35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dobry (haha !)
Jestem w kartonie. Obrazilam sie na swiat.
Nie moge sie kurwa pozbierac. Czwarta ciaza, czwarta radoasc, czwarta porazka.
Wracam do kartonu.
Dziekuje za uwage
PS Anna Maria, sa wyniki ?kapturnica, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:I co ja mam teraz zrobić, biedna ja... jakąś rewizyte wypada zrobić i czym ja wtedy błysnę
Już dziś zaczynam menu układać
tea time o fajf o klok i podajesz herbatę plus ciasteczka. kupne. najlepiej takie z duża ilością aromatów żeby pachniały jak świeżo z piekarnika.
wułala.kapturnica, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:hehe....oj tam powiem jak mój młody tłumacząc sie po dyktandzie...co to ma za znaczenie skoro wyraz nie straci sensu...taka mała wpadka
Wybieram fioletowy idealnie będzie się komponował z kolorem części twarzy
a tłumaczyć to się będziesz potem Morceiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa ja nie posiadam w swojej aptece żadnego dupka, ale może któraś posiadaczka by Ci podesłała kilka sztuk, to powinno Ci wydłużyć cykl.
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kometa ja nie posiadam w swojej aptece żadnego dupka, ale może któraś posiadaczka by Ci podesłała kilka sztuk, to powinno Ci wydłużyć cykl.
sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca, przykro mi. Nie znam dobrze tej historii, ale powiedz mi czy robiliście diagnostykę genetyczną- kariotypy, CFTR i AZF? W takich przypadkach to jest spokojnie refundowane na NFZ.
Przecież Bisca nie z NFZBISCA lubi tę wiadomość
-
Kapta a propos Twojego awataru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9657957e467c.jpgComeToMeBaby, BISCA, ania.g, ivf-ivf, kapturnica, Bozia3, sandra80, Jastra, Aasiula, efcia, Niuta, iwcia77, Natka_79, Mimbla, moremi, Luna76, mama78, satori lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Bry z rana
Ale miałam sen!
Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
Zamiast popcornu był grill....
Chyba muszę iść się leczyć...
lozysko?BISCA, ania.g, efcia, Niuta, iwcia77, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczynają się promocje świąteczne
propozycja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c197a61d1c3c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/074525a6cf11.jpgSabina, BISCA, ania.g, ivf-ivf, kapturnica, sandra80, Jastra, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca, przykro mi. Nie znam dobrze tej historii, ale powiedz mi czy robiliście diagnostykę genetyczną- kariotypy, CFTR i AZF? W takich przypadkach to jest spokojnie refundowane na NFZ.
Kariotypy robilismy wyszly OK.
A to CFTR i AZF to nie wiem. Wciagam na liste ewentualnych badan.
Z refundacja, nie ma problemow. Tutaj wszystkie badania za friko ze skierowaniem, a ginka mi przepisze o co tylko zapytam.
Ostatnio cos wspominala o histero tez ...ComeToMeBaby, efcia, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki za pamięć i chęć pomocy. trochę panikuję, bo jeśli na czas nie dostanę wyników z posiewu nasienia m to moje szprycowanie może się okazać bez sensu, jeśli jego najpierw trzeba będzie przeleczyć. A leczone plemniki = słabsze plemniki. A tego nam nie trzeba. Inna sprawa, ze jeśli nic nie wyhodują to wyniki powinniśmy mieć do tego piątku bo lab nie będzie musiał pracować nad antybiogramem. I to by była najlepsza opcja. Dupek czy lutka powinny być u mnie jak najszybciej, a wiadomo że przesyłka trwa, chyba że kurierem. Wyczytałam wczoraj o tej witaminie c w połączeniu z wapnem- wzięłam wczoraj wieczorem 2000 wit c, co mi szkodzi spróbować. Choć jakoś średnio wierzę w powodzenie tej akcji. Mnie by ratował jeden - dwa dni przesunięcia. Nie wiem, może ktoś ma żeby mnie poratować?
Kurka Kometa, ja mam PRG, moglabym Ci wyslac ale dopiero jutro i nie wiem jak dlugo to bedzie szlo do Ciebie. Moge sprobowac. Podaj adres na priva.ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurka Kometa, ja mam PRG, moglabym Ci wyslac ale dopiero jutro i nie wiem jak dlugo to bedzie szlo do Ciebie. Moge sprobowac. Podaj adres na priva.
miałam już jedną propozycję ale lutka była dopochwowa. Ja potrzebuję do połykania. Bo Grażyna bierze globulki i nie można jej tam mieszać, tego leku nie każą łączyć z innymi globulkami.
edit: dziękuję, już załatwione
AasiulaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:36
Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość