35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:kufa- alojz w kompie zmienil windowsa z 7 na 10
nie wiem gdzie szukac painta? wie ktoras?
Czytam Alojz, myślę Ivo?
geniusz czy jak?iwcia77, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mój Griswold jedzie dzisiaj do rodziców i wraca chyba w piątek
a są te dni..myślicie, że ma dosyć seksu?
powiedz mu jak ja swojemu raz: czy jesteś czy cie nie ma seks będzieReni, caffe, BISCA, iwcia77, efcia, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Czesc
O rany, doznałam szoku gdy zamiast brzucha Dorbie w awatarze pojawił sie Adaś
Dorbie, gratuluje serdecznie!!!! Niech syn rośnie ci zdrowo
Swoja droga niezła seria porodowa, co tydzień ktos rodziTeraz troche przerwy aż do stycznia.
Usiadłam pierwszy raz od rana a tu obiad trzeba skończyć. Cyceron ostro dzis atakuje mój biust, non stop mnie boliciekawe czy doczekam chwili gdy KP przestanie byc dla mnie przymusem
Zważyłam sie dzis i no, jest premia ciążowadychę mniej wazę niz przed ciaza
oby ta wagę udało mi due utrzymać i najlepiej zejść jeszcze troche
ania.g, kapturnica, iwcia77, efcia, moremi, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:KURDE smiac mi sie chce.Od kilku dni mlody w dzien nie przesypial mi dluzej niz kwadrans ,maks pol godziny.Mowie dzis tesciowej ,ze maly jakos od soboty spi jak mysz pod miotla i nic wiele nie moge zrobic w domu.A ona na to tekst=moze mu spanie zabral ktos??Ja w smiech jak to zabral?A ona wyciagla nitke z bluzki i polozyla mlodemu na pajacu , w ktorym jest ubrany.I pojechala do szpitala w odwiedziny do wujka.
Mlody spi ciagiem od wpol do11.Z przerwa na karmienie.
CZAROWNICA?...................
Dodam ,ze ja nie wierze w takie hokus pokus ale to zbiegoolicznosci by byl taki ?
Dobra dobra, a jak sie nie ma akurat wujka w szpitalu??kapturnica, paszczakin, moremi, BISCA, Magda*, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:Franek cudny
Natka szybko ci waga leci - super
u mnie też tak było,a po miesiącu od porodu byłam szczuplejsza niż przed, ale to moze też przez operacje ktora miałam w 3 tyg po porodziemoze F wszystko ze mnie wyssie
Swoja droga juz tydzień ma ten mój syn.... Kiedy to zleciałoefcia, iwcia77, moremi, kapturnica, BISCA, Sabina, Bozia3, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja zostalam postawiona przed faktem dokonanym..poszlam do pracy a jak wrocilam to juz sie instalowal
tez nie chcialam
nie jest zla ta 10-tka, kwestia przyzwyczajenia.. jak czegos szukacie to na dole jest taka lupa w pasku, zawsze mozna tam nazwe wpisacefcia, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie jest zla ta 10-tka, kwestia przyzwyczajenia.. jak czegos szukacie to na dole jest taka lupa w pasku, zawsze mozna tam nazwe wpisac
...oko sie nie przyzwyczailo jeszcze chociaz jade na intuicji , bo mi troche srajfony przypomina ...