35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Zacne podziękowania. Będziesz w sekcji przemówień!
U nas też sie mówi rodzony ojciec
np jak ci przywalę (wersja soft) to cie rodzony ojciec nie poznaComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to jest t- shirt reprezentacji wloskiej w pilce noznej
macie tam taką małą reprezentację czy takiego dużego Ivo?
iwcia77, sandra80, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to ten, który założył ten teatr....na pewno go znasz....to pierwszy (albo kolejny) mąż Maryli Rodowicz - ma z nią dwójkę dzieci...znana postać w Krakowie...
http://www.wedrowaniestu.pl/krzysztof-jasinski/
a to nie znam -
iwcia77 wrote:to jest t- shirt reprezentacji wloskiej w pilce noznej
To mój Alano grał we włoskiejreprezentacji piłki nożnej ? Kiedy, jak? Musze ten bodziak schować głębiej, coby Jego ojciec rodzonynie zauważył, że syn u konkurencji dorabia mógłby tego nie dźwignąć
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:i paaasuuuuuje na niego??!!!
macie tam taką małą reprezentację czy takiego dużego Ivo?
, u mnie w gdansku sa stoiska w kazdej galerii handlowej z gadzetami kibica Lechii Gdansk
kapturnica lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:To mój Alano grał we włoskiejreprezentacji piłki nożnej ? Kiedy, jak? Musze ten bodziak schować głębiej, coby Jego ojciec rodzony
nie zauważył, że syn u konkurencji dorabia mógłby tego nie dźwignąć
-
iwcia77 wrote:a ty nie widzialas sklepow dla kiboli??? tam sa bodziaki rozmiar 56
, u mnie w gdansku sa stoiska w kazdej galerii handlowej z gadzetami kibica Lechii Gdansk
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Reni tylko spokojnie na tej imprezie, może lepiej wskoczysz do nas po porodzie, co?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3392a8c41ab8.gif
teraz tak pacze, że mój Paweł nie skacze, jak wstawić skakającego Pawła?
czy jest na sali ktoś z sekcji technicznej? -
sandra80 wrote:teraz tak pacze, że mój Paweł nie skacze, jak wstawić skakającego Pawła?
czy jest na sali ktoś z sekcji technicznej?analfabetka i do tego informatycznie ulomna
sandra80, Mimbla, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja nie pomoge , bo ja zawsze w oslej lawce siedzie
analfabetka i do tego informatycznie ulomna
o widzisz Iwcia, to tak jak ja, szkoda, bo miałam na jutro zadanie dla Renka na lekcje wuefuiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:o widzisz Iwcia, to tak jak ja, szkoda, bo miałam na jutro zadanie dla Renka na lekcje wuefu
parom jestesmy
w oslej lawce zawsze najweselej
a nie tam prymusy , lizusynuuuda
..moze linka wklej zamiast fotki ?Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość