35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no jeszcze ze 3 blachy i dojdziesz do perfekcji
dlaczego Morek wygląda jak syryjski terrorysta????
mnie nie ma, więc do dupy
mam nadzieję, że ta blacha Ci upadnie i nie będzie co zbieraćkrycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49bbfbf7ab0.jpg
Poniewaz narobilam sie wczoraj w chacie, a dzis w robocie, to reszte piernikow po prostu kopiuje, zeby nikt nie czul sie pominiety.
gdzie?
ja się pytam gdzie?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:O co chodzi? Coś było nie tak z Natką? Nic nie wiem
kapturnica, Alis lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:chciałam, ale babsztyl w aptece nie chciała mi sprzedać, wiec musze iść do doktora po recepte
hm... chyba że któraś ma 5 sztuków na zbyciu
w życiu nie brałam tego cudaefcia lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:W C Z O R A J Renku!
TU:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,12551.html
nie liczy się, bo zmieniłaś na ANna Maria
poczułam się porzuconaiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Adaś
namber 3
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82c996219210.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8354faad455a.jpg
Dorbi później sie odezwie i opisze
śliczny, niech się zdrowo chowa -
To ja jeszcze odpowiem na pytania z wczoraj.
Mój mąż ma problemy ze ślinianką, bo mu się tam kamienie odłożyły. Było tego tyle, że lekarze nie chcieli czyscić, a zadecydowali o usunięciu całej slinianki. Dlatego dostał to skierowanie na zabieg. Zabieg udało się przesunąć i trafił na młodą i ambitną lekarkę, która podjęła się usunięcia kamieni i udało się jej
Wczoraj tez mieliśmy wizytę położnej. Ignacy waży juz 4230g. Mój klocek
Odnośnie położnej - nasza jest z tej szkoły rodzenia i wczoraj na zastępstwie byla druga również ze szkoły. Dla mnie bombaprzemile i bardzo pomocne kobiety. Sporo podpowiadają i są naprawdę zainteresowane tym co się dzieje ze mną i z Ignasiem
A u mnie chyba budzi się instynkt macierzyńskijeszcze nie pierdzioszkuje, ale za to jak mały się budzi rano, to go obcałowuje
iwcia77, Jastra, efcia, kapturnica, beates, ivf-ivf, ComeToMeBaby, sandra80, Bozia3, Dziobak, caffe, Reni, BISCA, paszczakin, ania.g, Magdala, Mimbla, Sabina, gosia7122, Mega, Luna76, satori, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Qwa, babie nie dogodzi
Nie chcialo mi sie nowych klepac, to przemalowalam stare. Zaleta painta. Co to by bylo, gdyby lukrowane byly
musiałabys zlizywac ten lukier i na nowo lukrować
aż do zaspokojenia wszystkichkrycha.stara, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, sandra80, moremi, Mimbla, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mam ochote na slodkie, moze byc piernik. Ktora by tu... hmm...
i zmienie konsystencje
krycha.stara, kapturnica, sandra80, Bozia3, moremi, caffe, BISCA, efcia, Mimbla, Sabina, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czujesz to? Zjadlam dzis Iwcie, wysralam wczorajsza Renke, ale cos mi na zoladku stoi, chyba mi ks. Andzej zaszkodzil
krycha.stara, sandra80, Reni, efcia lubią tę wiadomość
-
kufa- dziecie trza nakarmic , bo mnie za noge ciagnie ze juz czas..czemu nie mozna nakarmic dziecia raz na miesiac i miec z bani? slabo to wymyslili..
krycha.stara, kapturnica, sandra80, Dziobak, Reni, BISCA, efcia, Mimbla, Sabina, gosia7122, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:musiałabys zlizywac ten lukier i na nowo lukrować
aż do zaspokojenia wszystkich
Masz na myśli zaspokojenie tych lizanych czy chętnych na personalizowane pierniki?krycha.stara, iwcia77, kapturnica, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja tego nie mogę nie skomentować.
Masz na myśli zaspokojenie tych lizanych czy chętnych na personalizowane pierniki?idz cos ugotuj mezowi
..i ustaw sie w kolejce , bo niebawem tez cie bedzie konsumowac
ps- nawet niezla jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:35
krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, satori, Simba lubią tę wiadomość