35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oj powiem Wam, że przez całą sytuację w pracy jestem strzępkiem nerwów
na dłuższą metę to nie dla mnie
czas szukać pracy, bo tu nic dobrego nie będzie
chyba, że mi się ciąża trafito rozwiązałoby wszystkie moje problemy
eh biednemu to zawsze wiatr w oczy i w kakałokapturnica, Sabina, efcia, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Magdala, Mimbla, Luna76, satori lubią tę wiadomość
-
Pamietam to wszystko dokladanie ,jak kiedys Miriam napisala do niej ze ja w psychiatryku odwiedzi to nie podala jej adresu.Ta dziewczyna to wszystko wymysla ona zyje cudzym zyciem ,ciaza,porodem i wychowaniem dziecka ..Dlaczego to robi?Reni wrote:weź daj spokój
ja ją sledziłam przez cały okres bycia na ovu
mam jej pamiętnik jeszcze w ulubionych
facet ją pobił, chciała się zabić, biła się w brzuch, była w psychiatryku
do tego stopnia miała dziwne wpisy, że ją przyblokowali i część wpisów usunęli
teraz niby ma bliźnięta
z kim? z tym co ją tłukł? i przez całą ciążę nic, zero wpisu
taka cudaśna ta jej córka, a żadnych fot
dziwne to wszystko jakieś
i pamiętam jak się burzyła na naszym wątku ahahahah
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,14427,9.htmlkapturnica, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No jakas taka hmm dziwna bym delikatnie powiedziala..Ale ja juz tutaj na kilka takich roznych co to zmyslało trafilam.Łacznie z takimi co to zdjecia z usg kradly z innych pamietnikow.Sa czasem niezle elementy.Pytanie po co to robia??Zeby sie dowartosciowac???
anna maria, Jastra, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wlasnie o ciazy sobie tez pomyslalm ze bylo by dobrzeReni wrote:oj powiem Wam, że przez całą sytuację w pracy jestem strzępkiem nerwów
eh biednemu to zawsze wiatr w oczy i w kakałokapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jakas taka hmm dziwna bym delikatnie powiedziala..Ale ja juz tutaj na kilka takich roznych co to zmyslało trafilam.Łacznie z takimi co to zdjecia z usg kradly z innych pamietnikow.Sa czasem niezle elementy.Pytanie po co to robia??Zeby sie dowartosciowac???
hęęęę??? -
nick nieaktualnykapturnica wrote:heheheeh no byly takie niunie na roznych watkach
Ja piernicze...
No ale w sumie to internet i można wszystko.
Ale jakoś nie wpadłabym na to i dlatego jeszcze szczęka mi się nie domyka.
Z jednej strony głupie, ale z drugiej tragiczne..efcia, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Paszczaaaaaaa!
Ile ta Twoja nowa, wypasiona kawiarkama barow? Na ziarno jest czy na kapsulki?
mam jeden bar na ktorym stoi ekspres
hehe, serio to ma 15 barow. Robi piekne warstwowe latte jednym przyciskiem i NIC nie trzeba czyscic samemu, na koniec produkcji kaw jest przycisk "czysc" wciskasz go i tyle. Kocham!
Zamowilam Asiulowa kawe, bo mi pieknie w wyobrazni zapachniala (ziarna). Ekspres jest na ziarna, ale i mielona mozna wsypac.
Kapsulkowy wlasnie bedzie emigrowal do PL na emeryture.efcia, ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mimbla, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Chyba chce taka na gwiazde dostacpaszczakin wrote:mam jeden bar na ktorym stoi ekspres
hehe, serio to ma 15 barow. Robi piekne warstwowe latte jednym przyciskiem i NIC nie trzeba czyscic samemu, na koniec produkcji kaw jest przycisk "czysc" wciskasz go i tyle. Kocham!
Zamowilam Asiulowa kawe, bo mi pieknie w wyobrazni zapachniala (ziarna). Ekspres jest na ziarna, ale i mielona mozna wsypac.
Kapsulkowy wlasnie bedzie emigrowal do PL na emeryture.efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko dlatego jeszcze tu siedzę
ale widać chyba nic z tego nie będzie, więc nie ma na co czekać
Reni mam plan dla ciebie
walnij im teraz zwolnieniem, a w styczniu bedziesz w ciążyivf-ivf, Jastra, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Igor dwa tygodnie temu miał turniej piłkarski, w przerwach którego przy stoisku jednego ze sponsorów badano dzieciom wzrok. Wyszło mu w jednym oku 0,25 a w drugim 0,5. Zdziwiło mnie to bo nie zauważyłam żeby miał jakiekolwiek problemy, ale pani ze stoiska ochoczo zachęcała żeby od razu zapisywać się do ich nowego gabinetu, mówiąc że ten aparat który tutaj mają nie jest tak dokładny, a w gabinecie sprawdzą dokładnie (bezpłatnie). Jakoś takie marketingowe stoiska zapalają mi od razu czerwoną lampkę wiec podziękowałam, a pani wręczyła mi ulotkę reklamową. Po paru dniach stwierdziłam że jak jest bezpłatnie, to pójdę z nim jednak, a jak wyjdzie coś nie tak, to wtedy zapiszemy się do "bezstronnego" okulisty na potwierdzenie.
No i dzisiaj o 17 idziemy do tego gabinetu, który się reklamował na turnieju i zobaczymy. Zaplanowałam, że nie powiem że coś wyszło, niech się nie sugerują
Jastra, mojemu M tez wada wyszla na takim promocyjnym badaniu- od razu zapraszali po okularyPoszedl do normalnego lekarza sprawdzic i nic, nada.. to z reguly zwykle naciaganie..
efcia, Jastra, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Ja czytałam pamietnik 40 latki, ktora próbuje sobie ciąże "wymodlić". Widać, że babeczka gorliwie w to wierzy, pełno tekstów modlitw w pamietniku. Nie piszę tego, żeby z niej szydzic czy drwić. Czytając ten pamiętnik poczułam nawet sympatię do niej, ale szkoda mi jej trochę bo niepłodność i palec boży nie idą z soba w parze.
efcia, Bozia3, Jastra, Simba, Sabina, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mam jeden bar na ktorym stoi ekspres
hehe, serio to ma 15 barow. Robi piekne warstwowe latte jednym przyciskiem i NIC nie trzeba czyscic samemu, na koniec produkcji kaw jest przycisk "czysc" wciskasz go i tyle. Kocham!.
poprosze o namiar na to cudoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:15
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:A i moja Helka ma dzisiaj 17 miesiacy
,ale ten czas zapi....
Wszystkiego najlepszego dla naszej forumowej ksiezniczki!Bozia3, anna maria, sandra80, iwcia77, Mimbla, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka, Franek cudo. Imie fajne tez, w zdrobnieniu mi sie super podoba
Ale leszcze jestescie, ze mu oficjalnie Cyceron nie daliscie, teraz juz przeciez mozna!
anna maria, sandra80, *aga*, ania.g, Natka_79, iwcia77, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jastra, mojemu M tez wada wyszla na takim promocyjnym badaniu- od razu zapraszali po okulary
Poszedl do normalnego lekarza sprawdzic i nic, nada.. to z reguly zwykle naciaganie..
Też tak do tego podchodzę.
Tylko człowiek też ma tak, że z tyłu głowy zostaje i musi sprawdzić, żeby spać spokojnie, więc tak też zrobię. Jak tylko coś wynajdą, to idę do normalnego. A że nowy rok NFZ się zbliża, to może nie będziemy długo czekaćComeToMeBaby, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj powiem Wam, że przez całą sytuację w pracy jestem strzępkiem nerwów
eh biednemu to zawsze wiatr w oczy i w kakało
Ale że w kakało wieje....zasłoń może czymś żeby się kożuch nie zrobił
Życie zaskakuje w najmniej oczekiwanych sytuacjach- będzie ciąża na bankWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:34
Reni, Simba, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór