35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:ja bym zrobiła nifty, ale to ja
jedno jest pewne test pappa nie jest wiarygodny
ale to nie jest tak, ze same Pappa jest niewiarygodne- w tym wypadku to akurat namieszali na etapie USG, ktore jest najwazniejszym badaniem..
a co zrobic- pytanie jest co bys zrobila z wiedza, ze cos jest nie tak?iwcia77, Jastra, efcia, Magdala, Mimbla, Alis, Alis lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Morek - ciesze sie , ze trafiliscie z mezem na dobra lekarke i ze juz po "klopocie" i ze ty otaczasz sie fajnymi i pomocnymi poloznymi. ja tu takich luksow nie mialam
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:ale to nie jest tak, ze same Pappa jest niewiarygodne- w tym wypadku to akurat namieszali na etapie USG, ktore jest najwazniejszym badaniem..
a co zrobic- pytanie jest co bys zrobila z wiedza, ze cos jest nie tak?iwcia77, kapturnica, moremi, efcia, ivf-ivf, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Oczywiście, że mam wszystko do powiedzenia. Tylko uważam, że decyzje powinny być nasze wspólne, bo dziecko jest nasze wspólne. Więc musimy w jakiś sposób dojść do zgody. Na razie i tak muszę zobaczyć, jakie mam opcje - to znaczy, co i gdzie i kiedy mogę zrobić, więc jest czas, zeby rozmawiać.
Wiem też, że nie będę siedzieć kolejne 6 miesięcy w nerwach, więc albo znajdę sposób, żeby sobie zapewnić spokój (np. ten kolejny test pappa) albo wrócę do tematu amniopunkcji. Ale zależy mi na tym, żeby z mężem to przegadać, żeby jednak to była wspólna decyzja. Na razie ja chodzę w ciąży, ale po urodzeniu też jest dużo różnych decyzji do podjęcia i nie wyobrażam sobie, że jedno z nas coś robi z dzieckiem na co drugie się nie zgadza.
Ale chyba dalej nie rozumiem tych wspólnych decyzji. Niektóre są tak oczywiste, że chyba nie ma o czym dyskutować.Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no jeszcze ze 3 blachy i dojdziesz do perfekcji
dlaczego Morek wygląda jak syryjski terrorysta????
mnie nie ma, więc do dupy
mam nadzieję, że ta blacha Ci upadnie i nie będzie co zbierać
;P,
Jakie ladne pierniczki krycha,
ze ci sie chcialoiwcia77, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:I wlasnie czekalam, zepowiesz, Twoja kawa jest najlepsiejsza i do kapsulek sie nie rowna.
Zeby wiedziec na przyszlosc co kupowac.
Ale spoko. Rozpusta i lenistwo to tez silne argumenty.
Ps. A mozna w Twoim mleko spienic do kakalka?
mozna..
a ja nikomu nie mowie, co najlepsze. Dla kazdego najlepsze jest to, co mu najbardziej smakujeJa sie na asiulowa orzechowo-wanilowa kawe nie moge doczekac!
kapturnica, moremi, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny!
Ale mnie muli po tej morfinie. Odezwę sięJastra, iwcia77, caffe, Reni, kapturnica, moremi, Dziobak, BISCA, beates, efcia, ComeToMeBaby, megan8, ivf-ivf, Magdala, Sabina, Mimbla, gosia7122, malgos741, Mega, Luna76, satori, mama78 lubią tę wiadomość
-
KURDE smiac mi sie chce.Od kilku dni mlody w dzien nie przesypial mi dluzej niz kwadrans ,maks pol godziny.Mowie dzis tesciowej ,ze maly jakos od soboty spi jak mysz pod miotla i nic wiele nie moge zrobic w domu.A ona na to tekst=moze mu spanie zabral ktos??Ja w smiech jak to zabral?A ona wyciagla nitke z bluzki i polozyla mlodemu na pajacu , w ktorym jest ubrany.I pojechala do szpitala w odwiedziny do wujka.
Mlody spi ciagiem od wpol do11.Z przerwa na karmienie.
CZAROWNICA?...................
Dodam ,ze ja nie wierze w takie hokus pokus ale to zbiegoolicznosci by byl taki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 13:01
Reni, iwcia77, BISCA, beates, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a tak w temacie francuskiego..kto mi napisze jak sie czyta BAISER VOLè ?
kto do tablicy moze podejsc? Simba? Paszczak? Bisca?
Prosze bardzo :
Beze vole ( akcentujesz ostatnie e w kazdym slowie)
A dla niewtajemniczonych dodam, ze to znaczy " skradziony pocalunek"
iwcia77, Reni, kapturnica, Dziobak, Jastra, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, malgos741, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:KURDE smiac mi sie chce.Od kilku dni mlody w dzien nie przesypial mi dluzej niz kwadrans ,maks pol godziny.Mowie dzis tesciowej ,ze maly jakos od soboty spi jak mysz pod miotla i nic wiele nie moge zrobic w domu.A ona na to tekst=moze mu spanie zabral ktos??Ja w smiech jak to zabral?A ona wyciagla nitke z bluzki i polozyla mlodemu na pajacu , w ktorym jest ubrany.I pojechala do szpitala w odwiedziny do wujka.
Mlody spi ciagiem od wpol do11.Z przerwa na karmienie.
CZAROWNICA?...................
Dodam ,ze ja nie wierze w takie hokus pokus ale to zbiegoolicznosci by byl taki ?
tia, z bluzki nitke.. my juz tak wiemy, czym dziecko trzeba, zeby sie naprawilo..iwcia77, moremi, kapturnica, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Prosze bardzo :
Beze vole ( akcentujesz ostatnie e w kazdym slowie)
A dla niewtajemniczonych dodam, ze to znaczy " skradziony pocalunek"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 13:13
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Reni a co u Ciebie w pracy? Masz już jakieś wieści co z Tobą?
cisza
siedzę cicho u siebie w drewutni i udaję, że mnie nie maBISCA, Jastra, iwcia77, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oooooooo cudnie!! bo to moj ulubiony perfum i wlasnie jest w promocji . merci
coś jak Pani Walewska? tylko w wydaniu Italiańskim?BISCA, Dziobak, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kufa- dziecie trza nakarmic , bo mnie za noge ciagnie ze juz czas..czemu nie mozna nakarmic dziecia raz na miesiac i miec z bani? slabo to wymyslili..
Iwcia, dawaj do mnie- ja uwielbiam akurat ta czesc obowiazkow dzieciowych.. bym wolala, zeby pieluche raz dziennie wystarczylokapturnica, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:08
moremi, kapturnica, iwcia77, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, ivf-ivf, Sabina, gosia7122, malgos741, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tia, z bluzki nitke.. my juz tak wiemy, czym dziecko trzeba, zeby sie naprawilo..