35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:kto pamieta lenusia? ta ze schizofremia
ponoć w sierpniu urodzila bliźniakijakos jej nie wierzę, cala pierwsza ciążę opisywala ze szczegolami, a o tej tylko wspomniała ze jest - hm ciekawe, do tego ciaza mnoga na tak silnych lekach?
a gdzie ona o tym pisze?
bo mam jej nick w obserwowanych i nic nie nadaje od rokuefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:nie słuchałam od początku, w związku z tym nie wiem czy nie powinnaś się wyprowadzić ale lepiej na siebie uważaj. Wiesz... 400 osób hospitalizowanych... 100 zmarło... W dodatku to kosztuje! Może zakup sobie aparat tlenowy i się napowietrzaj od czasu do czasu
Bozia, słyszysz? Jest pomysł!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 07:01
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:kto pamieta lenusia? ta ze schizofremia
ponoć w sierpniu urodzila bliźniakijakos jej nie wierzę, cala pierwsza ciążę opisywala ze szczegolami, a o tej tylko wspomniała ze jest - hm ciekawe, do tego ciaza mnoga na tak silnych lekach?
Ja pierdzielę, smutne to jak dla mnie
Się witam, bez nastroju zupełnie, w lato człowiek jakoś lepiej znosi porażki niż przy takiej dupnej pogodzie jak dziśefcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Pierwsza tabletka poszła wczoraj, jeszcze tylko 20 i nowy cykl
Panią poproszę o wpisanie
20 grudnia koniec antyków:)
4 stycznia wizyta ginka ocena cyklu
Dzieki dziewczyny za rady
Miłego dniamoremi, kapturnica, ania.g, Jastra, anna maria, efcia, Sabina, peppapig, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, malgos741, Mimbla, gosia7122, Mega, Luna76, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
Dzwonił do mnie kurier, a ja się głowie co zamówiłam. Czy ta morfina podana do porodu jeszcze działa?Aasiula, anna maria, efcia, Sabina, dorbie, paszczakin, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mimbla, gosia7122, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry w grudniu
Sandra, jeśli wierzyć wykresowi to 12do może być za wcześnie. Chyba że źle patrzę...
U mnie też wieje dziś że hej, fajnie w sumie, lubię ekstremalne warunki
Ale śniegu mi brak...
Natka - Franio jest cudny
Reni, co tam w pracy? Zaraz wracam do nadrabiania, więc jeśli pisałaś to doczytam.efcia, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Byłam z rana w laboratorium. Jest tam młodziutka dziewczyna i po mistrzowsku pobiera krew. W ogóle nie czuć wkłucia a ja mam pochowane żyły więc tym bardziej trudno się do nich dobraćmoremi, efcia, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Sandra a Ty brałaś ta Femare tylko 5 dni?
Ta moja powiedziała ze mam brac az do oceny jaja
Czyli ok 10 dni pozniej ona zobaczy co i jak i ewentualne odstawienie .-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I jeszcze - obgryzam paznokcie, bo mojemu mężowi na dzisiaj przesunęli zabieg udroznienia/usunięcia ślinianki. Miał wyznaczony termin na 2020 rok!
kapturnica, dorbie, paszczakin, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, beates, Magdala, Mimbla, Mega, Luna76, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tez mam Problem z zylami i nie kazdania.g wrote:Dzień dobry
Byłam z rana w laboratorium. Jest tam młodziutka dziewczyna i po mistrzowsku pobiera krew. W ogóle nie czuć wkłucia a ja mam pochowane żyły więc tym bardziej trudno się do nich dobrać
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgor dwa tygodnie temu miał turniej piłkarski, w przerwach którego przy stoisku jednego ze sponsorów badano dzieciom wzrok. Wyszło mu w jednym oku 0,25 a w drugim 0,5. Zdziwiło mnie to bo nie zauważyłam żeby miał jakiekolwiek problemy, ale pani ze stoiska ochoczo zachęcała żeby od razu zapisywać się do ich nowego gabinetu, mówiąc że ten aparat który tutaj mają nie jest tak dokładny, a w gabinecie sprawdzą dokładnie (bezpłatnie). Jakoś takie marketingowe stoiska zapalają mi od razu czerwoną lampkę wiec podziękowałam, a pani wręczyła mi ulotkę reklamową. Po paru dniach stwierdziłam że jak jest bezpłatnie, to pójdę z nim jednak, a jak wyjdzie coś nie tak, to wtedy zapiszemy się do "bezstronnego" okulisty na potwierdzenie.
No i dzisiaj o 17 idziemy do tego gabinetu, który się reklamował na turnieju i zobaczymy. Zaplanowałam, że nie powiem że coś wyszło, niech się nie sugerująefcia, anna maria, kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość