35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A może to że zmęczenia? Wczoran dwa razy Sandomuerz z Młodą. Prawie cały dzień w samochodzie. Byłam zjebana ze szkodą gadać
Ale Młoda była bardO dzielna
Nie nakręcam ale nawet nie wiesz jak strasznie bym się cieszyłapaszczakin, Sabina, moremi, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Sabcia nalezy Ci sie odpowiedni prezent- nie tylko sitko, chocby nie wiem jak bajeranckie
dziekuje
az się w pracy dziwnie patrzyli jak parsknelam śmiechem
kapturnica, gretka, moremi, efcia, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Co za ponury dzień....nic mi się nie chce.
Prowadzenie kalendarza tak mi miesza w głowie, że wiem mniej niż kiedyś. Cykle mam 28-29 dni....a on w 9 wyznaczył mi owulację....no paranoja....tym sposobem po 23 dniach powinna być @....wiem że nic nie wiem
Mimbla trzymam kciuki
Sabina cierpimy na tego samego schizanon stop śnią mi się takie głupoty...potrafię płakać i krzyczeć przez sen..... może w poprzednim wcieleniu aktorką byłam i teraz odgrywają mi się te scenki
W następnym życzę sobie być mężczyzną - w końcu to sama przyjemność
Sabina, moremi, ania.g, efcia, macduska, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
kapturnica wrote:cHvJ nie matka polozyla dziecie znow przy akwarium by luknac na ovu.
Dziecie zasypia
jaka uj nie matka!? zapewniasz dziecku rozrywke i kontakt z przyroda!kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, efcia, macduska, BISCA, Mimbla, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Moj tez spi, a ja dzis pracuje z domu. Lubie
Nie trzeba trzymac segregatora, zeby sie zdrzemnac..kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, macduska, BISCA, iwcia77, pierwiastka, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Koszmarny dzień - wczoraj wieczorem migrena, dziś mdłości, katar i ogólnie dołek.
W końcu porozmawialiśmy porządnie z mężem. Boję się powikłań po amniopunkcji. I boję się ZD. Stanęło na Nifty. Chociaż nas nie stać, ale nie wiem, co jeszcze można zrobić. Na razie laboratorium wysłało wyniki do lekarza, który mi wyliczył to złe prawdopodobieństwo i czekają, co on zrobi. Mogą sobie czekać, a tu czas leci. Każda decyzja jest zła i to mnie wkurza. Nifty też 2500 zł - w momencie, gdy się czeka na dziecko i naprawdę jest na co wydać kasę. -
Alis wrote:Koszmarny dzień - wczoraj wieczorem migrena, dziś mdłości, katar i ogólnie dołek.
W końcu porozmawialiśmy porządnie z mężem. Boję się powikłań po amniopunkcji. I boję się ZD. Stanęło na Nifty. Chociaż nas nie stać, ale nie wiem, co jeszcze można zrobić. Na razie laboratorium wysłało wyniki do lekarza, który mi wyliczył to złe prawdopodobieństwo i czekają, co on zrobi. Mogą sobie czekać, a tu czas leci. Każda decyzja jest zła i to mnie wkurza. Nifty też 2500 zł - w momencie, gdy się czeka na dziecko i naprawdę jest na co wydać kasę.
alis, a tam, gdzie Ci to lipne badanie zrobili nie mozna uderzyc? robia NIFTY?
bo jak tak, to ja bym ich cisnela, ze oni spieprzyli badanie, na kolejne za pozno, to niech daja znizke na NIFTY!
jak psu miska!Alis, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:
Sabinka, ja tam wierzę, że się uda
Ale tam bez objawów?zresztą w poprzednim cyklu temperatura zaczęła mi spadać od 15dpo. I wtedy spodziewałam się torbieli i miałam nosa
teraz nie spodziewam się niczego innego jak wydluzonej fl
efcia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:alis, a tam, gdzie Ci to lipne badanie zrobili nie mozna uderzyc? robia NIFTY?
bo jak tak, to ja bym ich cisnela, ze oni spieprzyli badanie, na kolejne za pozno, to niech daja znizke na NIFTY!
jak psu miska!
Chyba robią - tylko, że hm... wciąż nie mamy żadnej odpowiedzi od nich z labu, a więc na razie nie ma potwierdzenia, że badanie było lipne... Nikt od nich się w temacie nie wypowiedział. -
nick nieaktualnyAlis wrote:Chyba robią - tylko, że hm... wciąż nie mamy żadnej odpowiedzi od nich z labu, a więc na razie nie ma potwierdzenia, że badanie było lipne... Nikt od nich się w temacie nie wypowiedział.
Alis A do kiedy mają Ci dac znać co pppsuli?
efcia, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość