35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ się spóźniłam na poród, bardzo mi przykro.
Dorbie, gratulacje..! Jaki mały śliczny kruszek.
To pewnie jutro wracasz do pracy?
Zwijam pelerynę do gina, ja dziś powinnam dostać termin transferu.
Biszka, gratuluję takiego stada mrożakówBISCA, moremi, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Magdala, malgos741, Reni, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ależ się spóźniłam na poród, bardzo mi przykro.
Dorbie, gratulacje..! Jaki mały śliczny kruszek.
To pewnie jutro wracasz do pracy?
Zwijam pelerynę do gina, ja dziś powinnam dostać termin transferu.
Biszka, gratuluję takiego stada mrożaków
a myślisz, że któraś zdążyła?
nawet jakbyś czatowała 24 h/dobę to byś się spóźniła, taki to był szybki poródBISCA, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoród był błyskawiczny i tylko dlatego jest ok.
Wody mi odeszły w nocy.Nic się nie działo, polezalam chwile, wzięłam prysznic, spakowalam się i pojechaliśmy do szpitala.
Na miejscu położna zbadała tętno, było ok. Przyszła doktor, wydaje mi się, że to ta sama, co robiła mi łyżeczkowanie w marcu. Kazała na fotel wsiąść i wdrapalam się i chyba wtedy ta pepowina zaczęła się wysuwać przez szyjkę, bo tak jakoś poczulam coś. Ona zbadała palcami, szybko wziernik i już tej ręki stamtąd nie wysuwala, mąż z położna mnie przenosił na wózek i w te pędy jechali ze mną na salę operacyjna. Myślałam, że spadnę z tego wózka, tak trzęsło. I błyskawica. Mąż wrócił po rzeczy na IP i jak wracał już go do dziecka wołali.
Adaś OK waży 2310 i mierzy 48cm.
Ja ok, jakoś te bóle podbrzusza i cewki mocz.opanowała kroplowka z morfiny.
Oni nie dają na początek morfiny, bo chcą by naturalnie zaczęła się obkurczac macica i wtedy morfina, wpierw paracetamol 3 flaszki zlecialy. Jest ok, muli mnie czasem i zasypiam.
Mleko nie wiem, juz piel noworodk. ściągnęła mi pierwszą porcje, pewnie jutro będę dalej ściągaćBISCA, sandra80, ivf-ivf, iwcia77, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, beates, ania.g, efcia, Magdala, caffe, malgos741, moremi, Magda*, Mimbla, Mega, Berenika, megan8, Luna76, satori, mama78, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, jeszcze raz gratuluje i zycze Wam zdrowka
Jedna rzecz mnie zastanawia. Z Twojego opisu wynika,ze transport z IP na sale operacyjna odbyl sie na wozku i lekarka maiala reke w Twojej szyjce ?
Morfina mowisz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 18:03
iwcia77, dorbie, efcia, Mimbla, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jak dlugo Adas musi zostac w inkubatorze ?
ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Dziobak, ania.g, efcia, caffe, iwcia77, malgos741, moremi, Magda*, BISCA, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a myślisz, że któraś zdążyła?
nawet jakbyś czatowała 24 h/dobę to byś się spóźniła, taki to był szybki poródzdążyłam
Aasiula, efcia, iwcia77, malgos741, moremi, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dorbie to była akcja
Szybko wracaj do formy. Ale nie po to by wracać do pracy czy wożenia chłopaków na treningi tylko po to by cie w końcu mogli rozpieszczaćefcia, iwcia77, moremi, dorbie, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny