35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
a co teraz 4.12 ma Dorbie?
chciałabym przy okazji nieśmiało nadmienić, że na innym wątku od dziś ja też prowadzę taki mini kalendarzyk i ten... ściągnęłam od Pani jedną emotkę... To się przyznam zawczasu zanim mnie Pani do kąta nie postawimalgos741, iwcia77, moremi, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a co teraz 4.12 ma Dorbie?
chciałabym przy okazji nieśmiało nadmienić, że na innym wątku od dziś ja też prowadzę taki mini kalendarzyk i ten... ściągnęłam od Pani jedną emotkę... To się przyznam zawczasu zanim mnie Pani do kąta nie postawiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:24
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
chciałabym przy okazji nieśmiało nadmienić, że na innym wątku od dziś ja też prowadzę taki mini kalendarzyk i ten... ściągnęłam od Pani jedną emotkę... To się przyznam zawczasu zanim mnie Pani do kąta nie postawi
wychodzi do domumalgos741, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Ale jazda! Jeśli potrafi to zrobić ktoś poza nim, to facet jest genialnyReni, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:co to jest za skrot NK??? nie moge zakminic ..dzieki
To sa komorki NATURALS KILLER. Jesli sa zbyt aktywne albo jest ich zbyt duzo w macicy to zabijaja zarodek biorac go za cilo obce i cos groznego dla organizmumalgos741, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Sabina, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziewczyny (Paszczu i Krycha) a te ciastka to już na święta?
nope, ja moich w pracy nimi tucze..
no dobra, moze jedna puszke tesciowej na swieta wezme.. une jak poleza to sa lepsze, szczegolnie te orzechowo-cynamonoweiwcia77, BISCA, moremi, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
chciałabym przy okazji nieśmiało nadmienić, że na innym wątku od dziś ja też prowadzę taki mini kalendarzyk i ten... ściągnęłam od Pani jedną emotkę... To się przyznam zawczasu zanim mnie Pani do kąta nie postawi
nic własnej weny twórczej, nic a nic
miliony emotek w sieci, to musiała moją podprowadzić
obok na wątku 35+pierwsze dziecko też prowadzą listępaszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wacia ma awarie w domu. Taki mały Armagedon
Ale żywi wszyscy
może by trzeba było jej jechać pomóc? bo kiedy ma zamiar wrócić, przecież ona jest naszym klasowym kucharzem, a jak może kucharza zabraknąć na święta??!! hellou!malgos741, BISCA, moremi, efcia, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nope, ja moich w pracy nimi tucze..
no dobra, moze jedna puszke tesciowej na swieta wezme.. une jak poleza to sa lepsze, szczegolnie te orzechowo-cynamonowe
okiej
a teraz mów
jak je przechowujesz
czy przepis jest w przepisowniBISCA, paszczakin, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:To sa komorki NATURALS KILLER. Jesli sa zbyt aktywne albo jest ich zbyt duzo w macicy to zabijaja zarodek biorac go za cilo obce i cos groznego dla organizmu
BISCA, Reni, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Bardzo ciekawe. I fajne ikruszkiiwcia77, Reni, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jej już nie pamiętam kiedy jadłam takie fryty z tłuszczu
my tylko z piekarnika - w biedrze są fajne do piekarnika, bo nie są suche po upieczeniu
ja mieszkam w kraju frytkami plynacymi i mam najlepsze frytki na swiecie 5 minut od domu. W zyciu bym sie nie skalala frytkami z piekarnika..iwcia77, moremi, kapturnica, efcia, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
secondo- pokaz ktora emotke zajumalas naszej pani
terzo- czy kupilas juz konserwy ?Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mieszkam w kraju frytkami plynacymi i mam najlepsze frytki na swiecie 5 minut od domu. W zyciu bym sie nie skalala frytkami z piekarnika..
mam pytanie: czy sekcja belgijska nie przetrzymuje nielegalnie naszego Kisiela? cos ostatni sie nie odzywa...
jedna puszke ciastkow poprosimy do gdanska na spotkanie- merci
BISCA, paszczakin, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Paszcza, co to za ciasteczka po lewej? Chcę! Ze trzy kilogramy
po lewej naszej, czy zdjecia?bo ja mam z tym problemy, gdzie lewa, gdzie prawa.. po lewej patrzac na ekran sa bretonskie ciasteczka maslane (z solonym maslem), po prawej zimtsterne (orzechy, migdaly, cynamon)..
Mozna orzechy, migdaly i cynamon jak sie karmi?
iwcia77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:po lewej naszej, czy zdjecia?
bo ja mam z tym problemy, gdzie lewa, gdzie prawa.. po lewej patrzac na ekran sa bretonskie ciasteczka maslane (z solonym maslem), po prawej zimtsterne (orzechy, migdaly, cynamon)..
Mozna orzechy, migdaly i cynamon jak sie karmi?kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Paszczak i one wszystkie wytrzymają do świąt?
kurcze to może i ja w weekend sieknę ciacha
ale czy mi lukier nie pokruszy się do świąt? w sensie nie zwietrzeje czy jak to tam
BISCA, efcia, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość