35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Iwcia- dobrze, że nie dała ci od razu czegoś na hemoroidy
hahahaa
(wiem wiem, nie ten lekarz, ale to pierwsze co mi przyszło do głowy))
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no mowie ci - ogladala mnie jak interesujacy okaz w muzeum sztuki nowoczesnej ( zeby nie napisac, ze juz powinni mnie przeniesc do antykwariatu
)
a tu się okazuje, że Iwcia ma dobre stopy tylko dawno na pedicurze nie byłahahaha
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwcia, ja walczę z piętami od dawna. Ścieram je papierem ściernym o różnych grubościach. Kremów przetestowałam sporo. Jedyny jaki daje radę ale trzeba nim smarować cały czas to Scholl Active Repair K+.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:dobrze, lekarz powinien być czujny.
a tu się okazuje, że Iwcia ma dobre stopy tylko dawno na pedicurze nie byłahahaha
- tlumaczylam sie 10-cio miesiecznym dzieciem - ze czasu brak na stanie przed lustrem
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:co za maszyna do pieczenia frytek bez tluszczu? http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
bo cos chyba nie doczytalam..
http://www.philips.pl/c-p/HD9240_90/avance-collection-urzadzenie-wielofunkcyjne-airfryer-xl-z-technologia-rapid-air
ale jak się rozejrzysz...to tefal też robi i jeszcze jakieś inne są....
wiesz...dzieci rosną - a one zawsze lubią frytki...no i dla nas beztłuszczowo też super- dodatkowo można tam też piec ciasta, warzywa, mięso....
ja po frytkach jestem naprawdę zachwycona....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:15
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken! Mikolajki! Musze cos dla M wykombinowac.. Adam jeszcze nie kuma, to dla niego nie musze, nie? Albo mu dam cos,co juz dostal
Za rok - to już co innego - zacznie reagować pewnie na Mikołaje z brodą...
Chociaż....jak wjechało drzewko oliwkowe do pokoju...to prychał, sapał i był zachwycony...tak więc coś tam już kuma...iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Iwcia, ja walczę z piętami od dawna. Ścieram je papierem ściernym o różnych grubościach. Kremów przetestowałam sporo. Jedyny jaki daje radę ale trzeba nim smarować cały czas to Scholl Active Repair K+.
ania.g lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:oj ty Bozia musisz zawsze rozkminiać wszystko bardziej niż ja
oczywiście- przecież moja rozkmina była pół żartem pól serio:
moje: rodzony = urodzony. przez kogo? przez matkę.
twoje: rodzony = ten, który spłodził.
nie widzisz, ze jest tu jakieś pole do filozofowania na wieczór? hyhyhy
p.s. a akurat siostra rodzona czy brat rodzony to akurat z tej samej matkisiostra i brat rodzony to z tej samej matki i ojca co ja...
kometa napij sie wody....ivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jej już nie pamiętam kiedy jadłam takie fryty z tłuszczu
my tylko z piekarnika - w biedrze są fajne do piekarnika, bo nie są suche po upieczeniu
a do tej maszyny wchodzi 1,2 kg ziemniaków, które sama kroisz..dodajesz na tą ilość niecałą łyżkę oleju...są szklące, chrupiące i miękkie w środku...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzięki dziewczyny. Poczytałam wątek badania i już kuzynce wysłałam co trzeba
-
Bozia3 wrote:rozumiem, że to żart...choc ja w tym roku nie robię mikołaja Kajtkowi...bo on i tak wciąż coś dostaje i nie kuma z jakiej okazji....
Za rok - to już co innego - zacznie reagować pewnie na Mikołaje z brodą...
Chociaż....jak wjechało drzewko oliwkowe do pokoju...to prychał, sapał i był zachwycony...tak więc coś tam już kuma...
a mi się wydaje, że już trochę zakumałby, że coś się dzieje
nie ma nic pod chodzinką czy w skarpecie, a tu nagle się pojawia
ja do tej pory nie wiem jak ten Mikołaj wchodził do nas do domu! Okna pozamykane, ja czujnie obstawiałam każde możliwe wejścia, nawet zasieki robiłam, pułapki
kominka nie było, a skubaniec zawsze przelazłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:33
BISCA, moremi, iwcia77, efcia, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w puszkach wszytkie ciastka trzymaja sie do swiat..
a czy wytrzymaja, to insza inszosc, bo ostatnio w puszce znalazlam
ten obrazek zamiast ciastek, jak ja w pracy zostawilam..
To wirtualne dziecko *agi* i mamy3Bozia3, iwcia77, Sabina, paszczakin, *aga* lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Iwcia, ja walczę z piętami od dawna. Ścieram je papierem ściernym o różnych grubościach. Kremów przetestowałam sporo. Jedyny jaki daje radę ale trzeba nim smarować cały czas to Scholl Active Repair K+.
ania.g, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ania spróbuj kupic sobie tarkę Peggy Sage - ona jest dostępna w drogeriach, albo na allegro...ma bardzo dobrą gradację (80/100) i cenę też ok... naprawdę się dobrze sprawdza, ale trzeba systematycznie..po jej użyciu (na sucho, przed kąpielą, polecam krem po kąpieli Regenerum do pięt...po tygodniu masz pięty jak dupcia niemowlaka...
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:a mi się wydaje, że już trochę zakumałby, że coś się dzieje
nie ma nic pod chodzinką czy w skarpecie, a tu nagle się pojawia
ja do tej pory nie wiem jak ten Mikołaj wchodził do nas do domu! Okna pozamykane, ja czujnie obstawiałam każde możliwe wejścia, nawet zasieki robiłam, pułapki
kominka nie było, a skubaniec zawsze przelazł
Mikołaj chodzi w nocy z 5na6 grudnia i zostawia prezenty pod poduszką..tego by nie zakumał...
satori lubi tę wiadomość