35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Czuje się bardzo dobrze, euforia! Hormony,jestem szczęśliwa
jestem ciągle z Kajtkiem,mam dla niego mnóstwo cierpliwości,jestem zakochana
Każdej z Was życzę tego szczęścia, nic tego uczucia nie odbierze żaden pożar.
Jedynie czuje jakiś niedosyt że strony męża, może jest zazdrosny, może coś innego,musimy pogadać. A najlepiej się śmignąć bo jeszcze po porodzie się nie bzykaliśmy. Dopiero teraz do tego dojrzałam
Asiula a u Cb?
U mnie bz niestety ...
Teraz na antykach 20 koniec I @ przyjdzie a pozniej femara
Zobaczymy
ivf-ivf, Sabina, Sabina, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:
Dziecko ma zapalenie gardła i antybiotyk, mam nadzieję, że pozostałe się nie zarażąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:47
ivf-ivf, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Iwcia, a Twój mały już zdrowy?
jutro ostatni dzien antybiotyku ale kaszel juz dawno przeszedl, nos tez czysty , no i nie burczy jak oddycha. musze go dobrze wykurowac przed wyjazdem do polandii
Aasiula, peppapig, ivf-ivf, Sabina, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:To jest jakaś patologia....
Dziecko ma zapalenie gardła i antybiotyk, mam nadzieję, że pozostałe się nie zarażąivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj spędziłam ze dwie godziny przy telefonie usiłując zarejestrować Młodego do poradni gastroenterologicznej.
Cały czas byłam czwarta w kolejce oczekujacych. A licznik minut bije.
Chyba mi szybciej i taniej wyjdzie jak pojadę te 100 km w jedną stronę i zapiszę go osobiście.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a dziekuje wlasnie grandzi obok
jutro ostatni dzien antybiotyku ale kaszel juz dawno przeszedl, nos tez czysty , no i nie burczy jak oddycha. musze go dobrze wykurowac przed wyjazdem do polandii
Grandzi.Jakie fajne słowo.
iwcia77, peppapig, ivf-ivf, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pszepani, a ja to nic nie zrozumiałam z dzisiejszej lekcji informatyki. Musze wziąć korki u Paszczy. Wszystko to chyba dlatego, że właśnie wróciłam od fryzjerski ( pikne mam pasemka) i nasluchalam się przez 3 godz o: botoksie, zelach, akrylach, botoksie, powiekszaniu ust, botoksie, ja pierdziu, pójdę sobie zrobić botoks. I mózg mi od tego chyba zlasowalo. Musze sobie jakiś program na diskawery obejrzeć o fizyce kwantowej albo co...
iwcia77, kapturnica, ivf-ivf, efcia, BISCA, moremi, Mega, Mimbla, ania.g lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam dzisiaj Dzień Leniwca. Niech mnie któraś kopnie w tyłek i pogoni. Pranie mam do wywieszenia.
pranie nie zajac , nie ucieknie, co masz zrobic dzis to zrob jutro- bedziesz miala jeden dzien luzu
macduska, Sabina, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwaga- chwalem siem: zrobilam taka ogorkowa , ze oblizuje sie dookulnie - mniam - juz dawo mi taka dobra nie wyszla..kurde zawsze robie tak samo a zawsze wychodzi inna w smaku
ivf-ivf, macduska, Sabina, efcia, BISCA, moremi, Dziobak, ania.g lubią tę wiadomość