poronieniach?
Masz jeszcze frościka, więc w przyszłym cyklu działaj dalej.
efcia, Sabina, Sabina, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, BISCA, caffe, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czekam na s..kierow..
zobaczymy co mi dzisiaj powie, bo od dzisiaj oficjalnie nie ma już mojej szefowej, więc jestem tu zbędna
qrewka mam złe przeczucia
i jeszcze jak na złość owulacja mnie irytuje, bo czai się jak pies do jeża, a to już 18dc!!!kapturnica, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:I co ja mam teraz zrobić, biedna ja... jakąś rewizyte wypada zrobić i czym ja wtedy błysnę
Już dziś zaczynam menu układać
No jak to co, 12 potraw, potem pokaz fajerwerków, a po wszystkim tańce stripiterów i strptizerekivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiszkopcie...
Przypomnij sobie jak w kartonie Kometa siedziała z mega dołem, aż tu nagle jak wystartowała radośnie, to ciężko nadążyć co się u niej aktualnie dziejeefcia, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, iwcia77, malgos741, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj powiem Wam, że przez całą sytuację w pracy jestem strzępkiem nerwów
na dłuższą metę to nie dla mnie
czas szukać pracy, bo tu nic dobrego nie będzie
chyba, że mi się ciąża trafito rozwiązałoby wszystkie moje problemy
eh biednemu to zawsze wiatr w oczy i w kakałoBISCA, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Widzę ze szaleństwo zakupowe trwa
Mój małżonek dziś pojedzie obejrzeć karchera do mycia okienwzruszylam sie na tą okolicznosc
boszsz przecież ja tez mamy karchera, tylko do mycia auta
czy nim tez mozna okna myc ?ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Jasne, ze sie nie poddajemy. Wlasnie, musze zadzwonic do kliniki zeby sie zapytac ile mrozakow jest.
Z badan, robilismy oboje kariotypy Wyszly OK. Co jeszcze moge zbadac ? W tej sytuacji, wiem ze ginka mi przepisze wszystkie badania jakie sobie zazycze.
ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Ale że w kakało wieje....zasłoń może czymś żeby się korzuch nie zrobił
Życie zaskakuje w najmniej oczekiwanych sytuacjach- będzie ciąża na bank
muszę czuwać za Morkę, bo czasami bywam w sekcji orto. więc wybierz sobie, którym chcesz dostać:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ca7af47787.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:46
efcia, BISCA, ivf-ivf, *aga*, Simba, kapturnica, ania.g, iwcia77, Magdala, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Choc,choc.
Ten rosol, to z domowym makaronem ?
Kurnia no nigdy nie robiłam, ale mogem spróbować, a nie pogonisz mnie jak nie wyjdzie?BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczynki nie gniewajcie się na mnie..ja wiem, że jestem nawiedzona Lidlowo - i daję słowo, że nie jestem ich pracownikiem...ale...chciałam Wam zareklamować ich ofertę...w poniedziałek 7 grudnia wprowadzają do sprzedaży ich...thermomix...
Jeśli któraś marzy o takim urządzeniu, a kosztuje on teraz normalnie około 4 tys - to można sobie kupić podróbę za 699 zł..
Myślę, że to super pomysł i oferta..Ja mam oryginalny i sprawdziłam parametry - wszystko jest takie samo...stal, moc itp...Nie ma tylko podanych w tym lidlowym opisie max. ilości obrotów - (ten oryginalny ma 10 tys.)....
Więc jakby co - to kupujcie...
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wczoraj nowi sąsiedzi zaprosili nas na kawę... był tort oreo, placek drożdżowy, kotlety mielone, schab w galarecie, galareta z kurczkiem, karkówka z pieca, ryba po japońsku, kacze nogi, salatka z brokułami, sałata typu greckiego.
Poczułam się taka mała... wiecej tam nie idęBISCA, ivf-ivf, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Bry z rana
Ale miałam sen!
Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
Zamiast popcornu był grill....
Chyba muszę iść się leczyć...BISCA, efcia, Simba, kapturnica, Niuta, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Wiem, wiem, ale złudzeń już nie mam
Czekam na @, może grudniowy cykl będzie magiczny.no to poczekamy razem... też włączyłam tryb czekania. tyle że bym chciała trochę odwlec w czasie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:koRzuch??!!
muszę czuwać za Morkę, bo czasami bywam w sekcjo orto. więc wybierz sobie, którym chcesz dostać:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ca7af47787.jpg
hehe....oj tam powiem jak mój młody tłumacząc sie po dyktandzie...co to ma za znaczenie skoro wyraz nie straci sensu...taka mała wpadka
Wybieram fioletowy idealnie będzie się komponował z kolorem części twarzyReni, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór