35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super wiadomości..
Bisca 3 mrożaki
Ania blizna ok, dzieć ok super
coś jeszcze miałam.....anna maria, Sabina, dorbie, BISCA, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Poproszę Dorbie na środek
Droga Dorbie,
w związku z wygraniem olimpiady na najszybszy poród na OF zostajesz odznaczona medalem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4d7c3743f7c.jpg
BRAWO
malgos741, anna maria, moremi, *aga*, Sabina, Magda*, sandra80, dorbie, efcia, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, caffe, Bozia3, Magdala, Dziobak, Mega, paszczakin, kapturnica, beates, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
Ona jest ,mam nadzieje ze nie wystawia mojemu synowi rachunku za nieuzasadnione wezwanie pogotowia i policji.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 grudnia 2015, 22:35
Sabina, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni dałaś czadu
Na Twój poród to nie wymyślimy chyba nic innego jak zbiorowe odwiedziny na porodowcezrobimy szol
anna maria, moremi, Reni, efcia, dorbie, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Magdala, Mega, kapturnica, Jastra, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Reni dałaś czadu
Na Twój poród to nie wymyślimy chyba nic innego jak zbiorowe odwiedziny na porodowcezrobimy szol
no ja mam nie tak daleko więc się pisze w razie co, zrobimy imprezę na dachu szpitala jak w lejdisanna maria, dorbie, efcia, BISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, Jastra, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie, czytając Twój opis ciarki mnie przechodzą. Jak dobrze że wszystko było tak ekspresowo. Brawo dla ekipy lekarzy w tym szpitalu za przytomność i szybkość działania.
Reni, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, sandra80, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
efcia, malgos741, Sabina, Mimbla, sandra80, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:annamaria- ja mam tez cyste ( angiopolimioma) na prawej nerce 6 mm- nic groznego to nie jest- trzeba tylko kontrolowac, bo jak duza to moze jedynie uciskac powodujac dyskomfort albo peknac .
ja tez mysle , ze sie posypalam po porodzieprzed mi jakos nic nie dolegalo
a teraz ciagle cos
Iwcia, mam to samo właśnieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki
i tylko tyleja tu popcorn przygotowałam
myslałam ze bedziesz dziekować mamie, tacie, przedszkolance , sprzatacce, męzowi, nam itp itd ... no wiesz jak na wręczaniu oskarów
malgos741, moremi, sandra80, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, Reni, Dziobak, kapturnica, Jastra, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni tylko spokojnie na tej imprezie, może lepiej wskoczysz do nas po porodzie, co?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3392a8c41ab8.gifefcia, iwcia77, moremi, Reni, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
dorbie, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość