35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj zobaczylam przypadkiem gdzies tam w sieci dziecie bylego zrobione w domu jego rodzicow czyli moich bylych tesciow.
Popatrzylam na te stare katy i sie wzruszylam. Jacy to kapitalni ludzie byli...ciagle sa..
Do bylego nie mam zadnych szczypiacych za serce uczuc ( rozstalismy sie bez klotni i klopotow) ale za tesciami tesknie. Cudowni, ciepli, przemili ludzie.BISCA, efcia, Jastra, moremi, iwcia77, Sabina, megan8, Mimbla, Luna76, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzwonilam do kliniki. Mamy 3 mrozaki.
Podchodze do tego z rezerwa bo moje mrozaki nie lubia rozmrazania. Wiec a tych 3 moze byc 3, 2, 1 albo 0 transferow.
Termin wizyty dopiero n'a 5 stycznia. Nie ma mozliwosci wczesniej. Troche mi to nie n'a reke bo nie zdazymy porobic wszystkich badan przed krio i ustalic konkretnego planu dzialan. No i chcialam ja poprosic o szybkie skierowanie na histero.
Chyba skusze sie n'a jakies male klamstwo, zeby mi Dali termin wizyty w trybie pilnym
Czekanie to nie dla mnie
efcia, moremi, Dziobak, Magdala, krycha.stara, iwcia77, beates, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, paszczakin, ania.g, Mimbla, dorbie, gosia7122, malgos741, Mega, Luna76, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie sie dowiedziałam, ze od 30 października do 8 grudnia jestem na urlopie
aż poczułam sie wypoczęta
u nas urlop jest wypisywany cały, raz w roku, a w rzeczywistości podzielony na pół w wybranym przez siebie terminie
wiec czekam na realny urlop, jeszcze tylko 3 tygAlis, moremi, BISCA, iwcia77, ania.g, Mimbla, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:No i ta Maria siostra TEJ Marii, co jej sie dzieciatko w lonie poruszylo na wiadomosc o ciazy Marii.
Trzeba tylko rozroznic ktora Maria jest ktora.
Dzieki paszczaku. Fajowo.
Moj Nespresso ma 19 barow. I Aeroccino osobno na piankowanie mleka.
Na razie nie pilam lepszej kawy.
Dobry.
Magdala, ja juz pisalam- nie chcialam juz kapsulkowego (wlasnie taki przeszedl na emeryture), tylko na ziarna i zadnego osobnego spieniania.. Rozpusta i lenistwo..efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzwonilam do kliniki. Mamy 3 mrozaki.
Podchodze do tego z rezerwa bo moje mrozaki nie lubia rozmrazania. Wiec a tych 3 moze byc 3, 2, 1 albo 0 transferow.
Termin wizyty dopiero n'a 5 stycznia. Nie ma mozliwosci wczesniej. Troche mi to nie n'a reke bo nie zdazymy porobic wszystkich badan przed krio i ustalic konkretnego planu dzialan. No i chcialam ja poprosic o szybkie skierowanie na histero.
Chyba skusze sie n'a jakies male klamstwo, zeby mi Dali termin wizyty w trybie pilnym
Czekanie to nie dla mnie
to dobre wiadomości są
ja też z tych nielubiących czekać, wrrr nic bardziej mnie nie wkurzaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Adaś
namber 3
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82c996219210.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8354faad455a.jpg
Dorbi później sie odezwie i opisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:26
paszczakin, ivf-ivf, kapturnica, Dziobak, anna maria, caffe, BISCA, Jastra, Alis, krycha.stara, SolarPolar, iwcia77, beates, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, Bozia3, megan8, ania.g, Niuta, Mimbla, gosia7122, gretka, Luna76, mama78, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:ja poproszę piernik w kształcie muminka...
może być bez ogonka, łatwiejszy do wycięcia
dla Ciebie Mimblu
http://pl.dawanda.com/product/89059395-foremka-do-ciastek-muminek-muminkikrycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, Reni, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość