35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:
Reni daj Dorbi słoneczko za akcję i reakcjeI tacie tez
za to ze nam raportowal
Proszę nie dyktować ciału nauczycielskiemu co ma robić.
Zjawi się Dorbie na apelu, to zostanie odpowiednio nagrodzona.*aga*, Lucky, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy ciało nauczycielskie może mnie dopisać do świątecznej listy z egzaminem na 26 grudnia?
Kasy podobno nie można dawać...ale jakąś alkoholową śliwkę w kieszeń wcisnęz wyrazami wdzięczności
Reni, Lucky, moremi, efcia, krycha.stara, iwcia77, dorbie, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Witam
Dorbie ale szybka akcjagratulacje
AlisAlis, efcia, Lucky, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Właśnie przeczytałam, że jako osoba prowadząca działalność gospodarczą nie będę już płacić składek na ZUS teraz ok. 1030 zł na m-c, podobno składka ma być od przychodu liczona. To jest dopiero paranoja, na emeryturę z ZUS nawet nie liczę, a mam płacić haracz od przychodu. Tylko w Polsce tak się ludzi okrada z zarobionych pieniędzy. Im więcej zarobisz tym Ci wiecej za.... bią, nie ma sensu tyrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:36
kapturnica, moremi, efcia, iwcia77, Mimbla, dorbie, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Właśnie przeczytałam, że jako osoba prowadząca działalność gospodarczą nie będę już płacić składek na ZUS teraz ok. 1030 zł na m-c, podobno składka ma być od przychodu liczona. To jest dopiero paranoja, na emeryturę z ZUS nawet nie liczę, a mam płacić harcz od przychodu. Tylko w Polsce tak się ludzi okrada z zarobionych pieniędzy. Im więcej zarobisz tym Ci wiecej za.... bią, nie ma sensu tyrać.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Aga 26grudnia piekna data. Ja zaszłam w ciąze miedzy wigilia a drugim dniem świat
U nas może ten halny tak działa...niech grudzień będzie szczęśliwy niech mnie zawiejeefcia, Lucky, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dzien dobry!
Gratulacje dla mamy i Adasia nr3.
Troche zaluje, ze nie bylo trasy rozbiegowej przedporodowej. To chyba zeby nam wynagrodzic to czekanie na morkowego Ignasia.
Aga ja testuje tez 26/12.
Mozna mnie wpisac na liste, prosze?
I Sandra moze dolaczy do tej grupy..co tam u niej na wykresie dzis?moremi, *aga*, sandra80, efcia, Lucky, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dzien dobry!
Troche zaluje, ze nie bylo trasy rozbiegowej przedporodowej. To chyba zeby nam wynagrodzic to czekanie na morkowego Ignasia.
I Sandra moze dolaczy do tej grupy..co tam u niej na wykresie dzis?
Magdala trzeba mieć jakiś souvenir dla Pani , żeby miała siłę ołówkiem listę poprawiaćLucky, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Hehe
Po Ignasiu to wszystkie porody będą blyskawiczneMagdala, efcia, Lucky, BISCA, kapturnica, krycha.stara, iwcia77, dorbie, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
*aga* wrote:Magdala trzeba mieć jakiś souvenir dla Pani , żeby miała siłę ołówkiem listę poprawiać
Kryska piecze te pierniki. To nie od calej klasy?
Kolede zaspiewam na apelu.efcia, Lucky, BISCA, krycha.stara, *aga*, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dzien dobry!
I Sandra moze dolaczy do tej grupy..co tam u niej na wykresie dzis?
Wykres idzie powoli ku upadkowi ale krwarwej mery eszczo nie widać ;)Także ja pewnie bliżej sylwestra zatestujęMagdala, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość