35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to juz taka sterryzowana przez Morka za te orty , ze jak pisze posta i nie wiem jak sie co pisze to szukam synonimu
, gorzej natomiast jak mam napisac "nie" z czasownikami, przymiotnikami czy rzeczownikami
...trzeba wrocic sie do podstawowki
Jastra, kapturnica, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mnie tam cieszy dbalosc o zasady pisowni i ołówkowe dźgania Morki bo naprawde jak sie czasem czyta jak ludzie kalecza to sie plakac chce ai samemu zaczyna sie tez kalectwo jezykowe uprawiac. Jak kolejny raz czytam jak laski pisza kUcie to mam ochote komus cos zrobic.
iwcia77, efcia, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chcesz powiedzieć, że wszamałaś mnie? Nawet nie wylizałaś?
I już nawet wysrałaś? Mam nadzieję, że będzie syfon z dupy albo co najmniej sraczka siadaczka!
No wiecie co?!
no już byś chciała wylizana być"
"
"
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mnie tam cieszy dbalosc o zasady pisowni i ołówkowe dźgania Morki bo naprawde jak sie czasem czyta jak ludzie kalecza to sie plakac chce ai samemu zaczyna sie tez kalectwo jezykowe uprawiac. Jak kolejny raz czytam jak laski pisza kUcie to mam ochote komus cos zrobic.
no to kłuję puki goronce
przed bo przecinek
przed to takżeiwcia77, moremi, paszczakin, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no już byś chciała wylizana być
"
"
"
trzeba walczyć o swojemegan8, iwcia77, Bozia3, BISCA, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mnie tam cieszy dbalosc o zasady pisowni i ołówkowe dźgania Morki bo naprawde jak sie czasem czyta jak ludzie kalecza to sie plakac chce ai samemu zaczyna sie tez kalectwo jezykowe uprawiac. Jak kolejny raz czytam jak laski pisza kUcie to mam ochote komus cos zrobic.
kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to kłuję puki goronce
przed bo przecinek
przed to takżeiwcia77, Reni, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:u mnie klawa jest juz tak wyrabana ,ze wiele klawiszy nie wchodzi wiec przecinki i kropki tez sie nie raz nie pojawiaja.Nie mowiac juz o ogonkach .Tych to mi sie nie chce robic
ale to raziiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:u mnie klawa jest juz tak wyrabana ,ze wiele klawiszy nie wchodzi wiec przecinki i kropki tez sie nie raz nie pojawiaja.Nie mowiac juz o ogonkach .Tych to mi sie nie chce robic
. Stara i leniwa sie zrobilam , nie chce mi sie nawet jezyka klawiatury zmianiac
kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie moge za mocno w klawe uderzac bo moj dziecior spi kolo mnie trzecia godzine
Chcesz ,żebym go obudzila?? No weź się , weź no!
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie moge za mocno w klawe uderzac bo moj dziecior spi kolo mnie trzecia godzine
Chcesz ,żebym go obudzila?? No weź się , weź no!
kapturnica, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie Renek zobaczysz potem jak bedziesz prosic wszystkich swietych i allahow , zeby dziec ci spal przynajmniej 1 h
iwcia77, sandra80, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość