X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry (haha !)

Jestem w kartonie. Obrazilam sie na swiat.
    Nie moge sie kurwa pozbierac. Czwarta ciaza, czwarta radoasc, czwarta porazka.
    Wracam do kartonu.

Dziekuje za uwage

PS Anna Maria, sa wyniki ?
    Bisca, przykro mi. Nie znam dobrze tej historii, ale powiedz mi czy robiliście diagnostykę genetyczną- kariotypy, CFTR i AZF? W takich przypadkach to jest spokojnie refundowane na NFZ.

kapturnica, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa przypomnij mi kiedy ty zaczynasz:) wiem ze pisałaś ale zapomnialam :)

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    I co ja mam teraz zrobić, biedna ja... jakąś rewizyte wypada zrobić i czym ja wtedy błysnę ;-)

Już dziś zaczynam menu układać ;-)
    jak to co? zaproś ich na herbatę.
    tea time o fajf o klok i podajesz herbatę plus ciasteczka. kupne. najlepiej takie z duża ilością aromatów żeby pachniały jak świeżo z piekarnika.
    wułala. :)

kapturnica, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Biszkopcie :( <3
    Walczymy dalej ...

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Biszkopcie... <3

Przypomnij sobie jak w kartonie Kometa siedziała z mega dołem, aż tu nagle jak wystartowała radośnie, to ciężko nadążyć co się u niej aktualnie dzieje :)
    pleased17.gif

Aasiula, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    hehe....oj tam powiem jak mój młody tłumacząc sie po dyktandzie...co to ma za znaczenie skoro wyraz nie straci sensu...taka mała wpadka ;-)
    Wybieram fioletowy idealnie będzie się komponował z kolorem części twarzy ;-)
    bardzo dobry wybór. wyśmienity.
    a tłumaczyć to się będziesz potem Morce ;)

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kometa przypomnij mi kiedy ty zaczynasz:) wiem ze pisałaś ale zapomnialam :)
    no w 2d nowego cyklu.
    Czyli najprawdopodobniej w niedzielę. Jakoś tak plus minus.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa ja nie posiadam w swojej aptece żadnego dupka, ale może któraś posiadaczka by Ci podesłała kilka sztuk, to powinno Ci wydłużyć cykl.

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Kometa ja nie posiadam w swojej aptece żadnego dupka, ale może któraś posiadaczka by Ci podesłała kilka sztuk, to powinno Ci wydłużyć cykl.
    dzięki za pamięć i chęć pomocy. trochę panikuję, bo jeśli na czas nie dostanę wyników z posiewu nasienia m to moje szprycowanie może się okazać bez sensu, jeśli jego najpierw trzeba będzie przeleczyć. A leczone plemniki = słabsze plemniki. A tego nam nie trzeba. Inna sprawa, ze jeśli nic nie wyhodują to wyniki powinniśmy mieć do tego piątku bo lab nie będzie musiał pracować nad antybiogramem. I to by była najlepsza opcja. Dupek czy lutka powinny być u mnie jak najszybciej, a wiadomo że przesyłka trwa, chyba że kurierem. Wyczytałam wczoraj o tej witaminie c w połączeniu z wapnem- wzięłam wczoraj wieczorem 2000 wit c, co mi szkodzi spróbować. Choć jakoś średnio wierzę w powodzenie tej akcji. Mnie by ratował jeden - dwa dni przesunięcia. Nie wiem, może ktoś ma żeby mnie poratować?

sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bisca, przykro mi. Nie znam dobrze tej historii, ale powiedz mi czy robiliście diagnostykę genetyczną- kariotypy, CFTR i AZF? W takich przypadkach to jest spokojnie refundowane na NFZ.

Przecież Bisca nie z NFZ

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a propos Twojego awataru ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9657957e467c.jpg

ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, ivf-ivf, kapturnica, Bozia3, sandra80, Jastra, Aasiula, efcia, Niuta, iwcia77, Natka_79, Mimbla, moremi, Luna76, mama78, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Przecież Bisca nie z NFZ
    a kurdę, idę po kawę.

BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Bry z rana ;-)
    Ale miałam sen!
    Byłyśmy wszystkie na zlocie czarownic i jedna z nas zaczęła rodzić!
    Miałyśmy pierwszy poród na żywo! Ze szczegółami!
    Zamiast popcornu był grill....
    Chyba muszę iść się leczyć...

lozysko?

BISCA, ania.g, efcia, Niuta, iwcia77, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaczynają się promocje świąteczne ;-)
    propozycja

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c197a61d1c3c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/074525a6cf11.jpg

Sabina, BISCA, ania.g, ivf-ivf, kapturnica, sandra80, Jastra, efcia, iwcia77, Mimbla, moremi, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Kariotypy robilismy wyszly OK.
    A to CFTR i AZF to nie wiem. Wciagam na liste ewentualnych badan.
    Z refundacja, nie ma problemow. Tutaj wszystkie badania za friko ze skierowaniem, a ginka mi przepisze o co tylko zapytam.
    Ostatnio cos wspominala o histero tez ...

ComeToMeBaby, efcia, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni oszczegaj przed takimi rewelacjami! Jak zobaczyłam tą Panią z biustem w pasie to mnie cycki rozbolaly :O

BISCA, kapturnica, Aasiula, efcia, Reni, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dzięki za pamięć i chęć pomocy. trochę panikuję, bo jeśli na czas nie dostanę wyników z posiewu nasienia m to moje szprycowanie może się okazać bez sensu, jeśli jego najpierw trzeba będzie przeleczyć. A leczone plemniki = słabsze plemniki. A tego nam nie trzeba. Inna sprawa, ze jeśli nic nie wyhodują to wyniki powinniśmy mieć do tego piątku bo lab nie będzie musiał pracować nad antybiogramem. I to by była najlepsza opcja. Dupek czy lutka powinny być u mnie jak najszybciej, a wiadomo że przesyłka trwa, chyba że kurierem. Wyczytałam wczoraj o tej witaminie c w połączeniu z wapnem- wzięłam wczoraj wieczorem 2000 wit c, co mi szkodzi spróbować. Choć jakoś średnio wierzę w powodzenie tej akcji. Mnie by ratował jeden - dwa dni przesunięcia. Nie wiem, może ktoś ma żeby mnie poratować?

Kurka Kometa, ja mam PRG, moglabym Ci wyslac ale dopiero jutro i nie wiem jak dlugo to bedzie szlo do Ciebie. Moge sprobowac. Podaj adres na priva.

ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:20

BISCA lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurka Kometa, ja mam PRG, moglabym Ci wyslac ale dopiero jutro i nie wiem jak dlugo to bedzie szlo do Ciebie. Moge sprobowac. Podaj adres na priva.
    dzięki, ale od ciebie tam (już wiem ze ty nie strefa nfz) to faktycznei może być ciężko z terminem. dzzieki za chęci.

miałam już jedną propozycję ale lutka była dopochwowa. Ja potrzebuję do połykania. Bo Grażyna bierze globulki i nie można jej tam mieszać, tego leku nie każą łączyć z innymi globulkami.

edit: dziękuję, już załatwione
    Aasiula <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:36

Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :-) Ty masz większe jaja od tych facetów ;-)

BISCA, Sabina, sandra80, Reni, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12468 12469 12470 12471 12472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ