X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zawiało ojcem grzegorzem...:)

Dzis rano jak do pracy pomykalam to masakra jakas byla. O wpol do osmej ciemnica.

Oblecialam sukienki. On line i w realu. Kurna cycki mi urosly. Jakos tak dziwnie sie to uklada. Zawsze widze siebie raczej jako paryczak w zwiewnej szacie, a tu baba z cycem bedzie. ;-)

Ta moda...
    Czy na takie sukienki odcinane w talii i rozkloszowane lub wrecz sterczace to my sie jeszcze lapiemy? Przed kolano.My 40tki. Lezec lezy ale czy wypada??

moremi, efcia, Dziobak, pierwiastka, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    super ten Twoj Kajtek! Takie wesoly chlopaszek chyba, nie?
    dosyć wesoły - często się śmieje i lubi tańczyć...jak tylko usłyszy muzykę - to od razu kręci pupą...:)
    nie chce gadać cholera jedna...wczoraj chciał, żeby A. przyszedł go też usypiać i tylko kiwał ręką i stękał eeee, eeee...ja mówię: powiedz, kogo wołasz - to przyjdzie...a ten szeptem pod nosem:taataa...:) no ale na głos już więcej nie powtórzył....tak więc bieremy co dają i cieszymy się nawet z tego...;)

Magdala, moremi, ivf-ivf, efcia, SolarPolar, Dziobak, Sabina, pierwiastka, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzis rano jak do pracy pomykalam to masakra jakas byla. O wpol do osmej ciemnica.

Oblecialam sukienki. On line i w realu. Kurna cycki mi urosly. Jakos tak dziwnie sie to uklada. Zawsze widze siebie raczej jako paryczak w zwiewnej szacie, a tu baba z cycem bedzie. ;-)

Ta moda...
    Czy na takie sukienki odcinane w talii i rozkloszowane lub wrecz sterczace to my sie jeszcze lapiemy? Przed kolano.My 40tki. Lezec lezy ale czy wypada??
    według mnie tak - ale zależy na jaką imprezę - na wesele, sylwestra na pewno...na imieniny do cioci Kloci nie bardzo...:)

Magdala, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bozia, bardzo udanego syna masz. Fajny chłopak.
    dzięki :) też go lubię..;)

ivf-ivf, efcia, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja bym, ja bym!

a nie kurde, u rodzicow bede, to se moge ozdabiac..
    ale u mnie jest zazwyczaj naturalnie (pierniki, szyszki, sznurek, jak sie do prostytutki nedzy nazywaja takie naturalne tasiemki??), do tego jednokolorowe ozdoby ;)

edit: przpomnialo mi sie- rafia
    paszcza, ale jakieś foty wrzuć - znając Ciebie - na pewno masz...bo wiesz...sznurki to ja też w sklepie oglądam...ale co dalej? :)

efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    według mnie tak - ale zależy na jaką imprezę - na wesele, sylwestra na pewno...na imieniny do cioci Kloci nie bardzo...:)

Dzieki. :-)
    Na sylwestra z tesciami w restaurancie.

Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla...odliczanie czas zacząć - trzymam mocno kciuki...:)

efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza, ale jakieś foty wrzuć - znając Ciebie - na pewno masz...bo wiesz...sznurki to ja też w sklepie oglądam...ale co dalej? :)

Powiazac widelce.
    :-)

U nas ida zawsze na stol (w Anglii) te Christmas crackers. Mozna kupic bardzo gustowne. Dla kazdego na talerz.
    W tamtym roku dostalam od kolezanki. Svarowski dust. Jak sie rozrzuci po obrusie to ladnie lsni, ale potem zbierania...O.o
    No i tradycyjnie swiece.

kapturnica, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

no popacz- nie mam ;) mam zdjecia choinki zeszlorocznej, ale chyba nie o to cho..
    i stroikow swiatecznych, co je dla sasiadow robilam, to juz bardziej

stroik i wianek

Pewnie bym poszla w tym kierunku- przy sztuccach galazki swierku przewiazane rafia i na tym zawieszony maly pierniczek. swiece otoczone gałązkami tez..

ale to wszytsko zalezy od Twojego gustu.. ja lubie naturalnie, ale juz dla sasiadow zrobilam na srebrno ;) Dla mnie potrawy swiateczne daja tyle kolorow, ze juz bardziej kolorowo robic nie trzeba..

moremi, gretka, Magdala, iwcia77, pierwiastka, Sabina, Bozia3, Mimbla, efcia, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Jestem, melduję się.
    I nawet Was nadrobilam:).miło ze pamietalyscie o mnie.
    No wiec blastocysta ladnie sie rozmrozila i było nacięcie otoczki, wszystko gladko poszło tym razem (poprzednio sam transfer mi się strasznie dluzyl).polezałam chwilę i pojechaliśmy do domu.
    testuje 11 dpt,wcześniej biorę utrogestan, pracuje,no i staram się nie zwariowac:).
    Reni ma juz od dzisiaj zmiany w pracy,to pewnie dlatego nie zaglada
    Reni,buzia duza..
    Brawo, dlatego lecą do ciebie Muminki! :-)

moremi, paszczakin, gretka, ania.g, iwcia77, Mimbla, Sabina, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jeżżżu, dobrze, ze mowisz, wlasnie wielka pake soli kąpielowej dostalam. Znakow czasu na wannie bym nie zniesla ;)

oddam wrogowi ;)
    Oddaj. Albo zanim wleziesz do wanny to ja rozpuśc porządnie, żeby po niej nie łazic i nie szurac. Chociaż podejrzewam, że i strumień wody plus sól już mogą narobić szkód.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:55

kapturnica, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzieki. :-)
    Na sylwestra z tesciami w restaurancie.
    Moim zdaniem do Twojego typu urody i figury pasuje nawet na wizytę do cioci kloci.

Sabina, Magdala, paszczakin, iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dosyć wesoły - często się śmieje i lubi tańczyć...jak tylko usłyszy muzykę - to od razu kręci pupą...:)
    nie chce gadać cholera jedna...wczoraj chciał, żeby A. przyszedł go też usypiać i tylko kiwał ręką i stękał eeee, eeee...ja mówię: powiedz, kogo wołasz - to przyjdzie...a ten szeptem pod nosem:taataa...:) no ale na głos już więcej nie powtórzył....tak więc bieremy co dają i cieszymy się nawet z tego...;)
    A idź Pan z tymi niemowami... U nas jest tata i czasem mama,ale tak z łaski. Baba czasem, zupełnie od czapy. Za to wrrrr z pięknym r na kazdy pojazd. A po cholerę mi wrrrr??

kapturnica, Magdala, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia tu mam pomysl a la pingwiny - jako stroiki swiateczne

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7e2bd990af4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:04

kapturnica, anna maria, Sabina, ania.g, Magdala, moremi, pierwiastka, iwcia77, Bozia3, Mimbla, malgos741, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek sliczny i taki jakis juz dorosly.

Sabina, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla to powodzenia życzę piękny prezent byście mieli pod choinkę :)

Sabina, iwcia77, Mimbla, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 07:07

kapturnica, Sabina, ania.g, ania.g, moremi, pierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Mega, BISCA, efcia, megan8, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, że w No w całym roku 2015 nie zginęło do tej pory ani jedno dziecko do 10 lat w wypadkach drogowych? Dotyczy to i pieszych, i wypadków samochodowych. Niesamowite,co?
    Ale tu dzieciaki jeżdżą w fotelikach tyłem do 4 roku zycia, wieczorami mają na sobie zawsze kamizelki odblaskowe, kiedy jest ciemno, kask na głowie na rowerze jest zawsze. No i to, że auta ZAWSZE zatrzymują się przed przejściem, kiedy do niego dochodzi pieszy.
    Żeby tak wszędzie było...

SolarPolar, paszczakin, ania.g, Magdala, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Bozia3, Mega, BISCA, anna maria, efcia, megan8, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A wiecie, że w No w całym roku 2015 nie zginęło do tej pory ani jedno dziecko do 10 lat w wypadkach drogowych? Dotyczy to i pieszych, i wypadków samochodowych. Niesamowite,co?
    Ale tu dzieciaki jeżdżą w fotelikach tyłem do 4 roku zycia, wieczorami mają na sobie zawsze kamizelki odblaskowe, kiedy jest ciemno, kask na głowie na rowerze jest zawsze. No i to, że auta ZAWSZE zatrzymują się przed przejściem, kiedy do niego dochodzi pieszy.
    Żeby tak wszędzie było...

ano.. dziobak, ja wiem, ze juz rozmowa o tym byla, ale ofkors ja nie pamietam. Jakiego fotela nastepnego ja mam teraz szukac? bo mnie grupy wagowe konfuduja.. W testach ADAC jest kilka grup wagowych: 9:18, 9:25, 9:39(!) nawet.
    Ja to bym chciala obrotowy, zeby mozna bylo dzieciaka montowac przodem do drzwi, a potem obrocic, ale nie wiem jak to sie ma do bezpieczenstwa. No i najlepiej zeby mogl siedziec tylem i przodem..

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ano.. dziobak, ja wiem, ze juz rozmowa o tym byla, ale ofkors ja nie pamietam. Jakiego fotela nastepnego ja mam teraz szukac? bo mnie grupy wagowe konfuduja.. W testach ADAC jest kilka grup wagowych: 9:18, 9:25, 9:39(!) nawet.
    Ja to bym chciala obrotowy, zeby mozna bylo dzieciaka montowac przodem do drzwi, a potem obrocic, ale nie wiem jak to sie ma do bezpieczenstwa. No i najlepiej zeby mogl siedziec tylem i przodem..
    My teraz mamy 9 - 25, Acta Graco, tylko do jazdy tylem. Te co się obracają w obie strony są mało popularne w No że względu na bezpieczeństwo. Kolejny pewnie też weźmiemy tylko tylny, ale jeszcze jakieś 15 kg przed nami. ;-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12567 12568 12569 12570 12571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ