35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A ja miałam koszmary,ze nas nadali cyganie. Uciekalam z Milena, zabili.mojego brata. Ech, nie mogłam się wybudzić
skąd te koszmary sie biora ?
mój sen:
miałam wrażenie ze tone, budze sie ( w śnie) patrze a całe łóżko zaszczane
jak obudziłam sie w realu to sprawdzałam czy prześcieradło jest suche
Bry
Mimbla kciukiSabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:skąd te koszmary sie biora ?
mój sen:
Bry
Mimbla kciukiefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ranki sa okropnie ponure i nie moge doczekac sie wigilii ze wzgledu na tego kurzego pazura.
Mimbla trzymaj sie Ty i male
Kometa, jak sie dziabiesz to wstrzykuj plyn powoli, policz do 10 i jeszcze falde chwile potrzymaj. Potem pusc i nacisnij na pare sekund na kropke po zastrzyku palcem. Moja metoda na brak siniakow.Powodzenia.
Musze znalezc sukienke na Sylwestra.Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:alis, a tam, gdzie Ci to lipne badanie zrobili nie mozna uderzyc? robia NIFTY?
bo jak tak, to ja bym ich cisnela, ze oni spieprzyli badanie, na kolejne za pozno, to niech daja znizke na NIFTY!
jak psu miska!
Jak w morde dal.
Popieram.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
mysza1975 wrote:Bozia, ależ Kajtek wysoki. Tylko miesiąc młodszy od Wojtka, a my jeszcze w ciuchach na 80 cm chodzimy.
efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:skąd te koszmary sie biora ?
mój sen:
Bry
Mimbla kciukiefcia lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale tam bez objawów?
zresztą w poprzednim cyklu temperatura zaczęła mi spadać od 15dpo. I wtedy spodziewałam się torbieli i miałam nosa
teraz nie spodziewam się niczego innego jak wydluzonej fl
to trzymam kciuki za ta wydłużoną fl, wiesz taka aż do porodumoremi, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Hej dziewczyny
Ranki sa okropnie ponure i nie moge doczekac sie wigilii ze wzgledu na tego kurzego pazura.
Mimbla trzymaj sie Ty i male
Kometa, jak sie dziabiesz to wstrzykuj plyn powoli, policz do 10 i jeszcze falde chwile potrzymaj. Potem pusc i nacisnij na pare sekund na kropke po zastrzyku palcem. Moja metoda na brak siniakow.Powodzenia.
Musze znalezc sukienke na Sylwestra.
p.s. jakiego kurzego pazura...?efcia, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak to jest z tym testem Nifty ? ,mi genetyk tez proponowala ale zaznaczyla ze nie jest 100% u nas kosz 500 euro.Alis wrote:Koszmarny dzień - wczoraj wieczorem migrena, dziś mdłości, katar i ogólnie dołek.
W końcu porozmawialiśmy porządnie z mężem. Boję się powikłań po amniopunkcji. I boję się ZD. Stanęło na Nifty. Chociaż nas nie stać, ale nie wiem, co jeszcze można zrobić. Na razie laboratorium wysłało wyniki do lekarza, który mi wyliczył to złe prawdopodobieństwo i czekają, co on zrobi. Mogą sobie czekać, a tu czas leci. Każda decyzja jest zła i to mnie wkurza. Nifty też 2500 zł - w momencie, gdy się czeka na dziecko i naprawdę jest na co wydać kasę.Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
uwaga: zaciskam kciuki, kegle (ałaaa...), zęby i powieki...
za Mimblę
ciekawe czy wceluję na ślepaka w "wyślij"...Sabina, BISCA, anna maria, Alis, Magdala, Mimbla, pierwiastka, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak ozdabiacie stoły na wigilię? - bo szukam inspiracji....
Nie wiem jak mój będzie ozdobiony. Wiem, że będzie PODRAPANY. Młody właśnie porysował nowy stół cyrklem.
Przypadkowo oczywiście.
Do jasnej prostytutki nędzy!!!!!
anna maria, BISCA, Sabina, moremi, szeptu, kapturnica, ivf-ivf, Dziobak, efcia, Bozia3, Mimbla, Magdala, iwcia77, pierwiastka, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem jak mój będzie ozdobiony. Wiem, że będzie PODRAPANY. Młody właśnie porysował nowy stół cyrklem.
Przypadkowo oczywiście.
Do jasnej prostytutki nędzy!!!!!
macduska, kapturnica, ivf-ivf, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!