35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja se machne ten botoks w wakacje. I osocze też.
http://www.fakt.pl/gwiazdy/gessler-poprawiala-sobie-urode-gwiazda-kuchennych-rewolucji-to-tluszczyk,artykuly,528249.htmliwcia77, SolarPolar, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:przyjdzie czas, ze sie obudza z ręką w nocniku - przyrost naturalny poleci na łeb na szyję
Oj już nie popadajmy w skrajność, w 2014 roku urodziło się ok. 400 tysięcy dzieci... a z programu ivf za lata 2013- do dzisiaj ok. 3800problem dzietnosci w Polsce jest według mnie bardziej skomplikowany. Ja jednak stawiam na czynnik ekonomiczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 23:10
Bozia3, moremi, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Oj już nie popadajmy w skrajność, w 2014 roku urodziło się ok. 400 tysięcy dzieci... a z programu ivf za lata 2013- do dzisiaj ok. 3800
problem dzietnosci w Polsce jest według mnie bardziej skomplikowany. Ja jednak stawiam na czynnik ekonomiczny.
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Obudziłam się. Ale zdecydowanie odmawiam wyjścia z łóżka
Jak mnue krzyż napierdziela, to coś strasznego. I jakieś koszmary miałam w nocy
Ja koszmarów na szczęście nie, ale 3 drzemki z telefonem były, masakrycznie złe sie wstaje, a jeszcze poranny seks zupełnie tego nie ułatwia
Wtorek, ja mam krótszy tydzień, bo w piątek wolne, potem wolne w poniedziałek i wtorek jeszczebyle do świat....okna musze umyć i pasztet bede piekła....pierwszy raz w życiu....
BISCA, ComeToMeBaby, satori, Sabina, anna maria, Aasiula, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Szaro i mglisto.
Moje młodsze dziecię zostało w domu. Tym razem z powodu biegunki.
Dorbie już w domu jest? Ciekawe jak sobie radę?
I Natka coś się nie odzywa.
Miłego dnia!
BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bisca widzę Cię.
Kiedy następny transfer? Chyba coś mi umknęło, bo może pisałaś?
Wacia, transfer w styczniu. Ginke widze 18/12 , mamy podjac dzialania w kierunku znalezienia przyczyn poronien.
macduska, ComeToMeBaby, satori, peppapig, anna maria, Sabina, gretka, Aasiula, malgos741, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, transfer w styczniu. Ginke widze 18/12 , mamy podjac dzialania w kierunku znalezienia przyczyn poronien.
18 już niedługo. Najgorsze to czekanie.
Wspieram, kciukam i myślę o Tobie.
Doczekasz się Biszkopcika. Zobaczysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:48
BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Aasiula, paszczakin, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i witam sie wtorkowo
Chyba dolacze do gangu kostek i sie skusze dla mojego siostrzenca
Milego dnia kurwidolku
PS. Sabcia, ciekawy wykres ...
ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nic mi się nie chce, siedzę w piżamie i pije kawę.
Dziewczyny botoks? W sensie trupi jad? Fuj... Poza tym taka buzia traci wszystko co najpiękniejsze czyli niepowtarzalną mimikę. Chyba że któraś lubi maskiSabina, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mamy to! Właśnie wystartowałam @! Jutro zaczynam się dziabać, na niedzielę umawiamy się więc do kliniki.
Swoją drogą wiedziałam, że lutka zaburza temperaturę, ale myślałam, że w trakcie brania, a nie jeszcze parę dni po. Dziś rano znów 37 było, a jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 08:32
satori, peppapig, anna maria, pierwiastka, Sabina, gretka, macduska, Aasiula, ania.g, malgos741, Bozia3, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, beates, gosia7122, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość