35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Grecia, otworzyłam to pudło.
Ja tam mam ampułkę z proszkiem + dwie ampułki (strzykawki) z rozpuszczalnikiem + 1 dużą igłę.
Do tego mam 18 strzykawek z założonymi już fabrycznie igłami.
Tylko czemu aż dwa opakowania mi zapisał, skoro tego jest na 36 zastrzyków?? To tyle trzeba się dziabać?! Uff...
pewnie igiel ci zostanieComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Grecia, otworzyłam to pudło.
Ja tam mam ampułkę z proszkiem + dwie ampułki (strzykawki) z rozpuszczalnikiem + 1 dużą igłę.
Do tego mam 18 strzykawek z założonymi już fabrycznie igłami.
Tylko czemu aż dwa opakowania mi zapisał, skoro tego jest na 36 zastrzyków?? To tyle trzeba się dziabać?! Uff...
Nie ma lekko Kometka.
Owocnego dziabania!gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, efcia, BISCA, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wyprodukowałam (z moją pomocą) pierogi z soczewicą. 100 zostało podzielonych i zamrożonych i ok 40 na teraz
Pyszne wyszły i Marcel też je wcinał z apetytem
Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, efcia, Dziobak, iwcia77, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
gretka wrote:a jaka masz dawke dzienna? a cale to 1200? bo jak 225 to jedno masz na 5 dni, tak?
To rzeczywiście, bo już się wystraszyłam tej ilości strzykawek...malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:wez Sabcia, taki elegancki wykres!!!! a Ty tu takie.....
Sabina, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski ja na serio nie mam żadnych objawów. Nic. Bull. Zero.
Dlatego sądzę że nie ma się czego spodziewaćI hsg było, w płodne nie bardzo trafiliśmy, bez stymulacji... nie sądzę
Ale dziękuję że tak na mnie liczycie
malgos741, kapturnica, Bozia3, paszczakin, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Laski ja na serio nie mam żadnych objawów. Nic. Bull. Zero.
Dlatego sądzę że nie ma się czego spodziewaćI hsg było, w płodne nie bardzo trafiliśmy, bez stymulacji... nie sądzę
Ale dziękuję że tak na mnie liczycieSabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja też chcem zobaczyć ten wykres! Sabcia- zapro poleciało. Czemu ja cię w ogóle nie mam tam po drugiej stronie? Hę? Oć, poczułam więź z Tobom
też nie zauważyłam że Cię nie mam
ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:całe mam 1200. A dawkę dzienną mam 225.
To rzeczywiście, bo już się wystraszyłam tej ilości strzykawek...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:a i moze sie zdarzyc ze cos wiecej zostanie- ja np. mialam dodatkowo dawke nr 9 a wg dzielenia 600 na75 powinno byc 8.
u mnie też wychodzi ponad 5 dawek. 5,3/ opakowanie.malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ale dziękuję że tak na mnie liczycie
Sabcia nalezy Ci sie odpowiedni prezent- nie tylko sitko, chocby nie wiem jak bajeranckiekapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
gretka -
Witam, się z rańca
Miba trzymam
Kometa powodzenia z kuciemComeToMeBaby, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale dziękuję że tak na mnie liczyciegretka, Sabina, Bozia3, Aasiula, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA może to że zmęczenia? Wczoraj dwa razy Sandomierz z Młodą. Prawie cały dzień w samochodzie. Byłam tak ze szkodą gadać
Ale Młoda była bardO dzielna
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 grudnia 2015, 20:40