35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mały ma 2430. Błyskawiczna akcja. Cesarka w ciągu niecałych 40 minut od przekroczenia progu szpitala? Myślę, że Dorbie wygrała konkurs na najszybszy poród forumowy
Gratulacje
Wróć: sam poród 10 minut.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:20
sandra80, ivf-ivf, ania.g, krycha.stara, Sabina, efcia, Reni, Magda*, anna maria, malgos741, Magdala, moremi, caffe, iwcia77, paszczakin, megan8, Mimbla, gosia7122, gretka, Luna76, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Chwilę człowiek nie zaglądnie i już po akcji. Gratulacje Dorbie
Alis trzymam kciuki, mam nadzieję , że to tylko głupi błąd ludzki.
A ja się pochwale...dostałam już pierwszy prezent Mikołajowy , który stanowczo nie był na mojej liście...6 pkt....i darowiznę na rzecz rozwoju miasta .Spacerową w Warszawie będę omijać szerokim łukiemkapturnica, Sabina, efcia, Lucky, Alis, moremi, iwcia77, beates, Bozia3, ania.g, dorbie, satori, Simba lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Jastra, daj sobie spokój, to wada fizjologiczna, nie przejmuj się. Autorefraktometr bada fizjologiczną krzywiznę oka, więc zawsze wychodzi minimalna wada. Nie daj sobie wcisnąć okularów z korekcją o,25, bo oko się rozleniwi. Pierwsze moje wykształcenie to optyk optometrysta, więc wiem o czym mówię - 10 lat w branży.
Witam się
No właśnie coś o tym mi powiedziano wczoraj, dzięki Luna, bo co dwóch optyków to nie jeden. Kobieta powiedziała że 0,5 nadwzroczności w każdym oku to norma w jego wieku i tak powinno być. Tylko będziemy monitorować to oko które ma mniej, powiedziała żeby zwracać uwagę żeby za dużo nie czytał czy nie oglądał (tzn. po pół godzinie mała przerwa), bo organizm zapomina o mruganiu, a więc nawilżaniu i oczy zaczynają widzieć mniej wyraźnie. Za dwa tygodnie sprawdzimy czy się poprawiło. I dzięki za radę, jakby co nie dam mu wcisnąć okularów (na razie ani słowem o tym nie wspomniała)ComeToMeBaby, Lucky, moremi, efcia, iwcia77, Mimbla, Luna76 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej! Jestem
Zaganiana byłam dziś, w pracy dużo ludzi, może tez dlatego, że wiedzą, że mnie nie będzie przez jakiś czas. To miło. Ostatni tydzień w pracy mam dośc pracowity
Dziś wieczorem się byczę
jednak plany sie zmienilynie pobyczylas sie
*aga*, Lucky, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
ja z doskoku
Dorbie wielkie gratulacje, nie zdążyłaś się pobyczyć, podziwiam to tkwienie na posterunku niemal do momentu porodu. Zdrówka dla Malucha
Dziewczynom zaciążonym gratuluję
za starające się trzymam mocno kciuki
jeszcze raz gratuluję wszystkim koleżankom, które szcześliwie urodziły
razem z wami klnę na kretynów rządzących w temacie IVF
poza tym nasza córeczka zmieniła się w chłopaka i będzie jedna syn
mam pessar, bo szyjka nie chce trzymać, ale mam teoretycznie dotrwać do 37tc
pozdrawiam wszystkie serdecznieComeToMeBaby, anna maria, Magdala, moremi, efcia, caffe, BISCA, iwcia77, Bozia3, paszczakin, ania.g, dorbie, gosia7122, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:07
ComeToMeBaby, *aga*, malgos741, Lucky, efcia, BISCA, iwcia77, Mimbla, dorbie lubią tę wiadomość