35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam dziewczyny, że mam nawrót depresji, najprawdopodobniej po tej stymulacji hormonalnej. Czuję się fatalnie, nie mam siły i ochoty na nic, najchętniej umarłabym, żeby nie czuć się tak jak teraz.
Na dodatek pokłóciłam się z m i stanęło na rozwodzie. Pozew w styczniu.
Także u mnie tragedia -
A ja czekam na małpiszona, temperatura jebła o glebę także lada chwila, podejrzewam że jutro. Szczerze to dzisiaj mam doła takiego i jakieś dziwne wrażenie, że już drugi raz mamą nie zostanę. Jak to wypędzić ze łba?Jak była możliwość refundacji in-vitro to chociaż miałam jakiś plan b, a tak to już nic poza odpuszczeniem nie zostaje. Muszę dziś coś porządnie przeprasować, bo na trzeźwo to nie nada.
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Powiem Wam dziewczyny, że mam nawrót depresji, najprawdopodobniej po tej stymulacji hormonalnej. Czuję się fatalnie, nie mam siły i ochoty na nic, najchętniej umarłabym, żeby nie czuć się tak jak teraz.
Także u mnie tragedia
oj tam, juz zaraz rozwódzejdzie z was ciśnienie i bedzie ok
a depresje wyproś grzecznie, powiedz ze nie masz ochoty jej teraz gościć
wspieramLuna76, BISCA, Bozia3, moremi, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Powiem Wam dziewczyny, że mam nawrót depresji, najprawdopodobniej po tej stymulacji hormonalnej. Czuję się fatalnie, nie mam siły i ochoty na nic, najchętniej umarłabym, żeby nie czuć się tak jak teraz.
Także u mnie tragedia
Też widzę ta sama koleżanka na D.
to wszystko przez PiS, oni wszystkiemu winni powinni jakieś szkodliwe nam płacić za te nerwy. Mam nadzieję, że do rozwodu jednak nie dojdzie, że się dogadacie. Trzymam kciuki za to i za udaną IUI.efcia, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A ja czekam na małpiszona, temperatura jebła o glebę także lada chwila, podejrzewam że jutro. Szczerze to dzisiaj mam doła takiego i jakieś dziwne wrażenie, że już drugi raz mamą nie zostanę. Jak to wypędzić ze łba?Jak była możliwość refundacji in-vitro to chociaż miałam jakiś plan b, a tak to już nic poza odpuszczeniem nie zostaje. Muszę dziś coś porządnie przeprasować, bo na trzeźwo to nie nada.
nie no, nastepna z dołem
Sandra swieta idą czas radościnos do góry i do przodu
ivf-ivf, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Efcia, święta od 3 lat napawają mnie depresją właśnie, nie radością
ale jak to
ok, pakuj sie, przyjeżdzasz do mnie na świeta, przy stole jakies 20 osób , ale i dla ciebie sie miejsce znajdzie
przy takich swietach jak u nas depresja nie bedzie sie ciebie trzymacComeToMeBaby, Bozia3, sandra80, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:au,au, au, na glowe sie nie zgadzam..
Adas mial z piety pobierane i chyba matke to najmniej boli. Zreszta dziecko tez, bo raz nawet nie zaplakal..Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:u mnie cisza
odpaliłam tryb różowej pantery
siedzę cicho, nie rzucam się w oczy i udaję, że mnie nie ma
czekamReni, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witam
Reni, proszę o poprawki - iui miałam wczoraj, pęcherzyk 22mm., czyli o 4 mm większy niż zeszłego razu, testowanie za 2 tyg. czyli 20.12.Reni, Aasiula, Luna76, efcia, pierwiastka, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca żbiku jak Twoje emocje?
Lepiej? Rosół byś zjadła?
Dziekuje za zainteresowanie
Emocje o wiele lepiej. Nie ma sie co mazgac
Fizycznie gorzej, bo tak blesnej @ to chyba nigdy nie mialam. Bol macicy udaje mi sie "zabic" nospa i paracetamolem ale krzyz mnie tak boli, ze ledwo siedze. Nawet nie smiem wyobrazic sobie porodu
A rosol jest zaplanowany na jutroComeToMeBaby, Reni, Aasiula, efcia, moremi, Simba, Sabina, satori, peppapig, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Także u mnie tragedia
Burza hormonów więc burza nastrojów, szczególnie jeśli w domu sytuacja napięta. Ściskam cię mocno. Może jeszcze się ułoży? Poszliście aż na noże?...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A ja czekam na małpiszona, temperatura jebła o glebę także lada chwila, podejrzewam że jutro. Szczerze to dzisiaj mam doła takiego i jakieś dziwne wrażenie, że już drugi raz mamą nie zostanę. Jak to wypędzić ze łba?Jak była możliwość refundacji in-vitro to chociaż miałam jakiś plan b, a tak to już nic poza odpuszczeniem nie zostaje. Muszę dziś coś porządnie przeprasować, bo na trzeźwo to nie nada.
Nie poddawaj się. A na poprasowanie i ja się piszę. Dla towarzystwaefcia, pierwiastka, sandra80, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna, za 2 tygodnie +++ i zgoda z mezem a Ty najszczesliwsza na swiecie. Tego Ci zycze
ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Luna76, pierwiastka, moremi, sandra80, Mimbla, Sabina, Magdala, satori, peppapig, iwcia77, Mega, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
Zaraz wyjeżdżamy do lekarza. Odezwę się po wizycie.
Dawno się tak nie bałam.
Luna - na mnie też stymulacja działa depresyjnie.efcia lubi tę wiadomość
-
A ja odebrałam wyniki męża - bakterii nie ma, posiew ujemny. Yeeeea!
U mnie dna chlamydii nie wykryto. Yeeeea!
W związku z tym dziś już lutki nie wzięłam i czekam na @ żeby zacząć dziabanie. Yeeeea!Reni, Aasiula, paszczakin, BISCA, efcia, ivf-ivf, pierwiastka, megan8, moremi, Mimbla, Simba, Sabina, satori, peppapig, iwcia77, Mega, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Też widzę ta sama koleżanka na D.
to wszystko przez PiS, oni wszystkiemu winni powinni jakieś szkodliwe nam płacić za te nerwy. Mam nadzieję, że do rozwodu jednak nie dojdzie, że się dogadacie. Trzymam kciuki za to i za udaną IUI.dawniej była wina Tuska..
Po prostu jesień, niepowodzenia, brak słońca i zmęczenie...
zbierajcie się dziewczyny do życia...do jego innych aspektów też...
Reni, efcia, ivf-ivf, moremi, sandra80, Simba, satori, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość