35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Mój mąż twierdzi, ze NIFTA jest za droga, a amnio może zaszkodzić dziecku, więc dupa... Ja się nie boję amnio, ale co jeśli pójdę wbrew mężowi i coś się stanie... Nie wyobrażam sobie, ze on zabiera dziecko na badania z jakimś tam ryzykiem , gdy ja się nie zgadzam...
Umówiłam się dziś na 3 test Pappa, w jeszcze innym ośrodku, jeśli wyjdzie dobrze, zapomną o pierwszym. Jeśli źle, będę naciskać na męża, żeby wybrał amnio albo Niftę.
Zapytam w tym ośrodku, czy mają system komputerowy i czy mogą wpisać jeszcze raz dane, żeby zobaczyć, co wyjdzie. Może pomogą.
Tu chodzi o cala rodzine, a nie o to czy on czegos sobie zyczy albo nie. Nie rozumiem, wybacz.
ivf-ivf, efcia, anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Magdala, ja juz pisalam- nie chcialam juz kapsulkowego (wlasnie taki przeszedl na emeryture), tylko na ziarna i zadnego osobnego spieniania.. Rozpusta i lenistwo..
I wlasnie czekalam, zepowiesz, Twoja kawa jest najlepsiejsza i do kapsulek sie nie rowna.
Zeby wiedziec na przyszlosc co kupowac.
Ale spoko. Rozpusta i lenistwo to tez silne argumenty.
Ps. A mozna w Twoim mleko spienic do kakalka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:43
iwcia77, ivf-ivf, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:Krycha poza tym pierniki są oszukane
Napis powinien być zrobiony lukrema, a nie paintem
pała! ale z plusem za dobre chęci
takie sa dietetyczne.. najlepiej jak cale z painta..
ja mam dzis doroczne pieczenie piernikow/ciastek w domu.. przyjacioly sie zlaza, pijemy i pieczemy. Lubie..krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, sandra80, BISCA, Magdala, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Sory Alis, ale dziwie sie tobie. Ze za dziecko decyduje twoj maz, a ty nie masz nic do powiedzenia. W koncu nie jest to tylko jego dziecko. I to nie on chodzi w ciazy.
Tu chodzi o cala rodzine, a nie o to czy on czegos sobie zyczy albo nie. Nie rozumiem, wybacz.
w 100% się zgadzam. -
krycha.stara wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49bbfbf7ab0.jpg
Poniewaz narobilam sie wczoraj w chacie, a dzis w robocie, to reszte piernikow po prostu kopiuje, zeby nikt nie czul sie pominiety.[/QUOTE
Krystyna, mordo Ty moja, spisalas siękrycha.stara, iwcia77, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Alis - no to idz na to 3 badanie i moze cos sie wyjasni. wez meza ze soba i niech moze pogada z nim lekarz ...zycze ci jednak zebys nie musiala podejmowac juz zadnej decyzji , bo badanie wyjdzie dobrze
Alis, beates, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49bbfbf7ab0.jpg
Poniewaz narobilam sie wczoraj w chacie, a dzis w robocie, to reszte piernikow po prostu kopiuje, zeby nikt nie czul sie pominiety.
Normalnie nie zdawałam sobie sprawy że tyle nas tu
Krycha, jestem pod wrażeniem Twej twórczości!krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Sory Alis, ale dziwie sie tobie. Ze za dziecko decyduje twoj maz, a ty nie masz nic do powiedzenia. W koncu nie jest to tylko jego dziecko. I to nie on chodzi w ciazy.
Oczywiście, że mam wszystko do powiedzenia. Tylko uważam, że decyzje powinny być nasze wspólne, bo dziecko jest nasze wspólne. Więc musimy w jakiś sposób dojść do zgody. Na razie i tak muszę zobaczyć, jakie mam opcje - to znaczy, co i gdzie i kiedy mogę zrobić, więc jest czas, zeby rozmawiać.
Wiem też, że nie będę siedzieć kolejne 6 miesięcy w nerwach, więc albo znajdę sposób, żeby sobie zapewnić spokój (np. ten kolejny test pappa) albo wrócę do tematu amniopunkcji. Ale zależy mi na tym, żeby z mężem to przegadać, żeby jednak to była wspólna decyzja. Na razie ja chodzę w ciąży, ale po urodzeniu też jest dużo różnych decyzji do podjęcia i nie wyobrażam sobie, że jedno z nas coś robi z dzieckiem na co drugie się nie zgadza.
ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, beates, Bozia3, caffe, paszczakin, Magdala, Sabina, Mimbla, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b49bbfbf7ab0.jpg
Poniewaz narobilam sie wczoraj w chacie, a dzis w robocie, to reszte piernikow po prostu kopiuje, zeby nikt nie czul sie pominiety.ty to umiesz o nikim nie zapomnieć
krycha.stara, ivf-ivf, sandra80, Mimbla, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tymczasem u krychy na zmywaku...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cf6ba18b711.jpg
no jeszcze ze 3 blachy i dojdziesz do perfekcji
dlaczego Morek wygląda jak syryjski terrorysta????
mnie nie ma, więc do dupy
mam nadzieję, że ta blacha Ci upadnie i nie będzie co zbieraćkrycha.stara, iwcia77, efcia, kapturnica, moremi, BISCA, paszczakin, Mimbla, gosia7122, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kto pamieta sytuacje Dorki? ona robila jakies badanie , gdzie nie mieli na nie "pozwolenia" i wyslali jeszcze gdzie indziej..potem to wyszlo jak juz sie Natka urodzila--kurde niepamietam...hm
O co chodzi? Coś było nie tak z Natką? Nic nie wiemiwcia77 lubi tę wiadomość