35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Ale to ten Morkowy jest dojrzewający i po upieczeniu dwa tygodnie trzeba czekać.
To przepis Caffe jest jeszcze dłuższy w oczekiwaniu? Hmmm zaraz sprawdzeJastra, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Sabinko
wszystkiego naj... naj... niech sie spełnią wszyyyyystkie marzenia
ślę urodzinowe buziaki
Naprawdę? Urodziny? No to stooo lat, stooo lat, niech żyje...
Spełnienia niespełnionych Sabcia!!!Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Kapta super, że się wyspałaś, pewnie od razu świat inaczej wygląda
Sabina wszystkiego najlepszego, żeby się spełniły wszystkie marzenia, szczególnie to najbardziej rozwrzeszczane
Ja też dziś mam zamiar zrobić piernik, bo mam wolne, siedzimy sobie z A. w domu, zaraz lecimy na zakupy.Sabina, kapturnica, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Dzień dobry.
Kapta super, że się wyspałaś, pewnie od razu świat inaczej wygląda
Sabina wszystkiego najlepszego, żeby się spełniły wszystkie marzenia, szczególnie to najbardziej rozwrzeszczane
Ja też dziś mam zamiar zrobić piernik, bo mam wolne, siedzimy sobie z A. w domu, zaraz lecimy na zakupy.
Uziemiłam sie w pokoju bo wyszorowałam podłogi.
Mały spi znów od po8mej i zasnął praktycznie samBISCA, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, sandra80, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ciekawe przez kogo rodzony ten ojciec. wiadomo że przez swoją matkę.
a zwrot ten używany jest, jak rozumiem, w stosunku do dziecka. np. w przytoczonym tu "bo cię rodzony ojciec nie pozna".
to jak można mówić dziecku że go nie pozna ojciec rodzony. przecież dziecko nie rodziło ojca.
takie tam filozofowanie na wieczór.rodzony ojciec kojarzy Ci się z rodzonym przez matkę???
Zwrot znany każdemu chyba (jak widać prawie każdemu) oznaczający rodzonego ojca - biologicznego, tego, który spłodził...czasami się mówi też o rodzonej matce, albo o rodzonym bracie czy siostrze ( w odróżnieniu od przyrodnich).....kapturnica, ivf-ivf, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, sandra80 lubią tę wiadomość
-
wczoraj upiekliśmy frytki bez tłuszczu...
huuuraaa - czułam, że to dobry wybór...
wprawdzie mój syn powiedział, że te ociekające tłuszczem mają jednak swój urok - to te z maszyny wyszły jak dla mnie wyśmienite - chrupiące, mokre w środku - mniam....jeszcze muszę wypróbować pieczenie warzyw i mięsa...
kapturnica, ivf-ivf, BISCA, Sabina, ania.g, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, beates, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Wstałam
wyprostować się to sukces.
Kiedy zobaczę małego? Buu, bo już się wkrecam. Chyba mąż jak przyjedzie to mnie zawiezie do niegoAlis, Jastra, kapturnica, ivf-ivf, BISCA, malgos741, Sabina, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, beates, Dziobak, gosia7122, Mega, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:OOO tak!!Dostałam pałera i zdazylam juz cała chawiere wysprzątac, 2gie pranie sie robi plus pościel przebrana.A mały wyspany bawił sie sam.I dziś poznał ,że ma giraski bo dogrzałam w domu więc leżałw samym bodziaku i tak śmiesznie obserwował je i próbował złapać.
Uziemiłam sie w pokoju bo wyszorowałam podłogi.
Mały spi znów od po8mej i zasnął praktycznie samefcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina, wszystkiego najlepszego.
Dorbie, spokojnie, całe życie przed tobą
Kapta - chcesz przyjechać posprzątać u mnie, skoro tak dobrze ci idzie?
Nie chce mi się z sofy tyłka ruszyć... Ale chyba już nie mogę dłużej udawać, że wciaż jem śniadanie.kapturnica, BISCA, Bozia3, Sabina, ania.g, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A mi jeszcze ciezko. Nie moge sie pogodzic z ta kolejna strata. Ogarniaja mnie watpliwosci i czuje sie jak zwiedly, smutny kwiat lotosu na czarnej tafli jeziora moich porazek. Nawet poetycko udalo mi sie opisac moje emocje
Dziekuje za uwage
efcia, krycha.stara, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość