35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:zawiało ojcem grzegorzem...
Dzis rano jak do pracy pomykalam to masakra jakas byla. O wpol do osmej ciemnica.
Oblecialam sukienki. On line i w realu. Kurna cycki mi urosly. Jakos tak dziwnie sie to uklada. Zawsze widze siebie raczej jako paryczak w zwiewnej szacie, a tu baba z cycem bedzie.
Ta moda...
Czy na takie sukienki odcinane w talii i rozkloszowane lub wrecz sterczace to my sie jeszcze lapiemy? Przed kolano.My 40tki. Lezec lezy ale czy wypada??moremi, efcia, Dziobak, pierwiastka, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:super ten Twoj Kajtek! Takie wesoly chlopaszek chyba, nie?
nie chce gadać cholera jedna...wczoraj chciał, żeby A. przyszedł go też usypiać i tylko kiwał ręką i stękał eeee, eeee...ja mówię: powiedz, kogo wołasz - to przyjdzie...a ten szeptem pod nosem:taataa...no ale na głos już więcej nie powtórzył....tak więc bieremy co dają i cieszymy się nawet z tego...
Magdala, moremi, ivf-ivf, efcia, SolarPolar, Dziobak, Sabina, pierwiastka, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzis rano jak do pracy pomykalam to masakra jakas byla. O wpol do osmej ciemnica.
Oblecialam sukienki. On line i w realu. Kurna cycki mi urosly. Jakos tak dziwnie sie to uklada. Zawsze widze siebie raczej jako paryczak w zwiewnej szacie, a tu baba z cycem bedzie.
Ta moda...
Czy na takie sukienki odcinane w talii i rozkloszowane lub wrecz sterczace to my sie jeszcze lapiemy? Przed kolano.My 40tki. Lezec lezy ale czy wypada??Magdala, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja bym, ja bym!
a nie kurde, u rodzicow bede, to se moge ozdabiac..
ale u mnie jest zazwyczaj naturalnie (pierniki, szyszki, sznurek, jak sie do prostytutki nedzy nazywaja takie naturalne tasiemki??), do tego jednokolorowe ozdoby
edit: przpomnialo mi sie- rafiaefcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:według mnie tak - ale zależy na jaką imprezę - na wesele, sylwestra na pewno...na imieniny do cioci Kloci nie bardzo...
Dzieki.
Na sylwestra z tesciami w restaurancie.Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:paszcza, ale jakieś foty wrzuć - znając Ciebie - na pewno masz...bo wiesz...sznurki to ja też w sklepie oglądam...ale co dalej?
Powiazac widelce.
U nas ida zawsze na stol (w Anglii) te Christmas crackers. Mozna kupic bardzo gustowne. Dla kazdego na talerz.
W tamtym roku dostalam od kolezanki. Svarowski dust. Jak sie rozrzuci po obrusie to ladnie lsni, ale potem zbierania...
No i tradycyjnie swiece.kapturnica, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:paszcza, ale jakieś foty wrzuć - znając Ciebie - na pewno masz...bo wiesz...sznurki to ja też w sklepie oglądam...ale co dalej?
no popacz- nie mammam zdjecia choinki zeszlorocznej, ale chyba nie o to cho..
i stroikow swiatecznych, co je dla sasiadow robilam, to juz bardziej
stroik i wianek
Pewnie bym poszla w tym kierunku- przy sztuccach galazki swierku przewiazane rafia i na tym zawieszony maly pierniczek. swiece otoczone gałązkami tez..
ale to wszytsko zalezy od Twojego gustu.. ja lubie naturalnie, ale juz dla sasiadow zrobilam na srebrnoDla mnie potrawy swiateczne daja tyle kolorow, ze juz bardziej kolorowo robic nie trzeba..
moremi, gretka, Magdala, iwcia77, pierwiastka, Sabina, Bozia3, Mimbla, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Jestem, melduję się.
I nawet Was nadrobilam:).miło ze pamietalyscie o mnie.
No wiec blastocysta ladnie sie rozmrozila i było nacięcie otoczki, wszystko gladko poszło tym razem (poprzednio sam transfer mi się strasznie dluzyl).polezałam chwilę i pojechaliśmy do domu.
testuje 11 dpt,wcześniej biorę utrogestan, pracuje,no i staram się nie zwariowac:).
Reni ma juz od dzisiaj zmiany w pracy,to pewnie dlatego nie zaglada
Reni,buzia duza..moremi, paszczakin, gretka, ania.g, iwcia77, Mimbla, Sabina, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jeżżżu, dobrze, ze mowisz, wlasnie wielka pake soli kąpielowej dostalam. Znakow czasu na wannie bym nie zniesla
oddam wrogowiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:55
kapturnica, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzieki.
Na sylwestra z tesciami w restaurancie.Sabina, Magdala, paszczakin, iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:dosyć wesoły - często się śmieje i lubi tańczyć...jak tylko usłyszy muzykę - to od razu kręci pupą...
nie chce gadać cholera jedna...wczoraj chciał, żeby A. przyszedł go też usypiać i tylko kiwał ręką i stękał eeee, eeee...ja mówię: powiedz, kogo wołasz - to przyjdzie...a ten szeptem pod nosem:taataa...no ale na głos już więcej nie powtórzył....tak więc bieremy co dają i cieszymy się nawet z tego...
kapturnica, Magdala, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia tu mam pomysl a la pingwiny - jako stroiki swiateczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7e2bd990af4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:04
kapturnica, anna maria, Sabina, ania.g, Magdala, moremi, pierwiastka, iwcia77, Bozia3, Mimbla, malgos741, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
A wiecie, że w No w całym roku 2015 nie zginęło do tej pory ani jedno dziecko do 10 lat w wypadkach drogowych? Dotyczy to i pieszych, i wypadków samochodowych. Niesamowite,co?
Ale tu dzieciaki jeżdżą w fotelikach tyłem do 4 roku zycia, wieczorami mają na sobie zawsze kamizelki odblaskowe, kiedy jest ciemno, kask na głowie na rowerze jest zawsze. No i to, że auta ZAWSZE zatrzymują się przed przejściem, kiedy do niego dochodzi pieszy.
Żeby tak wszędzie było...SolarPolar, paszczakin, ania.g, Magdala, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Bozia3, Mega, BISCA, anna maria, efcia, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A wiecie, że w No w całym roku 2015 nie zginęło do tej pory ani jedno dziecko do 10 lat w wypadkach drogowych? Dotyczy to i pieszych, i wypadków samochodowych. Niesamowite,co?
Ale tu dzieciaki jeżdżą w fotelikach tyłem do 4 roku zycia, wieczorami mają na sobie zawsze kamizelki odblaskowe, kiedy jest ciemno, kask na głowie na rowerze jest zawsze. No i to, że auta ZAWSZE zatrzymują się przed przejściem, kiedy do niego dochodzi pieszy.
Żeby tak wszędzie było...
ano.. dziobak, ja wiem, ze juz rozmowa o tym byla, ale ofkors ja nie pamietam. Jakiego fotela nastepnego ja mam teraz szukac? bo mnie grupy wagowe konfuduja.. W testach ADAC jest kilka grup wagowych: 9:18, 9:25, 9:39(!) nawet.
Ja to bym chciala obrotowy, zeby mozna bylo dzieciaka montowac przodem do drzwi, a potem obrocic, ale nie wiem jak to sie ma do bezpieczenstwa. No i najlepiej zeby mogl siedziec tylem i przodem..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ano.. dziobak, ja wiem, ze juz rozmowa o tym byla, ale ofkors ja nie pamietam. Jakiego fotela nastepnego ja mam teraz szukac? bo mnie grupy wagowe konfuduja.. W testach ADAC jest kilka grup wagowych: 9:18, 9:25, 9:39(!) nawet.
Ja to bym chciala obrotowy, zeby mozna bylo dzieciaka montowac przodem do drzwi, a potem obrocic, ale nie wiem jak to sie ma do bezpieczenstwa. No i najlepiej zeby mogl siedziec tylem i przodem..moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość