35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Topsz. Pozalilam sie, zostalam wysluchana i wsparta, to ide, pierniki wzywajom
Wypisze na nich Wasze imiona, bo Was tak lubie
Krycha to może i portrety nasze wymalujesz, co?
Stare pierniki na piernikach, byłby hitkrycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Wiem wiem ale to jest ohydne, ta zawiesina. Mój pluł nią ile popadło. Teraz jakoś sobie dał przetłumaczyć, ale jak był młodszy to nawet nie chce wspominać jakie cyrki były, aż raz wylądowaliśmy w szpitalu. Od tamtej pory mało nie rzyga ale łyka jakoś.
zapomnialam sie pediatry zapytac czy mam mu podawac tez oslonkowe na flore bakteryjna ? -
iwcia77 wrote:o 16 podam mu pierwsza dawke , wiec zobaczymy
zapomnialam sie pediatry zapytac czy mam mu podawac tez oslonkowe na flore bakteryjna ?
jasne, że masz, nie powiedziała Ci?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/161d0777b9ed.jpg
Prosze sie nie czuc pominieta. To prototyp, bedzie zaraz wicej. Ide na tasme, do kiedystam!
Śliczne, ale czemu wyglądam jak chłop? Iwci to chociaż kiece domalowałaśiwcia77, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Śliczne, ale czemu wyglądam jak chłop? Iwci to chociaż kiece domalowałaś
bedzie sympatycznie i bardzo dowcipnie
sandra80, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czy SVR tez jest w promocji? albo Auriga?
Pewności nie mam, bo akurat vichy i biodermą byłam zainteresowana....ale w smsie od nich doczytuję , że wszystkie dermokosmetyki będące w ofercie oprócz Cetaphil.iwcia77 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
halo
dziewczyny, mam po zakupach coś takiego, dwa vouchery na 100 i 50 zł
sklep home & you
http://home-you.com/pl/
wyłącznie do 6 grudnia
Aby skorzystać z voucherów należy wypełnić koszyk zakupami, a po przejściu na stronę koszyka w polu KOD RABATOWY należy dodać odpowiednią liczbę Voucherów.
Za każde wydane 200 zł wprowadź jeden Voucher 100 zł
Za każde wydane 150 zł wprowadź Voucher 50 zł.
czyli jak zrobicie zakupy za 200 zł zapłacicie tylko 100.
jesli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt na priv.
ja już nie zrobię zakupów, może któraś skorzysta
bombki piękneiwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
zaglądam z roboty..
Bisca
Reni mniej stresów w pracy..
Iwcia zdrowka dla małego
Kometa widzę że wiedzę też masz jakie badania przed ivf.. Dobrze wiedzieć..iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Reni lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik wrote:halo
dziewczyny, mam po zakupach coś takiego, dwa vouchery na 100 i 50 zł
sklep home & you
http://home-you.com/pl/
wyłącznie do 6 grudnia
Aby skorzystać z voucherów należy wypełnić koszyk zakupami, a po przejściu na stronę koszyka w polu KOD RABATOWY należy dodać odpowiednią liczbę Voucherów.
Za każde wydane 200 zł wprowadź jeden Voucher 100 zł
Za każde wydane 150 zł wprowadź Voucher 50 zł.
czyli jak zrobicie zakupy za 200 zł zapłacicie tylko 100.
jesli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt na priv.
ja już nie zrobię zakupów, może któraś skorzysta
bombki piękne
Ja chetna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:46
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no co Ty? A Sara żona Abrahama? A Rebeka od Izaaka? i wiele innych
no Biblii nie czytałaś??
No i ta Maria siostra TEJ Marii, co jej sie dzieciatko w lonie poruszylo na wiadomosc o ciazy Marii.
Trzeba tylko rozroznic ktora Maria jest ktora.
Dzieki paszczaku. Fajowo.
Moj Nespresso ma 19 barow. I Aeroccino osobno na piankowanie mleka.
Na razie nie pilam lepszej kawy.
Dobry.krycha.stara, efcia, Reni, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.