Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Czuje się bardzo dobrze, euforia! Hormony,jestem szczęśliwa :-) jestem ciągle z Kajtkiem,mam dla niego mnóstwo cierpliwości,jestem zakochana <3
    Każdej z Was życzę tego szczęścia, nic tego uczucia nie odbierze żaden pożar.
    Jedynie czuje jakiś niedosyt że strony męża, może jest zazdrosny, może coś innego,musimy pogadać. A najlepiej się śmignąć bo jeszcze po porodzie się nie bzykaliśmy. Dopiero teraz do tego dojrzałam ;)
    Asiula a u Cb? <3
    Ciesze sie <3
    U mnie bz niestety ...
    Teraz na antykach 20 koniec I @ przyjdzie a pozniej femara :)
    Zobaczymy :)

ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

Dziecko ma zapalenie gardła i antybiotyk, mam nadzieję, że pozostałe się nie zarażą :-)
    Niedobrze, niedobrze...choróbska najgorszy moment macierzyństwa, dzieci się umordują i my,blee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 19:47

ivf-ivf, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    To jest jakaś patologia....

Dziecko ma zapalenie gardła i antybiotyk, mam nadzieję, że pozostałe się nie zarażą :-)
    Zdrowia dla dziecia
    Iwcia jak mlody???

ivf-ivf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula kochana kciuki <3 dobra duszko :-)

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Iwcia, a Twój mały już zdrowy?
    a dziekuje wlasnie grandzi obok :) jutro ostatni dzien antybiotyku ale kaszel juz dawno przeszedl, nos tez czysty , no i nie burczy jak oddycha. musze go dobrze wykurowac przed wyjazdem do polandii ;)

Aasiula, nick nieaktualny, ivf-ivf, nick nieaktualny, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    To jest jakaś patologia....

Gorzej.to powinna leczyc na oddziale I to zamknietym.i na mysli nie mam dzieciaka two jego.poza tym pisanoe z telefonu to koszmar

ivf-ivf lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj spędziłam ze dwie godziny przy telefonie usiłując zarejestrować Młodego do poradni gastroenterologicznej.
    Cały czas byłam czwarta w kolejce oczekujacych. A licznik minut bije.

Chyba mi szybciej i taniej wyjdzie jak pojadę te 100 km w jedną stronę i zapiszę go osobiście.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a dziekuje wlasnie grandzi obok :) jutro ostatni dzien antybiotyku ale kaszel juz dawno przeszedl, nos tez czysty , no i nie burczy jak oddycha. musze go dobrze wykurowac przed wyjazdem do polandii ;)

Grandzi. :-) Jakie fajne słowo. :-)

iwcia77, nick nieaktualny, ivf-ivf, nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to teraz was pociesze - mam wizyte gastroenterologiczna ( z tymi wynikami z rezonansu) na 3 czerwca 2016 :-O ..normalnie czuje sie jak w polsce :D

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ivf-ivf, nick nieaktualny, efcia, BISCA, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Grandzi. :-) Jakie fajne słowo. :-)
    chyba zapozyczone od Dziobaka :D

tu na forumie to taka gwara mlodziezowa ;D - dobrze , ze macie nastolatkow w domu i wiecie o co chodzi :D

Aasiula, nick nieaktualny, ivf-ivf, efcia, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Asiula kochana kciuki <3 dobra duszko :-)
    Dziekuje , kazde sie przydadza <3

efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj Dzień Leniwca. Niech mnie któraś kopnie w tyłek i pogoni. Pranie mam do wywieszenia.:-)

iwcia77, kapturnica, ivf-ivf, nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wszystko mówia,ze tylko w pl trzeba dlugo czekac

iwcia77, ivf-ivf, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszepani, a ja to nic nie zrozumiałam z dzisiejszej lekcji informatyki. Musze wziąć korki u Paszczy. Wszystko to chyba dlatego, że właśnie wróciłam od fryzjerski ( pikne mam pasemka) i nasluchalam się przez 3 godz o: botoksie, zelach, akrylach, botoksie, powiekszaniu ust, botoksie, ja pierdziu, pójdę sobie zrobić botoks. I mózg mi od tego chyba zlasowalo. Musze sobie jakiś program na diskawery obejrzeć o fizyce kwantowej albo co...

iwcia77, kapturnica, ivf-ivf, efcia, BISCA, moremi, Mega, Mimbla, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mam dzisiaj Dzień Leniwca. Niech mnie któraś kopnie w tyłek i pogoni. Pranie mam do wywieszenia.:-)
    Czy boli cie dupssskooo ;)??? Hyhyhy

iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja nie pomoge, moge jedynie napisac: izi wacia, usiadz i wyluzuj ;D pranie nie zajac , nie ucieknie, co masz zrobic dzis to zrob jutro- bedziesz miala jeden dzien luzu :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Współczuję i mam nadzieję że szybko wyzdrowieje <3

Dziękuję Aniu, ma antybiotyk, powinno być ok.

efcia, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czy boli cie dupssskooo ;)??? Hyhyhy

A-ŁA!!!

kapturnica, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie tylko Tobie.za to maly ma sil za dwoch I zamiast spac rozrabia

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga- chwalem siem: zrobilam taka ogorkowa , ze oblizuje sie dookulnie - mniam - juz dawo mi taka dobra nie wyszla..kurde zawsze robie tak samo a zawsze wychodzi inna w smaku :)

ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, moremi, Dziobak, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 12557 12558 12559 12560 12561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ