35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:07
BISCA, malgos741, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A mi jeszcze ciezko. Nie moge sie pogodzic z ta kolejna strata. Ogarniaja mnie watpliwosci i czuje sie jak zwiedly, smutny kwiat lotosu na czarnej tafli jeziora moich porazek. Nawet poetycko udalo mi sie opisac moje emocje
Dziekuje za uwageBISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reńka dopisz mnie do planu zajęć proszę....może to przyniesie jakiś pozytywny rezultat....
testuję 9 grudnia...
Bozia mowisz, ze to "złoty środek"
to ja tez poproszę - egzamin 15grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 09:35
Bozia3, BISCA, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Bisca
Sabinka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeńBISCA, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Snilo mi sie, ze mnie choup zdradzal z moja przyjacilka z przedszkola (nie widzialam jej od tamtej pory i nie mam z nia absolutnie zadnego kontaktu)
Mialam rozdarte serce i bylam zrozpaczona. A on na to tylko wzruszal ramionami z glupim usmiechem na twarzy. Wylam chyba cala noc.
Jaka ulga po przebudzeniu.
À le chuop i tak opierdol dostal
Jastra, malgos741, iwcia77, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Bozia3, Magdala, sandra80, beates, Mega, Simba, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Snilo mi sie, ze mnie choup zdradzal z moja przyjacilka z przedszkola (nie widzialam jej od tamtej pory i nie mam z nia absolutnie zadnego kontaktu)
Mialam rozdarte serce i bylam zrozpaczona. A on na to tylko wzruszal ramionami z glupim usmiechem na twarzy. Wylam chyba cala noc.
Jaka ulga po przebudzeniu.
À le chuop i tak opierdol dostal
Hihihiih, a niech ma, za zapas!iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/251fb42aebf5.jpg
małego wrzaskuna, spokoju w domu, zdrowa, piniąchów i co tam sobie zażyczyszSabina, iwcia77, BISCA, moremi, kapturnica, efcia, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra mam do Was prośbę. Potrzebuję dokładnej listy badań jakie ma zrobić para starająca się o dziecko.
Moja kuzynka lat 31 poszła do lekarza i usłyszała od niego na wstępie że " w tym wieku na pierwsze dziecko to trochę za późno" ( no nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy takie bzdury) W każdym razie nie zlecił żadnych badań tylko kazał dalej próbować naturalnie ( starania od ok roku)Sabina, Jastra, iwcia77, BISCA, moremi, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni, wykreśl mnie z zajęć jutro. Po wczorajszych przygodach na ip nie idę jutro do dr gburowatego. Planowana wizyta dopiero 30.12 ( o ile nie będzie żadnych niespodzianek)
iwcia77, moremi, Reni, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, Mega, Simba, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4