35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj zobaczylam przypadkiem gdzies tam w sieci dziecie bylego zrobione w domu jego rodzicow czyli moich bylych tesciow.
Popatrzylam na te stare katy i sie wzruszylam. Jacy to kapitalni ludzie byli...ciagle sa..
Do bylego nie mam zadnych szczypiacych za serce uczuc ( rozstalismy sie bez klotni i klopotow) ale za tesciami tesknie. Cudowni, ciepli, przemili ludzie.
BISCA, efcia, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, Mimbla, Luna76, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzwonilam do kliniki. Mamy 3 mrozaki.
Podchodze do tego z rezerwa bo moje mrozaki nie lubia rozmrazania. Wiec a tych 3 moze byc 3, 2, 1 albo 0 transferow.
Termin wizyty dopiero n'a 5 stycznia. Nie ma mozliwosci wczesniej. Troche mi to nie n'a reke bo nie zdazymy porobic wszystkich badan przed krio i ustalic konkretnego planu dzialan. No i chcialam ja poprosic o szybkie skierowanie na histero.
Chyba skusze sie n'a jakies male klamstwo, zeby mi Dali termin wizyty w trybie pilnym
Czekanie to nie dla mnie
efcia, moremi, Dziobak, Magdala, nick nieaktualny, iwcia77, beates, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, paszczakin, ania.g, Mimbla, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Mega, Luna76, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie sie dowiedziałam, ze od 30 października do 8 grudnia jestem na urlopie

aż poczułam sie wypoczęta
u nas urlop jest wypisywany cały, raz w roku, a w rzeczywistości podzielony na pół w wybranym przez siebie terminie
wiec czekam na realny urlop, jeszcze tylko 3 tyg
Alis, moremi, BISCA, iwcia77, ania.g, Mimbla, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:No i ta Maria siostra TEJ Marii, co jej sie dzieciatko w lonie poruszylo na wiadomosc o ciazy Marii.
Trzeba tylko rozroznic ktora Maria jest ktora.
Dzieki paszczaku. Fajowo.
Moj Nespresso ma 19 barow. I Aeroccino osobno na piankowanie mleka.
Na razie nie pilam lepszej kawy.
Dobry.
Magdala, ja juz pisalam- nie chcialam juz kapsulkowego (wlasnie taki przeszedl na emeryture), tylko na ziarna i zadnego osobnego spieniania.. Rozpusta i lenistwo..
efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzwonilam do kliniki. Mamy 3 mrozaki.
Podchodze do tego z rezerwa bo moje mrozaki nie lubia rozmrazania. Wiec a tych 3 moze byc 3, 2, 1 albo 0 transferow.
Termin wizyty dopiero n'a 5 stycznia. Nie ma mozliwosci wczesniej. Troche mi to nie n'a reke bo nie zdazymy porobic wszystkich badan przed krio i ustalic konkretnego planu dzialan. No i chcialam ja poprosic o szybkie skierowanie na histero.
Chyba skusze sie n'a jakies male klamstwo, zeby mi Dali termin wizyty w trybie pilnym
Czekanie to nie dla mnie
to dobre wiadomości są
ja też z tych nielubiących czekać, wrrr nic bardziej mnie nie wkurza
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Adaś
namber 3
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82c996219210.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8354faad455a.jpg
Dorbi później sie odezwie i opisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:26
paszczakin, ivf-ivf, kapturnica, Dziobak, anna maria, caffe, BISCA, nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77, beates, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, megan8, ania.g, Niuta, Mimbla, gosia7122, gretka, Luna76, nick nieaktualny, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:ja poproszę piernik w kształcie muminka...
może być bez ogonka, łatwiejszy do wycięcia
dla Ciebie Mimblu
http://pl.dawanda.com/product/89059395-foremka-do-ciastek-muminek-muminki
nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Reni, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość