35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByło położyć ceratemacduska wrote:Nie wiem jak mój będzie ozdobiony. Wiem, że będzie PODRAPANY. Młody właśnie porysował nowy stół cyrklem.
Przypadkowo oczywiście.
Do jasnej prostytutki nędzy!!!!!
efcia, Bozia3, Mimbla, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ja tylko w czoło! Tam się nie uśmiecham.Bozia3 wrote:boshhh i będzie z Tobą jak z Gesslerową - już się do nas normalnie nie uśmiechniesz...
http://www.fakt.pl/gwiazdy/gessler-poprawiala-sobie-urode-gwiazda-kuchennych-rewolucji-to-tluszczyk,artykuly,528249.html
moremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa białemu to raczej oliwka nie pomoże. Ale wosk biały? Kredka swiecowa?macduska wrote:No było, było. Tylko po co mi nowy biały stół jak go cerata przykryję?
efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie dziwie sie.macduska wrote:Płyta. Drewno to byłby pikuś. Zawsze można przeszlifować.
Ale mam wkurwa.
Ja w sobotę mylam doniczki storczykom. Mam takiego, który ma, a właściwie miał taka duża szklana osłonka. Nie wiem jak to zrobiłam, ale tylko mi hukla o wannę
Nowa wanna, cała podziobana od szkła. Nawet nie.mam się na kogo wk..wic
macduska, Bozia3, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Alis, Mimbla, efcia, kapturnica, ania.g, pierwiastka, malgos741, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie dziwie sie.
Ja w sobotę mylam doniczki storczykom. Mam takiego, który ma, a właściwie miał taka duża szklana osłonka. Nie wiem jak to zrobiłam, ale tylko mi hukla o wannę
Nieźle. Ostatnio mam nerwa na Młodego. Ja wiem, że on jest słabowidzący ale taki z niego nieogar! Bezmyślny całkowicie.
Wkurzam się a potem mam wyrzuty sumienia.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak z mężemmacduska wrote:Nieźle. Ostatnio mam nerwa na Młodego. Ja wiem, że on jest słabowidzący ale taki z niego nieogar! Bezmyślny całkowicie.
Wkurzam się a potem mam wyrzuty sumienia.
ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, efcia, kapturnica, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i ja , i z tego chyba sie nie wyrasta....moremi wrote:Ja mam tak z mężem

czasem gdy przewiduje ze cos takiego moze zrobic, pomysle, ze niemozliwe- a okazuje sie jednak mozliwe.....
Sabina, Alis, moremi, efcia, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
gretka -
Temat wanny jest mi bliski. Rok temu robiliśmy łazienkę z piękną narożna wanna. Kąpiele odchodziły jak trzeba, z solami i swieczkami. Jakiś czas temu patrzę, a cały dół wanny podrapany od tych prostytutkowych soli. Bo wanna akrylowa. Teraz wygląda jakby była kupiona w sekend hendzie...Sabina wrote:Nie dziwie sie.
Sabina, moremi, Mimbla, efcia, kapturnica, pierwiastka, iwcia77, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Temat wanny jest mi bliski. Rok temu robiliśmy łazienkę z piękną narożna wanna. Kąpiele odchodziły jak trzeba, z solami i swieczkami. Jakiś czas temu patrzę, a cały dół wanny podrapany od tych prostytutkowych soli. Bo wanna akrylowa. Teraz wygląda jakby była kupiona w sekend hendzie...
Zachciało się wam luksusu...
Dziobak, Sabina, moremi, Mimbla, efcia, pierwiastka, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

witki mi opadły po wczorajszym szczaniu...