35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie wiem jak mój będzie ozdobiony. Wiem, że będzie PODRAPANY. Młody właśnie porysował nowy stół cyrklem.
Przypadkowo oczywiście.
Do jasnej prostytutki nędzy!!!!!efcia, Bozia3, Mimbla, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:boshhh i będzie z Tobą jak z Gesslerową - już się do nas normalnie nie uśmiechniesz...
http://www.fakt.pl/gwiazdy/gessler-poprawiala-sobie-urode-gwiazda-kuchennych-rewolucji-to-tluszczyk,artykuly,528249.htmlmoremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No było, było. Tylko po co mi nowy biały stół jak go cerata przykryję?
efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Płyta. Drewno to byłby pikuś. Zawsze można przeszlifować.
Ale mam wkurwa.
Ja w sobotę mylam doniczki storczykom. Mam takiego, który ma, a właściwie miał taka duża szklana osłonka. Nie wiem jak to zrobiłam, ale tylko mi hukla o wannęNowa wanna, cała podziobana od szkła. Nawet nie.mam się na kogo wk..wic
macduska, Bozia3, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Alis, Mimbla, efcia, kapturnica, ania.g, pierwiastka, malgos741, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie dziwie sie.
Ja w sobotę mylam doniczki storczykom. Mam takiego, który ma, a właściwie miał taka duża szklana osłonka. Nie wiem jak to zrobiłam, ale tylko mi hukla o wannęNowa wanna, cała podziobana od szkła. Nawet nie.mam się na kogo wk..wic
Nieźle. Ostatnio mam nerwa na Młodego. Ja wiem, że on jest słabowidzący ale taki z niego nieogar! Bezmyślny całkowicie.
Wkurzam się a potem mam wyrzuty sumienia.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nieźle. Ostatnio mam nerwa na Młodego. Ja wiem, że on jest słabowidzący ale taki z niego nieogar! Bezmyślny całkowicie.
Wkurzam się a potem mam wyrzuty sumienia.ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, efcia, kapturnica, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja mam tak z mężem
czasem gdy przewiduje ze cos takiego moze zrobic, pomysle, ze niemozliwe- a okazuje sie jednak mozliwe.....Sabina, Alis, moremi, efcia, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:Nie dziwie sie.
Sabina, moremi, Mimbla, efcia, kapturnica, pierwiastka, iwcia77, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Temat wanny jest mi bliski. Rok temu robiliśmy łazienkę z piękną narożna wanna. Kąpiele odchodziły jak trzeba, z solami i swieczkami. Jakiś czas temu patrzę, a cały dół wanny podrapany od tych prostytutkowych soli. Bo wanna akrylowa. Teraz wygląda jakby była kupiona w sekend hendzie...
Zachciało się wam luksusu...Dziobak, Sabina, moremi, Mimbla, efcia, pierwiastka, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość