35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Renek- masz cos dla Morka??? bom ciekawa a spac mi sie chce
iwcia77, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:no widzisz to zesmy sie dobraly
parom jestesmy
w oslej lawce zawsze najweselej
a nie tam prymusy , lizusynuuuda
..moze linka wklej zamiast fotki ?
Dokładnie, w autobusie na końcu też zawsze najweselejDobra Iwcia trza iść spać, jutro ktoś się naszymi piłkarzami zająć przecież musi :)Jutro pokombinuje z tym Pawłem, dobranoc
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!!
Uwierzycie ,ze mi mlody wczoraj o 18tej padł po kapieli i z przerwami na cycka i jedno przewijanie spi nadal??Jezusicku drogi, matka (*znaczy ja) poszła do spania o 21szej (bo bała się nocnych niespodzianek)i spała do prawie 6tej.
Tak trzeźwo wyspana nie pamietam kiedy byłam.A Maks popiskuje w łozku i spi dalej.Co ta teściowa mu zrobiła ,że tyle spi?!?
Kurde chba ją dziś ze wszystkich nici obskubie na zaśania.g, Sabina, BISCA, anna maria, Jastra, satori, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kapta, jest szansa że Maksowi tak już zostanie. Życzę Ci tego wysypiania się na stałe
Alis i Jastra do raportu do naszej higienistki
U mnie noc spokojna a Marcel dopiero się budzikapturnica, Sabina, BISCA, anna maria, iwcia77, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam
Kapta toż taka noc to rozpustanie za dobrze Ci?
My za chwilkę wychodzimy. Dziś mam być w pracy później, bo zostaje po godzinach blech. Plus taki ze pojadę potem po papier do pakowaniaMikołajki w niedzielę
już nie mogę się doczekać
anna maria, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI chciałam dodać, ze pierniki z Morkowego przepisu nadal pachna nieprzyzwoicie
i to w całym domu. A córka chodzi i się prosi żeby mogła skubnac
na szczęście ona z tych dzieci co lubią wszystko ,bakalie tez. Tylko ze do swiat to niewiele zostanie...
anna maria, kapturnica, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Właśnie Jastra chyba tez nie podawała danych
Bo dziś do gina idę, to mi potwierdzi datęPóki co wg OM 25 lipca 2016.
Dzień dobry wszystkim. Ja to cholera, przez zbyt szybkie zasypianie, to na żadnym apelu wieczornym nie będę
A taki aplauz był... takie emocje... ;(moremi, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ty nie widzialas sklepow dla kiboli??? tam sa bodziaki rozmiar 56
, u mnie w gdansku sa stoiska w kazdej galerii handlowej z gadzetami kibica Lechii Gdansk
Taaak, Igor dostał od ojca podczas wakacji koszulkę reprezentacji Włoch. Mają tych rozmiarów na każdego dzieciaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry!!
Uwierzycie ,ze mi mlody wczoraj o 18tej padł po kapieli i z przerwami na cycka i jedno przewijanie spi nadal??Jezusicku drogi, matka (*znaczy ja) poszła do spania o 21szej (bo bała się nocnych niespodzianek)i spała do prawie 6tej.
Tak trzeźwo wyspana nie pamietam kiedy byłam.A Maks popiskuje w łozku i spi dalej.Co ta teściowa mu zrobiła ,że tyle spi?!?
Kurde chba ją dziś ze wszystkich nici obskubie na zaś
Jasny gwint... Kapta bierz wszystkie, które się da wyskubać. Będziemy sobie przesyłać, takie forumowe nici-usypiaczki. Ale będzie moc! Nikt nam nie podskoczykapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:I chciałam dodać, ze pierniki z Morkowego przepisu nadal pachna nieprzyzwoicie
i to w całym domu. A córka chodzi i się prosi żeby mogła skubnac
na szczęście ona z tych dzieci co lubią wszystko ,bakalie tez. Tylko ze do swiat to niewiele zostanie...
A gdzie ten przepis, że tak nieśmiało zapytam. Jeszcze nigdy pierników nie robiłam i może też się pobawię w weekend... Czy już za późno żeby były dobre na święta?Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:A gdzie ten przepis, że tak nieśmiało zapytam. Jeszcze nigdy pierników nie robiłam i może też się pobawię w weekend... Czy już za późno żeby były dobre na święta?
Jastra, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Bo dziś do gina idę, to mi potwierdzi datę
Póki co wg OM 25 lipca 2016.
Dzień dobry wszystkim. Ja to cholera, przez zbyt szybkie zasypianie, to na żadnym apelu wieczornym nie będę
A taki aplauz był... takie emocje... ;(Jastra, BISCA, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ale przecież miał dojrzewać dwa tyg to do świąt zdąży
Ale to ten Morkowy jest dojrzewający i po upieczeniu dwa tygodnie trzeba czekać.
To przepis Caffe jest jeszcze dłuższy w oczekiwaniu? Hmmm zaraz sprawdzeiwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Ale to ten Morkowy jest dojrzewający i po upieczeniu dwa tygodnie trzeba czekać.
To przepis Caffe jest jeszcze dłuższy w oczekiwaniu? Hmmm zaraz sprawdze
O maaamo, faktycznie, 4 tygodnie trzeba mieć. Oki, w ruch idzie przepis Morkiiwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość