35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no to teraz was pociesze - mam wizyte gastroenterologiczna ( z tymi wynikami z rezonansu) na 3 czerwca 2016
..normalnie czuje sie jak w polsce
iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Pszepani, a ja to nic nie zrozumiałam z dzisiejszej lekcji informatyki. Musze wziąć korki u Paszczy. Wszystko to chyba dlatego, że właśnie wróciłam od fryzjerski ( pikne mam pasemka) i nasluchalam się przez 3 godz o: botoksie, zelach, akrylach, botoksie, powiekszaniu ust, botoksie, ja pierdziu, pójdę sobie zrobić botoks. I mózg mi od tego chyba zlasowalo. Musze sobie jakiś program na diskawery obejrzeć o fizyce kwantowej albo co...
Dziobak, efcia, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Informacja: zakupiłam w rossmannie kostkę reklamowaną przez Kaptę. Myślałam, że jest większa, ale jest bardzo ładna. Wydaje fajne, delikatne dźwięki, "metki" szeleszczą, cud miód i orzeszki. Sama bym taką dla swojego przyszłego dziecka kupiła
ivf-ivf, iwcia77, Sabina, efcia, BISCA, moremi, Mimbla, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja mam, mikro bruzde między brwiami
i sobie to wiosną wypełnie jakimś hialuronem czy co
sama nie wiem na co mam zbierac na thermomixa czy na zmarchy
peppapig, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja sie tez zabieram , ale zawsze wlasnie ten defekt wiecej kosztuje niz inne
i co tu robić!?
efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:uwaga- chwalem siem: zrobilam taka ogorkowa , ze oblizuje sie dookulnie - mniam - juz dawo mi taka dobra nie wyszla..kurde zawsze robie tak samo a zawsze wychodzi inna w smaku
Kuchnia pełna niespodzianek.ivf-ivf, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja sie tez zabieram , ale zawsze wlasnie ten defekt wiecej kosztuje niz inne
No tak jest, priorytetykasa ucieka strasznie, kredyt, podatki, składki, paliwo, jedzenie, rachunki... ja sobie taki zeszyt prowadzę i tam mam prognozę wydatków i to co wydaje
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ooo właśnie! Ja mam ten sam problem,jeszcze liposukcja mi dochodzi
i co tu robić!?
efcia, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:a mi silikony
i tez kasy brak
może sie z pepą dogadajcie kto komu i co odessie, taniej wyjdzie i zostanie w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:16
iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bry,
Kciuki za wszystkie potrzebujące trzymam, a zwłaszcza ze chorujące dzieciaki.
Wojtek dostał od Mikołaja piankowe klocki. Cudne są. My z M mamy zabawę, bo budujemy, a Wojtek jeszcze lepsza jak rozwala.
A poza tym to spotkał dwóch Mikołajów i ani go grzali ani ziębili. Nie bał się ale specjalnie zachwycony też nie był.
macduska, iwcia77, Aasiula, Dziobak, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Mimbla, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:CECLOR
na zapalenie gardła. Temperatura wysoka była bo prawie 39 stopni, moje dzieci zawsze przy gardlowych sprawach wysoko goraczkują.
i nie zarazi pozostalych domownikow
ivf-ivf lubi tę wiadomość