35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
boshhh i będzie z Tobą jak z Gesslerową - już się do nas normalnie nie uśmiechniesz...Dziobak wrote:Ja se machne ten botoks w wakacje. I osocze też.
http://www.fakt.pl/gwiazdy/gessler-poprawiala-sobie-urode-gwiazda-kuchennych-rewolucji-to-tluszczyk,artykuly,528249.html
iwcia77, SolarPolar, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:przyjdzie czas, ze sie obudza z ręką w nocniku - przyrost naturalny poleci na łeb na szyję
Oj już nie popadajmy w skrajność, w 2014 roku urodziło się ok. 400 tysięcy dzieci... a z programu ivf za lata 2013- do dzisiaj ok. 3800
problem dzietnosci w Polsce jest według mnie bardziej skomplikowany. Ja jednak stawiam na czynnik ekonomiczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 23:10
Bozia3, moremi, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
też tak uważam...ivf-ivf wrote:Oj już nie popadajmy w skrajność, w 2014 roku urodziło się ok. 400 tysięcy dzieci... a z programu ivf za lata 2013- do dzisiaj ok. 3800
problem dzietnosci w Polsce jest według mnie bardziej skomplikowany. Ja jednak stawiam na czynnik ekonomiczny.
-
nick nieaktualny
-
BrySabina wrote:Obudziłam się. Ale zdecydowanie odmawiam wyjścia z łóżka

Jak mnue krzyż napierdziela, to coś strasznego. I jakieś koszmary miałam w nocy
Ja koszmarów na szczęście nie, ale 3 drzemki z telefonem były, masakrycznie złe sie wstaje, a jeszcze poranny seks zupełnie tego nie ułatwia
Wtorek, ja mam krótszy tydzień, bo w piątek wolne, potem wolne w poniedziałek i wtorek jeszcze
byle do świat....okna musze umyć i pasztet bede piekła....pierwszy raz w życiu....
BISCA, ComeToMeBaby, satori, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Szaro i mglisto.
Moje młodsze dziecię zostało w domu. Tym razem z powodu biegunki.
Dorbie już w domu jest? Ciekawe jak sobie radę?
I Natka coś się nie odzywa.
Miłego dnia!
BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bisca widzę Cię.

Kiedy następny transfer? Chyba coś mi umknęło, bo może pisałaś?
Wacia, transfer w styczniu. Ginke widze 18/12 , mamy podjac dzialania w kierunku znalezienia przyczyn poronien.
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, satori, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, malgos741, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, transfer w styczniu. Ginke widze 18/12 , mamy podjac dzialania w kierunku znalezienia przyczyn poronien.
18 już niedługo. Najgorsze to czekanie.
Wspieram, kciukam i myślę o Tobie.
Doczekasz się Biszkopcika. Zobaczysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:48
BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i witam sie wtorkowo
Chyba dolacze do gangu kostek i sie skusze dla mojego siostrzenca
Milego dnia kurwidolku
PS. Sabcia, ciekawy wykres ...
ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nic mi się nie chce, siedzę w piżamie i pije kawę.
Dziewczyny botoks? W sensie trupi jad? Fuj... Poza tym taka buzia traci wszystko co najpiękniejsze czyli niepowtarzalną mimikę. Chyba że któraś lubi maski
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Mamy to! Właśnie wystartowałam @! Jutro zaczynam się dziabać, na niedzielę umawiamy się więc do kliniki.

Swoją drogą wiedziałam, że lutka zaburza temperaturę, ale myślałam, że w trakcie brania, a nie jeszcze parę dni po. Dziś rano znów 37 było, a jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 08:32
satori, nick nieaktualny, anna maria, pierwiastka, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, malgos741, Bozia3, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, beates, gosia7122, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość