35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:oooooooo cudnie!! bo to moj ulubiony perfum i wlasnie jest w promocji . merci
Perfumy! Raz na zawsze do zapamiętania - TE perfumy! Nie jakiś ten perfum! Iwcia!iwcia77, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ołówek leci. Perfum? Perfum?
Perfumy! Raz na zawsze do zapamiętania - TE perfumy! Nie jakiś ten perfum! Iwcia!iwcia77, Reni, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja tego nie mogę nie skomentować.
Masz na myśli zaspokojenie tych lizanych czy chętnych na personalizowane pierniki?
i jedno i drugieprzecież wszystkim nie dogodzisz, zaraz bedą sie dopominały ze one były lizane a inne nie
napisałam to i padłam, Kometa musiałaś ciągnąc ten tematkapturnica, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ołówek leci. Perfum? Perfum?
Perfumy! Raz na zawsze do zapamiętania - TE perfumy! Nie jakiś ten perfum! Iwcia!. no to sie naumialam
moremi, efcia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czujesz to? Zjadlam dzis Iwcie, wysralam wczorajsza Renke, ale cos mi na zoladku stoi, chyba mi ks. Andzej zaszkodzil
chcesz powiedzieć, że wszamałaś mnie? Nawet nie wylizałaś?
I już nawet wysrałaś? Mam nadzieję, że będzie syfon z dupy albo co najmniej sraczka siadaczka!
No wiecie co?!iwcia77, moremi, efcia, sandra80, malgos741, Mega, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ta to jak kapo w obozie.Zawsze czujna
Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia, sandra80, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ten perfum. Ta perfuma. Zależy jak ma na imię.
U nas jest kota. W dopelniaczu: nie ma koty. W bierniku: kotę. I niech mi Morek teraz powie, że słowo KOTA nie istnieje!!moremi, kapturnica, iwcia77, efcia, paszczakin, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:i jedno i drugie
przecież wszystkim nie dogodzisz, zaraz bedą sie dopominały ze one były lizane a inne nie
napisałam to i padłam, Kometa musiałaś ciągnąc ten tematkapturnica, iwcia77, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Ten perfum. Ta perfuma. Zależy jak ma na imię.
U nas jest kota. W dopelniaczu: nie ma koty. W bierniku: kotę. I niech mi Morek teraz powie, że słowo KOTA nie istnieje!!Dziobak, iwcia77, efcia, Reni, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, satori, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny